Şimdi Ara

strawberry GENEL Başlığı (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.735
Cevap
1
Favori
135.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10unda sipariş verdim 16sında elime geçtii gayet uygun süre..
  • Parfüm HongKong'dan İsveç'e oradan Türkiye'ye gönderiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: aytekcengiz

valla 21 gün sonra kargom elime geçti. Burberry touch 100ml almıştım. Yanında da bir kolye göndermişler sağolsunlar. İyi güzel kokuda hoş fakat parfüm 3 saat sonra uçup gidiyor. Anlayamadım gitti. Birtaraftan düşünüyorum bu firma her markanın hepsini kutulu filan gönderiyor. hepsinide sahte yapamazlar ya. Ama parfümün bayat olma ihtimali olabilir diye düşünüyorum. Bu arada isveçten geldi :S ne alakaysa :D
  • sipariş ettiğim parfümüm 4 gündür türkiyede 2 gündürde bulunduğum ilçede görünüyor.bugün ilçede pttye gittim ama kargo yok dediler bu ne saçma iştir
    birde telefon açıp soracağım pttnin kargoyla ilgili no sunu bilen varmı?
  • İlçede gözüküyorsa ilçededir.. Üstlerine git.. onun dışında posta işleme emrkezleri var.. bulunduğun ilde veya çevresindeki büyük illerd olabilir.. oralara da sorabilirsin takip numaranla..
  • off of.

dostum straw senden daha güvenilirdir sanırım. üstelik daha uyguna veriyor.

hayırlı satışlar.
  • hadi işine hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: googol

Arkadaşlar bir resim daha koymayı uygun gördüm en azından kafanızdaki soru işaretleri kalksın..

tokyo by kenzo - orjinal şişede yazı çizgilerin ortasında değil en üstündedir. ayrıca çizgiler sol alttan başlayıp sağ üste doğru gitmez.
    sol ortadan başlayıp sağa doğru açılarak gider.
    resimdeki gibi:

• quote:

Orijinalden alıntı: simitci11

hadi işine hadi

tamam sildim ilk yazdığımı . bildiğinizi yapın . zorla bişey satmadım zaten. üstteki fotoya baksan anlarsın neden ucuz geldiğini straw dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

quote:

Arkadaşlar bir resim daha koymayı uygun gördüm en azından kafanızdaki soru işaretleri kalksın..

tokyo by kenzo - orjinal şişede yazı çizgilerin ortasında değil en üstündedir. ayrıca çizgiler sol alttan başlayıp sağ üste doğru gitmez.
    resimdeki gibi:

Tabi tabi bunlar sahte seninkiler gerçek!! Marlboro'nun da special paketleri yandan açılıyor o da sahtedir değil mi? Ya da benim kullandığım sigaranın üzerinde 'smoking kills' yazıyor o da sahtedir. Bırakın bu ucuz karalamaları ya!!

• Boyner 14 şubatta rochası 90 lira yaptı yani aşağı yukarı bu sitelerin'CS ve ST' nin fiyatlarına denk geldi. Boyner gibi bir holding %50 indirimle bu fiyata satıyorsa o zaman boyner'de o hafta sahte sattı.... Boyner %50 indirim yapıyorsa demek ki 90 liradan bile kar yapıyor bu holding.
  • quote:

Burberry London acaba nedir oradaki? Krem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Burberry London acaba nedir oradaki? Krem mi?

Balsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Üye

quote:

Orijinalden alıntı: casparov2

cevap veren herkese teşekkürler.
    Paco Rabanne adlı parfümüde bir araştırayım

aynı diyorsunuzda bu kofre setindeki parfüm : "Eau De Toilette" Sprey 100ml
    benim bildiğim eau de toilette nin kokusu fazla durmaz üstümüzde çabuk uçup gider.
    Euphoria Intense EDT Sprey 50ml/1.7oz eğer burdaki "Eau De" ise daha kalıcıdır. ama benim kafama takılan bu 50ml olan toilette değil dimi onu soruyorum.

Durum şöyle:

perfume %15 - %40 arasında konsantre parfüm içerir.
    eau de parfum %7 - % 15 arasında konsantre parfüm içerir.
    eau de toilette %1 - % 7 arasında konsantre parfüm içerir.
    kolonya da bu oran %1 in altındadır.

eau de parfum olarak piyasaya çıkan çok fazla ürün yok zaten bence gerek de yok. strawberry den CK Eternity eau de parfum olarak aldım bikere ama çok ağır geldi kokusu GG' den sattım ben de. Zaten satılan parfümlerin büyük çoğunluğu da eau de toilette ...

@NiHilistt

Nihilistt bu almış olduğun Solo Leowe nin nasıl bi kokusu var benzetebileceğin bi parfüm var mı ? Ağır mıdır hafif midir odunsu mudur baharatsı mıdır vs. ?
    Daha önce hiç duymamıştım kullanan da görmemiştim de merak ettim

hocam solo loewe türkiyede sadece tekin acarda satılıyor. tekin acar en iyi list'de 1. sıraydı uzun süre. ispanyol markası, hakikaten onca parfüm kullandım ama bu koku içlerinden en begendigim diyebilirim. baharatımsı ekşimsi bir koku ama koku üzerinde kaldıkça degişiyor daha da oturuyor. kalıcı bir koku, kıyafetinde 1 2 gün kalır yani rahatlıkla. Kimsede olmaması ve kimsenin bilmemesi daha da güzel ben kesinlikle öneririm bu kokuyu. tekin acardan bi kokla derim

Kesinlikle ben de katılıyorum. Loewe'ü günlük kullanım için almayı düşünüyorum. Guerlain de gece falan özel günler için.

• quote:

quote:

resimdeki gibi:

Bir parfümün bir tane mi şişesi oluyor yahu, üstte koyduğum resimi, Ebay Amerika'nın 247804 satış yapmış Top Rated Seller Onayı almış bir satıcının listesinden aldım. Ne çok seviyorsunuz bilip bilmeden karalama yapmayı

• kenzo nun sitesine bakın.
    internetteki diğer satış yapanların sayfalarına ekledikleri resimlere değil.
    belki o da netten bulduğu fotoyu koymuştur ama orjinal ürün satıyordur. ya da sahte gönderiyordur bilemezsin ki. gg de bir sürü satış yapmış parfümcüler var. ama 5000 tane satış yapmış . 30 tl den armani satarsan 5000 de satarsın 10000 de.
    ama satın aldığını söyleyen ve fotosunu ekleyen arkadışın fotosundaki kenzo orjinal değil. diğerlerini bilemem.
    karalama yapmak için söylemedim. kenzonun sitesinde var. bir parfümün 50 çeşit ambalajı ve farklı şişeleri olmaz.
    isteyen istediği gibi orjinal de alır çakma da alır ona kimse karışamaz tabiki.

edit: ayrıca strawbery i karalamamım bana bir faydası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 19 Şubat 2010; 10:59:02 >
  • http://www.e-tekinacarkozmetik.com/urun/kenzo-by-tokyo-edt-100ml_686728.aspx?CatID=26662

Bu siteye gir, bak, sonra siteden çık ve sonra lütfen buraya yorum yazma.
  • quote:

kenzo nun sitesine bakın.
    belki o da netten bulduğu fotoyu koymuştur ama orjinal ürün satıyordur. ya da sahte gönderiyordur bilemezsin ki. gg de bir sürü satış yapmış parfümcüler var. ama 5000 tane satış yapmış . 30 tl den armani satarsan 5000 de satarsın 10000 de.
    ama satın aldığını söyleyen ve fotosunu ekleyen arkadışın fotosundaki kenzo orjinal değil. diğerlerini bilemem.
    karalama yapmak için söylemedim. kenzonun sitesinde var. bir parfümün 50 çeşit ambalajı ve farklı şişeleri olmaz.

Hocam sizin fotoğrafını verdiğiniz şişe 100lük, arkadaşın ki ise 50lik. İkisinin şişesi aynı değil. Yorum yapmadan biraz daha dikkat lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: rurouni

quote:

kenzo nun sitesine bakın.

Hocam sizin fotoğrafını verdiğiniz şişe 100lük, arkadaşın ki ise 50lik. İkisinin şişesi aynı değil. Yorum yapmadan biraz daha dikkat lütfen.

Hah tam ben yüklüyordum arkadaş koymuş.

Siteye gir diyorsun dostum istersen sen bi gir site açılınca sol-üst köşede LA GAMME yazan yere tıkla
    http://www.kenzoparfums.com/FR/tokyo-by-kenzo.php?son_actif=false&couleur=0x99DD00

• parfümüm bugün geldi.kokusundan şişesinden orjinalliğinden şüphe yok tabi birde kalıcılığı test edicem
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.