Bildirim
Street Fighter V (2016) [ANA KONU] (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
selam
steam beta davetiyesi isteyen.
mesaj atsın.
davetiye verilmiştir.
ilerde yeniden davetiye gelirse buradan bildiririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkahan -- 4 Aralık 2015; 10:05:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: serkahan
selam
steam beta davetiyesi isteyen.
mesaj atsın.
davetiye verilmiştir.
ilerde yeniden davetiye gelirse buradan bildiririm.
1 adet beta davetiyem var.
Not: street fighter seven bir arkadaşa giderse daha makbul olur. boşa gitmesin davetiye. boynu bükük öksüz kalmasın steam kütüphanesinde.
düzeltme: beta davetiyesi kalmadı. yeniden gelirse buradan duyururum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkahan -- 4 Ocak 2016; 18:13:27 > -
Arkadaşlar bugün betaya girdiğimde kontrolcü olarak görüyordu klavyeyi bunu düzeltmenin yolu vamrı ? -
GARUDA: steet fighter ex de tozu dumana katan harikulade karekter.. lakin oyunun hicbir devam oyununda karsimiza tekrar cikmadi, bunu neye bagladigimi sorarsanız eger garudanın her tarafından kendinden buyuk dikenler cıkarması mantıga cok ters dustu ve yeni cıkan oyunların gorsel solenine ters dusecegi dusunuldu...
artık bu oyuna street fighter ex 3 deki karekterler eklenmeli.. ne kadar bos karekter varsa eklediler. ama su skulomania, garuda gibi oyunun oynaması en zevkli karekterlerini eklemediler. bu arada fang karekteri yaratıcı olmus tebrik ediyorum...
Umarım dlclerle bari olsun şu street fighter ex 3 un tum karekterleri street fighter 5 e gelir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: x_abner
GARUDA: steet fighter ex de tozu dumana katan harikulade karekter.. lakin oyunun hicbir devam oyununda karsimiza tekrar cikmadi, bunu neye bagladigimi sorarsanız eger garudanın her tarafından kendinden buyuk dikenler cıkarması mantıga cok ters dustu ve yeni cıkan oyunların gorsel solenine ters dusecegi dusunuldu...
artık bu oyuna street fighter ex 3 deki karekterler eklenmeli.. ne kadar bos karekter varsa eklediler. ama su skulomania, garuda gibi oyunun oynaması en zevkli karekterlerini eklemediler. bu arada fang karekteri yaratıcı olmus tebrik ediyorum...
Umarım dlclerle bari olsun şu street fighter ex 3 un tum karekterleri street fighter 5 e gelir...
ex serisinin yapımcı ortağı (veya ana yapımcısı) Akira firması bildiğim kadarı ile. Ex serisinin karakter telif hakları Akira da büyük ihtimal. bu sebepten dolayı ex serisinden karakter hiçbir oyuna eklenmiyor.
en iyi yeni karakterler ex serisindeydi zaten.
-
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin, faydalı bir bilgi olmus, ben de hep soruyordum niye ex serisinden karekter yok diye... Kesinlikle katılıyorum sana ex serisindeki karekterler cok iyiydi. @serkahan
Bari street fighter 3 rd strike dan karekter alsnlar, oradaki karekterler de bir ex karekterleri gibi olmasa da fena degildi
Zaten 4. oyunda 3rd strike karakterlerinin bazilari kullanildi. Ama bana kalirsa en berbat karakterler kullanilmisti. (bunun sebebi elena,hugo poison gibi karakterlerin street fighter x tekken oyununda zaten cizilmis ve tasariminin bitmis olmasiydi. yani capcom kolayina kacip hazir elinde olanlari iteleyiverdi bize)
Ama street fighter 5 icin su anda Alex, Urien ve Ibuki kesinlesmis durumda (SF3 serisinden) , DLC olarak bu yil oyuna eklenecekler. Alex ve Urien'in geri donmesi harika.
EX karakterleri konusunda da yukaridaki arkadas zaten bilgisini vermis, karakterler ARIKA'ya ait. Ve oyuna gelmeyeceklerini de onayladilar. Zaten o seriden bircok karakter SF'ye uyumsuz. -
aslında tekken vs sf yerine aynı oyun motorunda capcom vs snk 3 çıkarsalar. mükemmel olur. -
ne kadar da cok akumaya benziyor degil mi :D
Tekkene akumanın eklenmesine nasıl bakıyorsunuz? Sizce akumanın tekkene eklenmesi street fighter 5 teki varlıgı etkiler mi, iki oynun evreni es zamanlı mı?
Bence tekkene akumanın gelmesi biraz da olsa tekken x street fighter hazırlıgı gibi duruyor. O bir yana tekken revuliton bile bence tekken vs street fighter icin uygun alt yapı hazırlıgıydı, cunku eliza gibi bir karekter normalde tekkenin yapısına cok ters...
Sizce tekkende street fighterdan bir karekter olması street fighter 5 te de tekkenden bir karekter alacaginin sinyalini verir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 5 Ocak 2016; 13:30:51 >
Ex karekterlerinden ziyade genel olaral ex serisi street fighter serisiyle biraz uyumsuzdu ama oradaki karekterleri hicbirine degismem... Neyse iste madem karekterlerin telifi hakkinda sorun var, biz de olan karekterlerle idare edecegiz. Umarım karekter sayısını bol tutarlar, cunku cok genis bir karekter alternatifi var serinin... Ve ryu evil ryu, akuma oni gibi birbirinin klonu gibi olan karekterlerden cok marijinal karekterlere yonelirler elena filan gibi...
Arkadaşlar bu oyunu kurdum ama başlattığımda çözünürlük yüksek ayarda olduğu için monitörüm kaldırmıyor. GameUserSettings.ini dosyasından değiştiriyorum ama oyunu açmaya çalıştığımda yine aynı durum oluyor ve ini dosyası eski haline geliyor. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? -
Birkaç gün önce oyunun key'ini 79 liradan satan bir site görmüştüm. Tekrar bulamadım. Bİlen var mı? Neevo mu neydi -
quote:
Orijinalden alıntı: mojo_jojo
Arkadaşlar bu oyunu kurdum ama başlattığımda çözünürlük yüksek ayarda olduğu için monitörüm kaldırmıyor. GameUserSettings.ini dosyasından değiştiriyorum ama oyunu açmaya çalıştığımda yine aynı durum oluyor ve ini dosyası eski haline geliyor. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
...\AppData\Local\StreetFighterV\Saved\Config\WindowsNoEditor buradan mı yapıyorsun ?
GameUserSettings.ini dosyasına sağ tıkla özelliklerine gir salt okunur yap ve doğru bir çözünürlük girdiğinden emin ol ayrıca vsync kapatabilirsin (bUseVSync=False) -
Oyunun kurulu olduğu klasörden yapıyordum ini dosyaları orda da var. Ordan yaptığımda kayıtları eski haline dönüştürüyor yukarıda dediğim gibi. Senin dediğin yerden yapmak için ...\AppData\Local\StreetFighterV\Saved\Config\WindowsNoEditor klasörüne girip GameUserSettings.ini dosyasına girdiğimde içi boş dosyanın. -
[/Script/KiwiGame.KiwiGameUserSettings]
ResolutionSizeX=1366
ResolutionSizeY=768
GameVersion=5
bUseVSync=False
LastConfirmedFullscreenMode=0
bunları yaz dene umarım olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X