Bildirim
STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Grafik açısından çok büyük bir fark yok.. SF4'ün biraz geliştirilmişi
Ama gameplay ve combolar fark ediyor
Genel olarak yeni nesil konsollara çıkan oyunlar böyle ama. bir önceki nesilden grafik olarak çok bir farkları yok ama oyunun akıcılığı, gameplay vs ile farkını gösteriyor -
-
Umarım sakuraya ayar çekerler.Kaç oyundur okul uniformasıyla geziyor eleman.Bison bile yaşlanmış ak düşmüş, Ryunun gözleri torba torba , Chun li bile olgunlaşmış görünürken liseli formasıyla gelmez umarım (yada hiç gelmese daha iyi bence)
Akuma en son duyurulur yine . Akuma gelene kadar Juriyi bekliyoruz heyecanla. -
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31quote:
Orijinalden alıntı: AnakinHendrix
Street Fighter 5 - M. Bison Reveal Trailer
Oyunun oynanış dinamikleri köklü bir değişime uğramış. Combo sistemi umarım dengeli olurda efsane bir SF oyunu daha gelir.
Combonun sonuna ultra süper bağlayamazsak hiç bi halta yaramaz bu değişiklik
Alıntıları Gösterquote:
Combonun sonuna ultra süper bağlayamazsak hiç bi halta yaramaz bu değişiklik
Combonun sonunu superle bağlayamadığımız bir SF oyunu çıktığını/çıkacağını sanmıyorum.
-
-
-
-
Oyun Hakkındaki tüm detaylar ve oynanış videosu yayınlanmış.
http://www.ign.com/articles/2015/06/11/e3-2015-everything-you-need-to-know-about-street-fighter-5 -
Nash akar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Videolara bakılırsa oyun iyi kötü tamamlanmış gibi gözüküyor Peki bunlar niye 2016 yı bekliyolar -
-
Konferansta 15 saniye ayırdılar SF V için
Yeteri kadar gameplay videosu vardı zaten de ama ben yine de Ken oynanış videosu bekliyordum. Adamlar Ken'i hâlâ duyurmadılar şaka maka.
Street Fighter Alpha serisinden birini tanıtıcaklarını herkes tahmin ediyordu zaten. Cammy yerine Ken bekliyordum ters köşeye yatırdılar. -
quote:
Yeteri kadar gameplay videosu vardı zaten de ama ben yine de Ken oynanış videosu bekliyordum. Adamlar Ken'i hâlâ duyurmadılar şaka maka.
Street Fighter Alpha serisinden birini tanıtıcaklarını herkes tahmin ediyordu zaten. Cammy yerine Ken bekliyordum ters köşeye yatırdılar.
Neogafta ki sony çalışanına göre Ken ilk sürümde olmayacakmış. -
Street Fighter 4, Street Fighter 2 baz alınarak hazırlanmıştı. Street Fighter 2'nin concept artlarına bakarsanız neredeyse birebir SF4 ile uyuştuğunu göreceksiniz
Street Fighhter 5 ise bence Alpha serileri baz alınarak dizayn ediliyor. Aplha serilerinde karakterler biraz daha steroid'li, kaslar çizgi çizgi daha derin ve detaylı
Ayrıca oyunda Birdie ve Nash'in olmasıda bu olasılığı güçlendiriyor
Bir tek Ryu Street Fighter 3rd Strike'taki tasarıma sabit kalınarak yapılmış gibi -
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yaparlarsa büyük isyan çıkar Temmuzdaki betada Ken olur bence.
Benim için çok fark etmez gerçi benim adamım Ryu -
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
quote:
Street Fighter Alpha serisinden birini tanıtıcaklarını herkes tahmin ediyordu zaten. Cammy yerine Ken bekliyordum ters köşeye yatırdılar.
Neogafta ki sony çalışanına göre Ken ilk sürümde olmayacakmış.
Oyunda Ken olmazsa yıkarlar o südütyoyu
-
-
Dikkat ederseniz hiçbir yerde Ken'e ait ne bir resim ne bir video var hatta konsept çalışması bile yok. Temel karakterlerden birini ilk sürüme nasıl koymazlar, gerekçesi ne acaba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X