Şimdi Ara

stresten uyuyamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın 2 bütüm var stresten uyuyamıyorum

• Sınavlar gelip geçici. Sıkma canını. Birkaç sene sonra stres yapmama ne gerek varmış diyip kendine gülüceksin emin ol. Başarılar bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StativeDread

Sınavlar gelip geçici. Sıkma canını. Birkaç sene sonra stres yapmama ne gerek varmış diyip kendine gülüceksin emin ol. Başarılar bu arada.
    hocam artık mezun olmak istiyorum bıktım. 4. senem ama 1 sene gitmedim tekrar hazırlandığımdan
  • Başarılar ve iyi geceler(cevap verme buna yat uyu hadi)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeşim mezun olmak istiyosun da mezun olduktan sonra ne yapıcağını belli ettin mi? yoksa kimse seni beklemiyor mezun olunca. sadece sınav derdin olmuyor, iş arıyorsun. iş yoksa evde sabahtan akşama oturuyosun, millet iş bul diye gözünün içine bakıyor. daha çok stres oluyosun. aynı zamanda farklı şehirde okuyosan arkadaşlarından da kopuyosun haberin olsun. mezun olduktan sonra hayat güllik gülistanlık değil işin hazır değilse. daha çok sıkılırsın haberin olsun.

(nerden biliyosun dersen, kendimden biliyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozen59

kardeşim mezun olmak istiyosun da mezun olduktan sonra ne yapıcağını belli ettin mi? yoksa kimse seni beklemiyor mezun olunca. sadece sınav derdin olmuyor, iş arıyorsun. iş yoksa evde sabahtan akşama oturuyosun, millet iş bul diye gözünün içine bakıyor. daha çok stres oluyosun. aynı zamanda farklı şehirde okuyosan arkadaşlarından da kopuyosun haberin olsun. mezun olduktan sonra hayat güllik gülistanlık değil işin hazır değilse. daha çok sıkılırsın haberin olsun.

(nerden biliyosun dersen, kendimden biliyorum )
    zengin akrabalarım var onların işlerine bakarım. yada ne bileyim ingilizcem iyi toefl ielts'e girip en azından orta büyüklükteki firmalara girmeye çalışırım. o da olmadı büro açarım napayım. bu halimden her türlü daha iyidir. arkadaşım yok sayılır sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 77Ahmet77

Başarılar ve iyi geceler(cevap verme buna yat uyu hadi)
    yandım anam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYUYAMAMA KORKUSU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Söndürelim knk ayıpsın

• quote:

Orijinalden alıntı: 77Ahmet77

Söndürelim knk ayıpsın
    git buradan
  • Peki

• ohh para var huzur var diyosun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozen59

ohh para var huzur var diyosun :D
    para kazanamasam bile belirsizlikten iyidir hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.