Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
312.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

Age of empires mythology ,red alert 2 ,Command qonquer generals, BFMe2 kapışılır

Alıntıları Göster
    blackemre ve asasinodepulgas, hoş geldiniz ekliyorum.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

blackemre ve asasinodepulgas, hoş geldiniz ekliyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sizlere bir sorum olacak,steam'den empire napoleon total war goty almayı düşünüyorum.Acaba bu oyuna sahip arkadaşlar oyunların multisi hala popüler mi? battle online oynamak için almayı düşünüyorum rahat oyuncu bulabilir miyim multide oynayacak?bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertt1257

arkadaşlar sizlere bir sorum olacak,steam'den empire napoleon total war goty almayı düşünüyorum.Acaba bu oyuna sahip arkadaşlar oyunların multisi hala popüler mi? battle online oynamak için almayı düşünüyorum rahat oyuncu bulabilir miyim multide oynayacak?bilgilendirirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    Merhaba, mertt1257.

Steam üzerinden Napoleon: Total War mevcut bende. Campaing oynamıyor millet fazla ama battle oynayan çok kişi var. Eğer alırsan multiplayer oynayabilirsin.

Ama şu anda almanı tavsiye etmem. Bence sabret, oyun indirime girince alırsın. Şükran günü, cadılar bayramı, yılbaşı gibi tatillerde indirim yapıyor Steam. Ya da serinin yeni oyunu çıkarken; mesela Shogun çıkarken diğer Total War oyunları indirimdeydi. Böyle bir zaman yakalarsan çok kâr edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 29 Temmuz 2011; 23:51:21 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• selam arkadaşlar benim RUSE denen oyun ve onun ek paketi ile ilgili bir sorunum var şu ana kadar yazdıklarımın haepsini buraya yazıyorum yardımcı olabilecek kimselere teşekkürler şimdiden :

herkese selam arkadaşlar elimde R.U.S.E. adlı oyun var sorunum herşey güzel oyunu yükledim oynadım ve hala'da oynuyorum hatta bitirdim ama gel gelelim oyunun
    ek paketi olan ''R.U.S.E. - The Chimera Pack'' adlı eklentiyi bir sefer yükledim ve bir iki sefer oynayabildim ardından bilgisayarımda oluşan sorundan dolayı windows 7
    64 bit işletim sistemimi tekrar kurmak zorunda kaldım işletim sistemimi kurduktan sonra R.U.S.E. adlı ana oyunuda tekrar yükledim çalıştı fakat ek paketi yani
    ''R.U.S.E. - The Chimera Pack'' yüklememe rağmen çalıştıramadım bunu defalarca yükleyip kaldırmama rağmen genede çalıştıramadım yardım edebilecek kimse ver mı?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://imageshack.us/photo/my-images/577/ekrntsir.jpg/

http://img577.imageshack.us/img577/4349/ekrntsir.jpg

normal ek paket olmayan R.U.S.E. tıkladığımda normal çalışıyor fakat ek paket yükleyip aynı çalıştırma clientine tıkladığımda yukardaki
    linkteki hatayı veriyor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu konuda sorunlarım devam ediyor yardımcı olabilecek arkadaşları derhal göreve davet ediyorum bakın örneğin oyun ( c:\program files x86) klasörü altına yüklenmesi
    gerek bende öyle yapıyorum zaten ama gel gelelim ki oyun yükleme işlemi bittikten sonra crack yapmak için kalsöre gittiğimde oluşmuş olması gereken RUSE adlı klasör
    yok oluşmamış gözüküyor ama oyunu direk c:\ 'ye attığımda oyun r.u.s.e. adlı klaör oluşuyor ve crack yapınca ana oyun sorunsuz çalışıyor ardından buraya yüklediğim
    ana oyun üstüne ek paketi yükleyince hata mesajı veriyor yardımcı olabilecek arkadaşa gerçekten minnettar kalırım hadi be bi yardım

http://img641.imageshack.us/img641/5504/ekrntsuk.jpg

bu üstteki resim c:\program files x86 adlı bölüme bir sefer kurma denemem sonucu oluştu ama oraya gidip bakınca r.u.s.e. adlı klasör yok ikinci sefer tekrar deneyince kurmayı oyun nereye yüklemem gerektiğini soruyor ikinci sefer baktığımda c:\program files x86 klasörü altında r.u.s.e. adlı klasör oluşmuş görünüyor fakat oraya gidip bakınca gene yok sorunum kısaca bu, bilgisayara 2 sefer format attım haberiniz olsun directx 11 de yüklü tıkır tıkır çalışıyor makina sizce bu soruna ne neden olabilir nasıl çözülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacı_Bumbala -- 30 Temmuz 2011; 13:54:30 >
    İNTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ İŞLEMCİ, GİGABYTE G41-MT-USB 3.0 ANAKART, 2X4GB G-SKİLL 1333 MHZ DDR3 RAM,2TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200 Rpm HARDDİSK, POWERCOLOR 1 GB GDDR5 HD 6870,OCZ ZS SERİES 750 WATT +80 PLUS PSU, XİGMATEK GAİA LGA 775 SOĞUTUCU, PHİLİPS 1920X1080 MAX 21.5'' EKRAN
    MİCROSOFT COMFORT KLAVYE 3000,LOGİTECH G300 OYUNCU MOUSE, TRUVATEK PHALAN X BİG TOWER KASA

• quote:

Merhaba, mertt1257.

Steam üzerinden Napoleon: Total War mevcut bende. Campaing oynamıyor millet fazla ama battle oynayan çok kişi var. Eğer alırsan multiplayer oynayabilirsin.

Ama şu anda almanı tavsiye etmem. Bence sabret, oyun indirime girince alırsın. Şükran günü, cadılar bayramı, yılbaşı gibi tatillerde indirim yapıyor Steam. Ya da serinin yeni oyunu çıkarken; mesela Shogun çıkarken diğer Total War oyunları indirimdeydi. Böyle bir zaman yakalarsan çok kâr edersin.

Yorumunuz için teşekkürler,bende öyle yapmayı düşünüyorum,şuanki fiyatı gerçekten yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertt1257

quote:

Merhaba, mertt1257.

Yorumunuz için teşekkürler,bende öyle yapmayı düşünüyorum,şuanki fiyatı gerçekten yüksek.

Alıntıları Göster
    new_cool rise of nations (tüm serileri) ....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akkakk15

ekle beni
    Age OF MANYAĞIYIM

Off hangi age of bari sen söyle aga kuralları ihlal etmekte üstünüze yok

tamam ekliyorum hoşgeldin

Alıntıları Göster
    turnuva yapsak hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: new_cool

Ekliyorum, hoş geldin.

NintendoWiiXbox, turnuva için yeterli aktif üye sayısı mevcut değil maalesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: new_cool

Ekliyorum, hoş geldin.

NintendoWiiXbox, turnuva için yeterli aktif üye sayısı mevcut değil maalesef.

Alıntıları Göster
    Beni de ekleyin streteji oyunlarını çok severim.

Age of Empires
    Warcraft
    Europa Universalis
    Civilization
    Total War serisi Rome Total War, Medieval Total War favorilerim.
    Seven Kingdoms Serisi (İğrenç 3. Oyun Hariç)
    Myth The Fallen Lords (Ey gidi ey)
    Commandos
    Battle Realms
    Warlords Battlecry Serisi.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Beni de ekleyin streteji oyunlarını çok severim.

Age of Empires
    Warcraft
    Europa Universalis
    Civilization
    Total War serisi Rome Total War, Medieval Total War favorilerim.
    Seven Kingdoms Serisi (İğrenç 3. Oyun Hariç)
    Myth The Fallen Lords (Ey gidi ey)
    Commandos
    Battle Realms
    Warlords Battlecry Serisi.

Alıntıları Göster
    Rindaman, hoş geldin ekliyorum.

"Age of Empires (Serisi)" yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

beyler medieval ustası birisi varsa bana email versin vercek kişiye bazı sorular vercem lütfen cvp bekliyorum lütfen birisi oyundan anlayan email versin pls
    dangwar ve sarks power özelikle siz bu arada benim yasdıklarımla ilgilenmiosunuz gibi geldi bi hatamız mı olduu??

Alıntıları Göster
    benide katın favori oyunum medival 2 total war

• quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

benide katın favori oyunum medival 2 total war

Alıntıları Göster
    Medieval Total War 1..

Orijinalden alıntı: Miklo*

Medieval Total War 1..

Alıntıları Göster
    kamikaze_TR_ ve Miklo*, hoş geldiniz ekliyorum.

• quote:

kamikaze_TR_ ve Miklo*, hoş geldiniz ekliyorum.

Alıntıları Göster
    HhKcrazy kardeş regeditten age3 empiresin tüm girdilerini sil sorunun çözülcektir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akkakk15

ekle beni
    Age OF MANYAĞIYIM

Off hangi age of bari sen söyle aga kuralları ihlal etmekte üstünüze yok

tamam ekliyorum hoşgeldin

Alıntıları Göster
    bizide yaz bari

c&c tüm serisi özellikle zero hour

• quote:

Orijinalden alıntı: BarVan

bizide yaz bari

c&c tüm serisi özellikle zero hour

Alıntıları Göster
    57. sayfaya gelmiş. Bir turnuva yapmayalım mı şu sıcak yaz günlerinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

57. sayfaya gelmiş. Bir turnuva yapmayalım mı şu sıcak yaz günlerinde?

Alıntıları Göster
    http://www.stronghold3.com/

ST 3

Leyla ile Mecnun

• quote:

Orijinalden alıntı: unal83

http://www.stronghold3.com/

ST 3

Alıntıları Göster
    brtgmz, ekliyorum hoş geldin.

Arkadaşlar turnuva için yeterli aktiflik yok. Sadece turnuva isteyen oyuncularla yapmayı da denemiştim; herkesle ne oyunla yapacağımızı vesaire konuştuk ettik, fakat turnuva günü kimse piyasaya çıkmadı.

Buradaki fan kulüp listesindeki oyunculara pm atarak aranızda bir turnuva yapabilirsiniz. Şayet bir turnuva başlatabilirseniz ben burada skoru tutmaktan ve hatta birinciye ödül vermekten şeref duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 4 Ağustos 2011; 17:18:38 >

• quote:

brtgmz, ekliyorum hoş geldin.

Arkadaşlar turnuva için yeterli aktiflik yok. Sadece turnuva isteyen oyuncularla yapmayı da denemiştim; herkesle ne oyunla yapacağımızı vesaire konuştuk ettik, fakat turnuva günü kimse piyasaya çıkmadı.

Buradaki fan kulüp listesindeki oyunculara pm atarak aranızda bir turnuva yapabilirsiniz. Şayet bir turnuva başlatabilirseniz ben burada skoru tutmaktan ve hatta birinciye ödül vermekten şeref duyarım.

Alıntıları Göster
    Empire Total War
    ekler msini baskanım
    DFI LP UT CFX3200 DR-G | AMD Opteron 170 | HIS HD4670 IceQ 512 MB | Corsair TWINX2048 | Seagate 250 GB | Seagate Free Agent 1 TB | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor VA8000BWS | Thermaltake ToughPower CM 750W | Thermaltake GammaPad | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech S-220

• quote:

Orijinalden alıntı: YasiKa

Empire Total War
    ekler msini baskanım

Alıntıları Göster
    YasiKa, ekliyorum hoş geldin.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.