Şimdi Ara

STSL 13. HAFTA KARŞILAŞMASI | FENERBAHÇE - TRABZONSPOR 30.11.2015 20:00 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
0
Favori
9.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lova

Bu ne lan konuyu liseli ergenler doldurmuş Hala kaldı mı ya adres ver diyenler. Diyelim ki verdi adam, napcan? Bi liselinin önce adres isteyip sonra 360 derece döndüğü bi facebook konuşması vardı birisi atsın şuraya ya.

Aga 360 derece dönerse yıne aynı yere gelır . 180 derece olacak o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalavar kullanıcısına yanıt
    Çok önemli bi noktaya temas etmiş arkadaş, takdir ettim.
  • Mesaj yazacak yüzümüz bile yok,takımı bu hale sokanların umarım yüzü gülmez.

• Fenerbahçe son maçlarda iyiye gidiyordu zaten, maçı rahat kazanırız diye düşündüm, biraz öyle de oldu.
    Başta golü bulunca rahatladık. Trabzon da ancak kontratak yapabiliyordu ki o da çok nadir, düzgün bir atak geliştiremediler.

ikinci yarı maçı rolantiye almak da, 70 ten sonra Fernandaoyu alıp bir gol daha attırmak da güzel oyundu

En güzeli de takımda herkesin çabalıyor olması. Van Persie de çabalıyor ama olmuyor, ama ümit yok değil bence. Az top atılıyor ya da atılan da düzgün atılmıyor diyorlar. Bence biraz da kendinin iyi yer tutması, atılan top ona düzgün atılmadıysa bile kendisinin ekstra performans göstererek golü bulması gerekiyor. Umarım kısa sürede gol atar da küsmez oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: OPM

quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Klasik 3 yıldızlı davranışları ilk seson böyledir 2. Sezon çil yavrusu gibi dağılırlar

Devamlı 3 yıldız üzerinden bişey söylemeye çalışan ergenler varya harbiden komiksiniz FB'den bahsettiğinizin farkında değilsiniz galiba 4. yıldız için sadece 1 şampiyonluk lazım bize BJK gibi 7 şampiyonluk değil.şu sezon bitsede sizden kurtulsak artık.4. yıldız nasıl takılıyomuş görüceksiniz sezon sonu.

Uefa kupası 13 kere guruplara kalma karıştırıyorsun heralde 3 yıldızlı biz avrupa takımıyı sizin gibi köy takımı değil rütbeni bil

• quote:

Orijinalden alıntı: enda86

Çok önemli bi noktaya temas etmiş arkadaş, takdir ettim.

rıca ederım gozumden kaçmaz asla
  • quote:

quote:

quote:

Klasik 3 yıldızlı davranışları ilk seson böyledir 2. Sezon çil yavrusu gibi dağılırlar

Devamlı 3 yıldız üzerinden bişey söylemeye çalışan ergenler varya harbiden komiksiniz FB'den bahsettiğinizin farkında değilsiniz galiba 4. yıldız için sadece 1 şampiyonluk lazım bize BJK gibi 7 şampiyonluk değil.şu sezon bitsede sizden kurtulsak artık.4. yıldız nasıl takılıyomuş görüceksiniz sezon sonu.

Uefa kupası 13 kere guruplara kalma karıştırıyorsun heralde 3 yıldızlı biz avrupa takımıyı sizin gibi köy takımı değil rütbeni bil

4. yıldızı taktında ne oldu Türkiyeye rezil oldun, sokaktaki çocuklar bile halinize gülüyor.Anadolu topçularına gebe kaldın külüp battı.

ben rütbemi sezon sonuna kadar bilirim.ama sende haddini bilmeyi öğren.

• quote:

quote:

quote:

quote:

4. yıldızı taktında ne oldu Türkiyeye rezil oldun, sokaktaki çocuklar bile halinize gülüyor.Anadolu topçularına gebe kaldın külüp battı.

Biz 5 sene 0 çeksek siz üst üste 5 kere şamp olsanız anca eşitleniriz şimdi aZiz sizi uyutsun seni gidi treamsfer şampiyonu ama sene sonu gene görüşürüz

• bize köy takımı demekle ne kadar ezildiğinide belli ediyosun zaten.
  • sen sonu ben burdaım senide kaydettim notepad'a merak etme nick değiştirme sakın :)
    4. yıldız nasıl takılırmış ibretle izlersin.
    daha 13. haftadan 7 puan fark oldu daha kaç puan olucak otur onu hesapla.
  • Fenerbahçe Kadıköy'de Gs'ye 16 yıldır,Beşiktaş'a 10 yıldır,Trabzon'a 18 yıldır yenilmiyor.Bu filmin sonu yok...

• Bu maç iptal edilip yeniden oynanmalı kupamıda verin artık ya

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

Trabzon dan az da olsa umudum vardı..
    ama sığır çıktılar... hele n´doye yokmu.. sığırlara hakaret olur..
    hep geri oynamaktan başka bir şey yapmadı..
    o kırmızı gören yok mu (alper di sanırım) o da sığırın önde gideni....
    Fener haketti yani.. TS ''0''´dı bildiğin..

ama bunların dışında Fener´de TS´den daha da sığır..
    5-6´ya gidecek maçı neredeyse 1´de bitiriyorlardı...

ne diyelim TR´nin en iyi kadrosuna sahipler ama çok kötü oynuyorlar... arada nani parlarsa parlıyor o kadar..

Liderlik hayırsız olsun...

"5-6'ya gidecek maç"
    "Fener çok kötü oynuyor"

Adam kendiyle tezat düşmüş.

1. fener kötü oynuyor anlamı genel itibari ile söylenmiş bir laf.. ( ligin geneli olarak )
    2. ts sığırdı.. fener iyi olsaydı 5-6 olabilirdi..

başka ?

Şimdi Fener kötü derken neye kime göre diye sorma gereği duydum. Şunu iyi görmek lazım Fenerbahçe sezon başında baştan aşağı yenilenmiş bir kadro ve teknik heyetle yola başladı ve sezon başındaki görüntüye aldanmamak lazımdı. Lige iki ayrı 11 çıkarsak Fenerbahçe kadrosundan biri 1. diğeri 2. olur ama tabiki isimler değil tek mesele en önemlisi takım olabilmek ve bunun için gerekli olan en önemli şey zaman. Fenerbahçe takım olamadığı bu dönem sonunda şuan lider mi lider? derbiler de ki performanslar da gösterdi ki bu takım çok iyi oynuyo denilen BJK yi de ezebiliyo 3-2 yenildik ama komik ve şanssız iki duran toptan, sahada çok üstündük GS maçı da keza öyle idi son olarak da TS maçı. Fenerbahçe zaman geçtikçe çok daha iyi olacaktır ama rakipler için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

ne diyelim TR´nin en iyi kadrosuna sahipler ama çok kötü oynuyorlar... arada nani parlarsa parlıyor o kadar..

"5-6'ya gidecek maç"
    "Fener çok kötü oynuyor"

1. fener kötü oynuyor anlamı genel itibari ile söylenmiş bir laf.. ( ligin geneli olarak )

başka ?

Ts sığırdi de o zamab fener kötü oynuyo deme. Iyi o zaman barca rayo vallecanoyu yensin sonra deki vallecano sigirdi barca iyi degildi.
    Düşünce yapisina bak yav. Lideriz diye cekemiyo aklinca. Gerçi siz alisiksiniz serefli 3.luklere...
    Ilk 2 sirayi fb ve gs ye birakin. Ts ile kumda oynayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: HüseyinCANDIR

Fenerbahçe Kadıköy'de Gs'ye 16 yıldır,Beşiktaş'a 10 yıldır,Trabzon'a 18 yıldır yenilmiyor.Bu filmin sonu yok...

Tek başarınız zaten bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biz 5 sene 0 çeksek siz üst üste 5 kere şamp olsanız anca eşitleniriz şimdi aZiz sizi uyutsun seni gidi treamsfer şampiyonu ama sene sonu gene görüşürüz

İki senedir üst üste avrupanın en kolay gruplarından çıkamıyorsunuz daha gelmiş burada yorum yapıyorsunuz.
    Tabii suç bizde atletico Benfica maçlarından sonra fazla trolluk yapmadık ondan tüm bunlar

• 2010-2011 şampiyonu TRABZONSPOR.

• Biz ki ustasıyız FENERBAHÇE' yi sevmenin ;) Lidere selam ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cji

Van Persie ile ilgili bir kaç şey eklemek istiyorum.
    Kişisel fikrim oynatılmalıdır ve Fernandao'dan daha yararlı bana göre.Neden diye sorarsanız;
    İlk gole bakalım. Van Persie'ye geliyor top solun daki kanat oyuncusu %100 bomboş ve öne koşu yapıyor bıraksa çizgiye kadar inecek.o ona atmıyor içeri dogru pasını veriyor sonra Alper ortası ve Nani tamamlıyor.Emin olun Volkan'ı saymıyorum geri kalan 9 kişi o sol daki kant oyuncusuna atardı. Aynı şekilde sağ tarafta Nani'yi kaçırdıgı, çizgiye indirdiği iki pozisyon var.Diyeceğim odur ki böyle önde baskılı oynayacaksak Van Persie'nin aklı ve paslarına ihtiyacımız var.ki fiziğiyle hava topunda çok etkili olan Fernandaoluk bir top oynamıyoruz.Yerden paslaşarak, paslaşarak ama çoğu zaman bilinçsiz.Ver yandakine ver geridekine sonra Nani'yi ara bişeyler yapsın Alper'i ara depar atsın. Van Persie ilerde şart.
    Van Persie gol atamıyor kabul fakat maçları izlerken şuna dikkat ediyormusunuz; Adamın eli sürekli havada sürekli top istiyor bi yere koşu yapıyor top gitmiyor pozisyon kaybediyor tersde topla buluşuyor yada uygun olmayan pozisyonda.Gomez Gomez diyoruz. Beşiktaş deli top oynuyor ofansif olarak Gomez'e veriyorlar sallıyorum 10 pozisyon adam 8ini kaçırıyor 1-2 atıyor.Van Persie öyle mi? topu topu 2 pozisyon ya görüyo ya görmüyo nasıl gol atsın?Ver Gomez gibi 10 pozisyon izle kaç tane atıyor.Fernandao'nun son iki golüne bakalım çizgiden muz orta hemen hemen aynı iki kafa vuruşu yere çarptırarak.Van Persie'ye dogru hiç muz orta yapıldıgını gören var mı? ben bir tane hatırlıyorum 80 küsür de Atromitos'a attıgı 1-0 kazandıgımız maç :)
    Dönelim Molde maçına.Takım baştan sona deli paslaştı ilerde baskı kurdu vs vs.Bu pas trafiğinde Fernandao'yu hatırlayan var mı?O pas trafiğine Van Persie ve bana göre deha paslarını bir hayal edelim ne olurdu o maç?
    Bu yazdıklarımla Fernandao'yu kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın, adam bir şekilde atıyor ama sistemi ufak ufak oturdugunu düşündüğüm takımda Van Persie daha etkili olur görüşündeyim.Bir de niye şut özürlüyüz bir türlü anlamış değilim :)

Surada gordugum en yapici yorum. Tesekkurler bu yazi icin oncelikle. Rvp'nin daha etkili olabilmesi icin sahaya Ozan-De Souza/M.Topal ikilisi ile sahay cikilmali. Hem de Diego'yu rahatlatacaktir. Dikkat ederseniz Diego'ya top atildiginda Rvp ilerde rakip defansa cok gomuluyor. Pozisyon alsa dahi rakip tutabiliyor Rvp'yi. Bundan dolayi kendini bosa cikartacak biri lazim. Ayrica Nani'nin daha tehlikle kanat ataklari yapmasina oncu olacaktir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

"5-6'ya gidecek maç"
    "Fener çok kötü oynuyor"

başka ?

Ts sığırdi de o zamab fener kötü oynuyo deme. Iyi o zaman barca rayo vallecanoyu yensin sonra deki vallecano sigirdi barca iyi degildi.
    Düşünce yapisina bak yav. Lideriz diye cekemiyo aklinca. Gerçi siz alisiksiniz serefli 3.luklere...
    Ilk 2 sirayi fb ve gs ye birakin. Ts ile kumda oynayin.

quote:

Orijinalden alıntı: enda86

quote:

quote:

quote:

"5-6'ya gidecek maç"
    "Fener çok kötü oynuyor"

başka ?

Şimdi Fener kötü derken neye kime göre diye sorma gereği duydum. Şunu iyi görmek lazım Fenerbahçe sezon başında baştan aşağı yenilenmiş bir kadro ve teknik heyetle yola başladı ve sezon başındaki görüntüye aldanmamak lazımdı. Lige iki ayrı 11 çıkarsak Fenerbahçe kadrosundan biri 1. diğeri 2. olur ama tabiki isimler değil tek mesele en önemlisi takım olabilmek ve bunun için gerekli olan en önemli şey zaman. Fenerbahçe takım olamadığı bu dönem sonunda şuan lider mi lider? derbiler de ki performanslar da gösterdi ki bu takım çok iyi oynuyo denilen BJK yi de ezebiliyo 3-2 yenildik ama komik ve şanssız iki duran toptan, sahada çok üstündük GS maçı da keza öyle idi son olarak da TS maçı. Fenerbahçe zaman geçtikçe çok daha iyi olacaktır ama rakipler için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.

@enda86

ilk olarak kadro olarak Türkiyenin en iyisi dediğimi hatırlıyorum..(fener için)
    ama belirttiğin kıstaslardan dolayı şu an iyi oynamıyor.. sonraki haftalarda daha iyi olur olmalı da... ama buda biraz sallantılı..
    genel itibari ile baktığında düzen var fenerde ancak bunu maça yayamıyor ( nani oynarsa dediğim kısım burası)
    TS maçında en az 5-6 atmanız lazım dı çünkü trabzon aşırı kötüydü.. sahada yok gibilerdi ( fenerin kötü olduğu ibaresi burda devreye giriyor)

''Fenerbahçe takım olamadığı bu dönem sonunda şuan lider mi lider? '' bu kısımda bir mantık çözemedim.. (bizim tarafımızdan söylense bile aynı mantıksızlık)

''bu takım çok iyi oynuyo denilen BJK yi de ezebiliyo 3-2 yenildik ama komik ve şanssız iki duran toptan, sahada çok üstündük GS maçı da keza öyle idi son olarak da TS maçı. Fenerbahçe zaman geçtikçe çok daha iyi olacaktır ama rakipler için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.''

bu kısımda da zaten kendin cevap vermişsin.. kötünün iyisi olur.. iyi zaten iyidir.. daha iyi olmasına gerek yoktur ( bence)

@obmann

senin de yaşının baya baya küçük olduğunu düşünüyorum.. çünkü algılama yeteneğinde sıkıntı var..

"Ts sığırdi de o zamab fener kötü oynuyo deme. Iyi o zaman barca rayo vallecanoyu yensin sonra deki vallecano sigirdi barca iyi degildi.
    Düşünce yapisina bak yav. Lideriz diye cekemiyo aklinca. Gerçi siz alisiksiniz serefli 3.luklere... "

yenmek yada yenilmek ile ilgili bir şey dediğimi hatırlamıyorum ?
    tamamı ile fark ile ilgili konuştum..
    rayo sığır olduğunda barça 5-6 atar.. 1 de kalmaz tahminimce.. ( barça kötü veya şansız olmaz ise )
    ama fenerde dünkü maçta bu ts karşısında kötüydü, şanssız değildi, ( ki ligde yukarıda arkadaşın açıkladığı nedenlerle oturmamış bir yapısı olduğundan )
    kötü olmasa 3-4 pozisyonla maçı bitirmezdi ki bu da sadece ilk yarı için.. ikinci yarıda fenerde oynamadı adam gibi..

'' Lideriz diye cekemiyo aklinca. ''
    mesajlarım daki çekememezlik nerede ?
    ve bu hafta lider oldunuz.. önceki haftalardaki lider kimdi ? yada son bilmem kaç sezondur liderlik koltuğunda en fazla oturan takım kim bunları bir araştır öyle gel..
    sonuç itibari ile önemli olan 34. hafta sonun da ki liderlik bu haftada ki değil...

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.