Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.541
Cevap
26
Favori
305.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • coh serisi baya geride kalmış. abi oyun tanınmıyo ya. arkadaşlarıma bahsedince "o ne?" diyolar. oynayınca bırakamıyolar. oyun bilinse. bilinmiyo abi oynayanların tamamına yakını çok beğeniyo.
    not: beğenmeyenler oynayamayanlar bide kötü reklam yapıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher57
    coh serisi baya geride kalmış. abi oyun tanınmıyo ya. arkadaşlarıma bahsedince "o ne?" diyolar. oynayınca bırakamıyolar. oyun bilinse. bilinmiyo abi oynayanların tamamına yakını çok beğeniyo.
    not: beğenmeyenler oynayamayanlar bide kötü reklam yapıyolar.

+1
  • Ben CoH'u oynadım fakat bırakabildim. Şu anda duruyor hala fakat oynamıyorum.

Güzel oyun fakat beni bilgisayara zamklayamadı. En çekici tarafı(ve oyunun hala bilgisayarımda durduğunun sebebi): oyunun taktiksel savaş ve görsellik açısından benim hayalimdeki stateji oyununa çok yakın olması. Etrafı kullanarak, çeşitli planlar taktikler vs. yaparak savaşmak, askerler savaşırken siper alması, bunları hep hayal etmişimdir. Ama tabii tam hayalimdeki gibi değil, benim ideallerim yüksek biraz; bolca ayrıntı isterim. Gerçi belki de istediklerim vardır da ben bilmiyorumdur. Size sorayım hazır konusu açılmışken:

1- Oyunda moral etkeni var mı?

2- Oyunda yolda mesela bir düşman birlik geçerken, biz takımlarımızı yolun iki yanında çalılara saklasak(veyahut gece vakti olsa ve yere yatırsak) sonra da birlik gelince baskın şeklinde iki taraftan beklenmedik bir anda düşmanı bertaraf etsek. Yani düşmanı hazırlıksız yakaladığımız için moral avantajı olsa. Böyle bir şey mümkün mü?

3- Askerler savaştıkça experience puanı filan alıyorlar mı? Böylece daha iyi savaşabiliyorlar mı? (Sanırım vardı böyle bir şey fakat emin olamadım sorayım dedim)

4- Oyunda mevsimlerin etkeni var mı? Campaign'de bazı bölümler karlı ya da yağmurlu olabiliyor mu? Daha önemlisi: bu hava koşullarının askerlerin performansı üzerinde etkileri var mı? Ayrıca: askeri soğukta hareketsiz bekletirsek donarak ölürler mi?

Vakit ayırıp cevap verirseniz çok müteşekkir kalırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Ben CoH'u oynadım fakat bırakabildim. Şu anda duruyor hala fakat oynamıyorum.

Güzel oyun fakat beni bilgisayara zamklayamadı. En çekici tarafı(ve oyunun hala bilgisayarımda durduğunun sebebi): oyunun taktiksel savaş ve görsellik açısından benim hayalimdeki stateji oyununa çok yakın olması. Etrafı kullanarak, çeşitli planlar taktikler vs. yaparak savaşmak, askerler savaşırken siper alması, bunları hep hayal etmişimdir. Ama tabii tam hayalimdeki gibi değil, benim ideallerim yüksek biraz; bolca ayrıntı isterim. Gerçi belki de istediklerim vardır da ben bilmiyorumdur. Size sorayım hazır konusu açılmışken:

1- Oyunda moral etkeni var mı?

2- Oyunda yolda mesela bir düşman birlik geçerken, biz takımlarımızı yolun iki yanında çalılara saklasak(veyahut gece vakti olsa ve yere yatırsak) sonra da birlik gelince baskın şeklinde iki taraftan beklenmedik bir anda düşmanı bertaraf etsek. Yani düşmanı hazırlıksız yakaladığımız için moral avantajı olsa. Böyle bir şey mümkün mü?

3- Askerler savaştıkça experience puanı filan alıyorlar mı? Böylece daha iyi savaşabiliyorlar mı? (Sanırım vardı böyle bir şey fakat emin olamadım sorayım dedim)

4- Oyunda mevsimlerin etkeni var mı? Campaign'de bazı bölümler karlı ya da yağmurlu olabiliyor mu? Daha önemlisi: bu hava koşullarının askerlerin performansı üzerinde etkileri var mı? Ayrıca: askeri soğukta hareketsiz bekletirsek donarak ölürler mi?

Vakit ayırıp cevap verirseniz çok müteşekkir kalırım.

1-)moral etkeni yok malesef.ama askerler canlarını düşünüyo. çapraz mg42(makineli) ateeşi altında milim oynamıyolar
    2-)ama birden saldırıldığı zaman az adamla çok fazla adam öldürülebiliyor. ya da askerler siper aldıktan sonra arkadan saldırırsan da daha çok hasar veriyosun.
    3-)rütbe alıyorlar. daha iyi nişan alıyolar.
    4-) mevsimler önemli değil

• Beni de ekleyin;

Age Of Empires II: The Conquerors - uzun zamandır oynamıyordum, sağolsun forumdan bir arkadaştan buldum tekrar kurdum, pasımı atayım turnuvalara katılırım.
    Rome Total War - çok iyi olduğum söylenemez ama savaşlarda iyi taktik uygularım.
  • @punisher57 dediğim gibi, hayalimdekine tam olarak uymasa da gayet yakın. Hevesim olursa bir ara oynamayı düşünüyorum.

sixroads, ekliyorum hoşgeldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Mart 2010; 4:53:03 >
  • Stronghold Crusader süper oyundur çok oynardım bi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeless

Stronghold Crusader süper oyundur çok oynardım bi ara

çok iyi oyundu ya tekrar indiresim geldi
  • quote:

Evet. Bende bir ara XP yükledim AEO II yükleyemeyince Stronghold Crusader'e başlamıştım. Sonra yolunu buldum yükledim. Şimdi ikisini birden oynuyorum.
  • Rahmetli C&C serisi.... Fanatiğiyim... Aman Eklemeyi unutmayın(4.seri çıkmadan ölmüştür benim için)
  • BFME oynuyorum bende ekle beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

quote:

çok iyi oyundu ya tekrar indiresim geldi

Benim computerde yüklüdür kendileri ama görevlerini hala bitiremedim

• bizimdenizci, My Curse ekledim, gruba hoş geldiniz.
  • Total War ve AEO serisini oynadım bitirdim.

Ekle benide. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jangbogo

Total War ve AEO serisini oynadım bitirdim.

Ekle benide. :)

Ekliyorum hoşgeldin.

Total War (Serisi) yazıyorum.
  • selamlar ..

bende aoe 2 conq

eklerseniz sewinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

selamlar ..

bende aoe 2 conq

eklerseniz sewinirim ...

Hoşgeldin.
  • dostum benide ekle mediewal totalwar hastasıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAC_TAWİSH

dostum benide ekle mediewal totalwar hastasıyım

Ekliyorum hoşgeldin.
  • benide ekle totalwars serisi
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.