Şimdi Ara

STSL 20. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe | 11.02.2017 | 19.00 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
0
Favori
17.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sowun kaçırdığı pozisyon neydi ya öyle bitiricilik kalmamış bizim oyuncularda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

DIRK ADVOCAAT İSTİFA !

Bırak yakamızı artık, istifa et

Hocam sizin teknik direktorler konusunda soylediginiz seyleri artik ciddiye alan birisi oldugunu sanmiyorum. Satasmak icin soylemedim kesinlikle.
  • tebrikler buda başarıdır puan farkı 9 dan 8 e indi
  • fener için lig bitmiştir
  • Feneri hakem bile kurtaramadı

Bursaspor u 10 kişi kalmasına rağmen mücadeleyi bırakmadığı için tebrik ederim.

• Geçen hafta verilmeyen gol bu hafta neresiyle izlediyse penaltı tam bir komedi
  • Yazık ya cidden.

Şampiyonluk umudumuz yok takımdan bi halt olacağı yok ama hakemler hala fenerin aleyhine çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karbonat eroll

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler haberim yok kaç kaç bitti?

• Kimse hakeme suç bulmasın. Sen 40 dk 10 kişiye karşı gol atama sonra 1-1 bitince hakem şöyle böyle. Fener ligi 4. bile bitiremez

• Maçı izlediyseniz bana hak verirsiniz. Yani hakeme inan ki kızmadım. Bu kadar aptalca top oynarsan, bir şekilde golü yersin.
    Maçın 1-0 bitmesi mucize olacaktı zaten. Allah binbir türlü belalarını versin. Çok sinirliyim, çok öfkeliyim. Güvendiğimiz adamların yaptıklarına bak.
    Hele Advocaat..Bu maçtan sonra 1 su zerresi kadar güvenim kalmadı.
  • Bunlara artık 10 kişi de fazla gelmeye başladı, haftaya rakipler 9 kişiye indirilip, üstüne penaltı sayısı ikiye çıkartılsın bir de öyle denesinler.
  • GG
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

DIRK ADVOCAAT İSTİFA !

Bırak yakamızı artık, istifa et

Hocam sizin teknik direktorler konusunda soylediginiz seyleri artik ciddiye alan birisi oldugunu sanmiyorum. Satasmak icin soylemedim kesinlikle.

Tabi dostum, ben niyetini anladım, görüşüne saygı duyuyorum

ancak benimle farklı düşünen adamların savunduğu kişileri de görüyoruz, her şey ortada. Koca Fenerbahçe'yi el birliğiyle bitirdiler, yanlış kişiler gitti, yanlış kişiler kaldı, yanlış kişiler geldi ve sonuç bu oldu

• Bursa deplasmanından alınan 1 puan kötü sonuç değil aslında FB önceden kaybettiği puanlara yanmalı.
  • Versinler kupayı kime vermek istiyorlarsa boşuna izlemeyelim yazık günah

• Advocaat 80 dakika oyuncu değiştirmeyerek maçı resmen bursaya verdi takım yorulmuş 10 kişi bursa ikinci yarı ataklar yapıyor belli ki gol gelecek gerizekalı adam oyuncu değiştireyim demiyor.Ozan volkan şen şener josef şunlar 2.ligde bile oynatılmamalı şut özürlü josef Allah belanı versin

• Fenerin kazanması için artık 11 e 10 da yetmiyor. Rakipten en az 2 tane atması lazım bu arada dün Beşiktaş yenilince yüzünde güller açan fenerlilerin yüzüne osurdu bursalılar

• Rıdvan burnundan soluyor ahahaha :D
  • fenerin kazandığı penaltı hakkında eski hakem yorumları...

M.Çulcu -Penaltı değil
    D.Çoban -Penaltı değil
    M.Boşat -Penaltı değil
    E.Toroğlu -Penaltı
    H.U.Meler -Penaltı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.