Şimdi Ara

Stres ve Yapamama Korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 84k'dan mezunum ve sınava 25 kala aşırı stres kapladı beni. Bir hata yaparım, bir olay olur diye aklım çıkıyor. İstediğimi alamazsam muhtemelen bu aşırı stresten olacak.
    Apotemi ayt mat denemelerinde 25 - 30 arası yapıyorum, fen denemelerinde en düşük 29 - 30 yapıyorum, gidişat hedefime göre iyi gidiyor ama sebepsiz strese giriyorum. Bunu çözebilen var mı? Hayatta 1 sene daha kalmam, o yüzden aşırı baskı hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 2 Haziran 2020; 22:44:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al benden de o kadar.bende 98 den kaldım hocam ya yapamazsam diyorum bugün birden ağlamaya başladım çok stres yaptığım için.Umarım bu sene istediğimiz yerlere gideriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam stres illa oluyor stresli olsan da devam edicen yani

• Bence stresinizi azaltmak için güldüren şeyler falan izleyin geçen sene ben bi stres bi stres yapardim ağlardım sabah akşam şuan öyle degilim bunu yaptığım için de çok pişmanım onun yerine rahat kalsam kafa olarak şuan istediğim yerlerde olabilirdim belki çalışabildiginiz kadar çalışın elinizden geleni yapın gerisi tevekkül

• Umarım hocam, karantina olayı falan kötü etkşledi baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Hocam devam etmekte sorun yok, asıl sınav anından korkuyorum

• suedacik S kullanıcısına yanıt
    İzliyorum zaten de kısa sürüyor etkisi. Akşam yine başlıuor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huzursuzluk ve Kaygı var
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam katiliyorum
    Geçen sene sinava girmeden tyt 90 olmuştu sonlarda
    Ulan sinava bi girdim turkçede ilk 20 soruda 5 6 tane yapamadim dedim pogu yedik atladim matematige aynisi
    Sosyale gectim güzeldi fende fizik yapamadim özkütleyi bile şaka gibi elim ayagim titredi resmen
    Sinavdan da 30 yanlis yaptim
    Geldi 70 net
    Yemin ederim ikinci sinava 1 gram umidim kalmamisti
    Inşallah gene ayni nöbeti geçirmem

• Calistiysan ve calisiyorsan her seyi yaptiysan elinden gelen ben atimi semerine bagladim ve cok calistim bundan sonrasi takdir ilahi diyeceksin hayirlisi olsun diyeceksin bende stres 0 a yakin bu ay biraz var ama o da cok normal ama dozunda bu calismami da etkiliyor soguk kanli olmak cok onemli bu donemde yoksa emekler gg o yuzden kendine ceki duzen ver.

• sakfasjdkadjkasdklasdjkakljdkjal bilader stres yapıyorum diyen birisine emekler gg, kendine çeki düzen ver gibi bir şey yazılır mı ya bir de bende stres 0a yakın demişsin
  • hocam bu durum eminim herkeste vardır ben arkadaşımla konuşarak üstesinden gelmeye çalışıyorum tabi o da geçici oluyor.
  • Hocam eksiklerin elbette olacak bunu düşünüp strese girme bence. Birkaç şeyi düşünüp bir çuval inciri berbat etme. Belki eksik oldugun yer falan varsa çıkmayacak bile.

Kalan zamanda tekrar yapmak çözdügün eski denemeleri incelemek rahatlatabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.