Şimdi Ara

###Street Fighter : MetalHeart AÇILDI!###(Rehber Eklendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
11.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En yakın sürede Quad Soft'la İngilizce Dil Desteği'de koymak istiyouz,diğer ülkelerede hitap eder..
  • ya söyleyebilecek kimse yok mu şu 24 54 fln neeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 16 Ağustos 2008; 14:34:22 >
  • 24 vb. numaralar senin karakter numarandır,biriyle savaşmak istediğinde onun karakter kodunu bilmen lazımdır..
  • Ok Sağol AYRICA NUMARAM 323 TEKLİF BEKLİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRar

24 vb. numaralar senin karakter numarandır,biriyle savaşmak istediğinde onun karakter kodunu bilmen lazımdır..

İyide Şimdi üstdeki arkadaşın 54 nasıl savaşcam ben onla benimkide 323???
  • arkadaşlar benim id de 99n372p618.... vs vs bişiler yazıyo benim id kac yani?
  • emre50 - Teklif bölümüne girip,boşluğa dövüşeceğin kişinin numarasını yazacaksın..

Sly_Booggy - Id ordaki karışık rakam ve harftir,güvenlik için daha uzundur..Onu kopyalayıp,E-posta adresinle birlikte giriş kısmına yazacaksın...Genellikle bir kere girdiğinde kayıt olur,yani e-posta'na tıkladığında şifrede gelir..

Ama olmuyorsa o id'i bir yere kaydet..
  • quote:

Oyunun güzelliği belli...

En yakın sürede Quad Soft'la İngilizce Dil Desteği'de koymak istiyouz,diğer ülkelerede hitap eder..

Evet Tatil Bitince Çalışmalar Başlıcak
  • Evet Quad Soft & CoderWriter & Ben..

Şu anda gm takımı böyle..

En yakın sürede forum açmayı düşünüyoruz..O zamana kadar 3 gm'den birine pm ile isteklerinizi bildirebilirsiniz..
  • quote:

Evet Quad Soft & CoderWriter & Ben..

Şu anda gm takımı böyle..

En yakın sürede forum açmayı düşünüyoruz..O zamana kadar 3 gm'den birine pm ile isteklerinizi bildirebilirsiniz..

Oyunu bıraktım ama içimde kaldı itiraf ediyorum.Charı hileyle kastım banlayabilirsiniz sizden de özür diliyorum affederseniz sevinirim 24 numara nick Ryu.
  • hadi yaw dövüş istiyorum,ejder yumruğu taktiğim çok ateşli no 93 tekliflerinizi beklerim
  • güzel oyun dün üye oldum saolun paylaşım için
  • Bişey Değil Joker
  • id:6 Teklifleri Bekliyorum!
    Sarcomastigophorales
  • bende başladım çok güzel bir oyun

birde bu menüdeki yazıları biraz daha görselli yapsaydınız iyi olurdu (okadarda abartılı olmasada biraz daha görüntü iyi olur)

takım varsa numarasını şifresini verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 22 Ağustos 2008; 15:52:44 >
  • quote:

emre50 - Teklif bölümüne girip,boşluğa dövüşeceğin kişinin numarasını yazacaksın..

Sly_Booggy - Id ordaki karışık rakam ve harftir,güvenlik için daha uzundur..Onu kopyalayıp,E-posta adresinle birlikte giriş kısmına yazacaksın...Genellikle bir kere girdiğinde kayıt olur,yani e-posta'na tıkladığında şifrede gelir..

Ama olmuyorsa o id'i bir yere kaydet..

Çok Saol Ayrıca No 323 Gelen Varmı Dövüşe Takım Kurdum Gelen Varmı Adı:Dh-Sf Takım Şifresi: dh Takım Numarası:78 Gelen Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 23 Ağustos 2008; 14:41:51 >

• online olarak birebir mi savaşılıyor yoksa turn bazlı mı
  • no 323 vs yapıcak varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: chaos7

online olarak birebir mi savaşılıyor yoksa turn bazlı mı

Turn
  • coderwriter imzan kural dışı

Bir imzada en fazla 1 resim olabilir
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.