Arkadaşlar Strongholdta bana oyunu öğretecek varmı skypeden konuşarak öğretecek öğrettikten senra beraber oynarız hamachi ve gameranger farketmez hepsinden bağlanabilrim acil!
Hastası olduğum bir oyundur keşke zamanım olsada sana yardım edebilsem emin ol oyunun yapımcısı kadar bilgim var oyunla ilgili :) 10 sene olmuştur oynuyorum çünkü
Skype den konuşarak öğreteni bulmak zor gibi biraz Soru olarak sorursan anlamadığın tarafları cevap verebiliriz. Örneğin pitch nedir nasıl elde edilir falan.
ForeverAlone06
kullanıcısına yanıt
Bana Yardımcı olurmsun?
Peki Wood Nasıl Üretilir? Facebook varmı kardeşim ordan konuşalım
quote:
Orijinalden alıntı: 33ryder33
Yanlış hatırlamıyorsam wood camp dı adı galiba onu ağaçların yakınına kuracaksın keepin önünde duran yani senin(kralın bulunduğu yer)in önünde oturan köylülerden biri wood campta çalışmaya gitcek. Biraz bekleyeceksin ağacı kesip stockpile ye getirecekler. Oyuna başlayınca hemen stockpile ve Granary yapmalısın ki yemekleri, odunları , taşları, demirleri alabilesin ve oyun başı verilen odunları dikkatlı kullanmak lazım. Yapman gereken wood camp lar, bakery yada farmlar, stock ve iron pileler ve köylü için evler var. Asker yapımı konusundada 2 seçenek var lord olup
◾Armoury ◾Barracks ◾Stable
yapıp uğraşarak ucuza iyi askerler yapabilirsin yada sultan olup tek bir barrackla fazla para verip orta düzey askerler yapmak var ama tabi bu ikindede askerler farklı biraz atlı okçular, mızrakçılar falan ve mühendisler falanda var. İstersen onları detaylı bir şekilde anlatabilirim.
Daha oyunda yapılması gereken çok şey var sorursan buraya yardım edebilirim.
Yanlış hatırlamıyorsam wood camp dı adı galiba onu ağaçların yakınına kuracaksın keepin önünde duran yani senin(kralın bulunduğu yer)in önünde oturan köylülerden biri wood campta çalışmaya gitcek. Biraz bekleyeceksin ağacı kesip stockpile ye getirecekler. Oyuna başlayınca hemen stockpile ve Granary yapmalısın ki yemekleri, odunları , taşları, demirleri alabilesin ve oyun başı verilen odunları dikkatlı kullanmak lazım. Yapman gereken wood camp lar, bakery yada farmlar, stock ve iron pileler ve köylü için evler var. Asker yapımı konusundada 2 seçenek var lord olup
yapıp uğraşarak ucuza iyi askerler yapabilirsin yada sultan olup tek bir barrackla fazla para verip orta düzey askerler yapmak var ama tabi bu ikindede askerler farklı biraz atlı okçular, mızrakçılar falan ve mühendisler falanda var. İstersen onları detaylı bir şekilde anlatabilirim.
Kardeşim şimdi kulübede yapıyorum vergiyide çok az yapıyorum eğlence alanlarıda yapıyorum haala yeterli işçi yok diyor bu arada wood campın resmi nasıl?
Kardeşim şimdi kulübede yapıyorum vergiyide çok az yapıyorum eğlence alanlarıda yapıyorum haala yeterli işçi yok diyor bu arada wood campın resmi nasıl?
işçin olması için onlara gerek yok ev yapman yeterli. o vergide yada yiyecekte bir değişiklik yapmasanda olur ama duruma göre değiştirişin sen karar ver o wood campın resmini bulabilirsem atarım oyun yüklü değil şuan bende.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme