Şimdi Ara

Street fighter x Tekken

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

street fighter x tekken'de 2 vs 2 mac yaparken ayni anda diger adami nasil cagirabiliyoruz?Ornegin
    Ryu and Ken VS Kazuya and Nina macinda Ryu ile dovusurken bir sureligine Ken'nide yanimiza alarak karsidaki rakibi takim arkadasimizla beraber dovebiliyoruz.Nasil yapiliyor?

Diger sorumda: Her dovuscunun kendine has buyuk bir kombosu var.Ryu guclu bir Aduket atarken Asuka seri bir saldiri yapiyor ama bu saldirilari yapmadan once birkac saniye beklemek zorundayim tabi bu surecte rakibin bana vurmamasi gerekiyor ama internette izledigim video'larda oyuncular hic beklemeden bu kombolari yapabiliyor.Ben nasil yapabilirim?(Wi kol ile PC'de oynuyorum)

Tesekkurler

• 1. şu an aklımda değil ama tutorial kısmında bu ve bunun gibi önemli şeyleri anlatıyordu, onu denemeni öneririm.

2. neden beklemek zorundasın? tuşlara ne kadar çabuk basarsan o kadar az beklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

1. şu an aklımda değil ama tutorial kısmında bu ve bunun gibi önemli şeyleri anlatıyordu, onu denemeni öneririm.

2. neden beklemek zorundasın? tuşlara ne kadar çabuk basarsan o kadar az beklersin.

1- Tutorial kisminda sadece 1 oyuncu secebiliyoruz,Dolayisi ile cagiracak 2. adamim yok

2- Ne kadar hizli yapsamda bisi farketmiyor.Ornek vereyim.Ryu ile guclu aduket aticam.Yon tuslarina dogru sira ile bastikdan sonra yumruk tusuna1 kez basarsan normal aduket,biraz basili tutarsan(1-1.5 saniye) daha guclu,dahada uzun sure basili tutarsan(1.5-2 saniye) tam guclu aduket atiyor.Ama nette izlediklerim guclu aduketi hic bekleme yapmadan aninda atiyorlar.Ne yaptiysam ogrenemedim.Tutorial kisminda bu duruma baktim oradada ayni gene beklemek zorundayim
  • Tutorial kisminin tamamini oynadinmi? Bikac level sonra cift dovusmeyi de gosteriyor olmasi lazim

Guclu aduket icin tuslara basili tutma. Yon tuslarina bas, sonra ayni anda uc yumruk tusuna birden bas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 Mortal Kombat X Kilitli Modlar
    10 yıl önce açıldı
    Super Street Fighter 4 AE SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.