Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.541
Cevap
26
Favori
305.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeRoTRR

Yani şimdi pets yüklemek için illaki önceki paketleridemi yüklemem gerek ??

Evet.
  • Aslında Bu Mesajı Saat 12 de Atmak İsterdim Ama Yapamıyacağım Sanırım.

Yeni Yıl; Türkiye için umutlu, bereketli, 2010'de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dilerim... Hepinize İyi Yıllar...

Hepinizin Belki Bıktığı Bir Espiriyi Yapayım Seneye Görüşürüz... Vede 2010 Yılına Kadar Yokum

• quote:

Aslında Bu Mesajı Saat 12 de Atmak İsterdim Ama Yapamıyacağım Sanırım.

Yeni Yıl; Türkiye için umutlu, bereketli, 2010'de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dilerim... Hepinize İyi Yıllar...

Hepinizin Belki Bıktığı Bir Espiriyi Yapayım Seneye Görüşürüz... Vede 2010 Yılına Kadar Yokum

Çok teşekkür ederiz senin de yeni yılın mübarek olsun. O espri de çok bayattır ama nedense bayılırım.

Ayrıca bugün sadece yılbaşı değil:

Bugün Strateji Oyunu Tutkunları Klübünün 2. yıldönümü arkadaşlar! Klübümüz 2 yaşına basmış durumda ve buraya üye olan tutkunlara ve özellikle gönül veren arkadaşlarımıza çok teşekkürlerimi sunuyorum. Yıldönümümüz kutlu olsun.

• Hayırlı Uğurlu Olsun Tüm Kulüp Üyelerine... Başarılarınızın Devamını Dilerim...

• quote:

Ark.lar Sims2 ' de BuildMode Çalışmıyor Yardımcı Olurmusunuz. Ayrıca Sims2Pets Yüklenmiyor Sonunda İNg. Olarak Senin Oyunun Yüklenmedi Diyor Sonra Yüklediği Herşeyi Siliyor

sims2 de inşaa modunun çalışması için oyuna herhangi bir ek paketi yüklemek yeterli. pets i neden yükleyemedin bilmiyorum ama normalde ilk olarak sims yüklenir ve crack yapılır. sonra pets yüklenir ve crack yapılır. inşaat modu açılmış ve evcil hayvanlar ile oynarsın. belki cd de problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Ark.lar Sims2 ' de BuildMode Çalışmıyor Yardımcı Olurmusunuz. Ayrıca Sims2Pets Yüklenmiyor Sonunda İNg. Olarak Senin Oyunun Yüklenmedi Diyor Sonra Yüklediği Herşeyi Siliyor

sims2 de inşaa modunun çalışması için oyuna herhangi bir ek paketi yüklemek yeterli. pets i neden yükleyemedin bilmiyorum ama normalde ilk olarak sims yüklenir ve crack yapılır. sonra pets yüklenir ve crack yapılır. inşaat modu açılmış ve evcil hayvanlar ile oynarsın. belki cd de problem olabilir.

hmm sanırım Normal Sims e Crack Yapmayı Unutmuş Olabilirim Ondan Kaynaklanıyor olabilirmi

• bu guruba üye olmaktan büyük mutluluk duyacağım eklirseniz sevinirim imzayı da hemen ekliyorum
    favori oyunlarım
    RED ALERT 3
    EMPİRE EARTH 2
    VE ESKİLERDEN DUNE 2000
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

bu guruba üye olmaktan büyük mutluluk duyacağım eklirseniz sevinirim imzayı da hemen ekliyorum
    favori oyunlarım
    RED ALERT 3
    EMPİRE EARTH 2
    VE ESKİLERDEN DUNE 2000

Ben de seni eklemekten büyük mutluluk duyarım. Hoşgeldin.

Red Alert 3 yazıyorum.
  • Benide eklermisin
    Favori oyunlarım
    Command & Conquer serisi
    Age of serisi
    Empire total war
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Benide eklermisin
    Favori oyunlarım
    Command & Conquer serisi
    Age of serisi
    Empire total war

Ekliyorum hoşgeldin.

C&C Serisi yazıyorum.
  • Strateji severler için hamachi ağları açıp turnuvalar düzenlesek olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Strateji severler için hamachi ağları açıp turnuvalar düzenlesek olur mu acaba?

Çok güzel olurdu fakat katılım yok ne yazık ki. Kulüpte aktif üye yok.
  • Ekle müdür.

Total War serileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jsrcb

Ekle müdür.

Total War serileri.

Eklemez miyim?

Hoşgeldin.
  • Strateji tutkunları, paradox oyun severleri ve Hearts of Iron serisi hayranları için bir haber;
    http://forum.donanimhaber.com/m_37286588/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: jsrcb

Ekle müdür.

Total War serileri.

Eklemez miyim?

Hoşgeldin.

Ve aleyküm selam

• Ekleyin beni uykusuz geçelerimin starcaftı ile çocukluğumun warcraftı c&c ile age of empire ile caesar3 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: danydarco1983

Ekleyin beni uykusuz geçelerimin starcaftı ile çocukluğumun warcraftı c&c ile age of empire ile caesar3 ile

Ekliyoruz, hoşgeldin.

Starcraft yazıyorum.
  • Listedede adım var.Alimert1232 benim.Şu konu hala duruyoya helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

Listedede adım var.Alimert1232 benim.Şu konu hala duruyoya helal olsun.

İlgin için teşekkür ederiz.

İsmini hemen değiştiriyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 27 Ocak 2010; 12:30:36 >
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.