Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar onlie ee2 oynamak istiyoreum ama kimseyi bulamadım
    hamachi ağı:ee2muho şifre:123
    GATIRCAN@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 30 Temmuz 2008; 3:34:06 >

Orjinalden alıntı: OngiRanT

180-ongirant Commandos serisi yazarsanız sevinirim.

daha çok "205-) OngiRanT - Commandos (Serisi) (Eidos)" die yazıoz biz. Hoşgeldin.

nick:dunkoff hoşgeldin ekliyorum ee'ci kardeş.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: OngiRanT

180-ongirant Commandos serisi yazarsanız sevinirim.

daha çok "205-) OngiRanT - Commandos (Serisi) (Eidos)" die yazıoz biz. Hoşgeldin.

nick:dunkoff hoşgeldin ekliyorum ee'ci kardeş.

ok saolasınçok güzel konu yapmışsın ama imzalar sönük :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 30 Temmuz 2008; 4:31:01 >

• imza işine el atacak yokmu şöyla okkalı bir fotoşopçu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OGUZ KAGAN

bnde varm cok sverım ama bı turlu cok ıyı oynayamam:D medıewal 2 total war favorım

hoşgeldin ekliyorum.

imza işinde ben bu kadar beceriyorum valla ikisinde de pratik olarak emek benimdir (2. de fikir SVGA'dan çıktı) benden iyi photoshopçular bir el atması lüzumlu değil ama atarsa fena olmaz. Grafik grubu vardı bi onlara sorsak yaparlar her türlü avatar mavatar sipariş alıyorlar onlar. Ama bence pek gereği yok.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • abi beni hala eklemedin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: OGUZ KAGAN

bnde varm cok sverım ama bı turlu cok ıyı oynayamam:D medıewal 2 total war favorım

hoşgeldin ekliyorum.

imza işinde ben bu kadar beceriyorum valla ikisinde de pratik olarak emek benimdir (2. de fikir SVGA'dan çıktı) benden iyi photoshopçular bir el atması lüzumlu değil ama atarsa fena olmaz. Grafik grubu vardı bi onlara sorsak yaparlar her türlü avatar mavatar sipariş alıyorlar onlar. Ama bence pek gereği yok.

valla sanal tuningin dışına çıkamıyoruzkeke yapabilseydim

• quote:

Orjinalden alıntı: ayasofya

abi beni hala eklemedin

ekleyim mi seni "ekle" diye birşey dememiştin "ben geldim" dedin anlayamamıştım. Şimdi ekleyim o zaman bari. Hoşgeldin.

• Ne oldu bizim turnuva

"Bizler bu Dünyaya Sahip olmak için değil Şahid olmak için geliyoruz."
    M.S.2009 SERIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

Ne oldu bizim turnuva

36. sayfada yazıyor iptal oldu turnuva çünki en az 2 çift kişinin gelmesi lazımdı ve 1 çift kişi geldi sadece. Ayrıca toplam üyesi de 6 idi. Herkes turnuva istiyor zamanı gelince de kimse gelmiyor o yüzden maç yapacağınız kişiye pm atıp gayr-i resmi maçlar yaparsanız daha iyi olur. Bundan önce de turnuva yaptım. Sadece 1 tanesinde sonuca ulaşabildik.

• Arkadaşlar şu aşağıya yazdım türde stratej oyunu arıyom buraya sorsaram belki yardım edebilcek vardır
    Uzay strateji
    2.dünya savaşı strateji
    Eğer orta çağı strateji oyunu önerirseniz total oyunları hariç önerin

Orjinalden alıntı: gaz12

Arkadaşlar şu aşağıya yazdım türde stratej oyunu arıyom buraya sorsaram belki yardım edebilcek vardır
    Uzay strateji
    2.dünya savaşı strateji
    Eğer orta çağı strateji oyunu önerirseniz total oyunları hariç önerin

http://forum.donanimhaber.com/m_20995312/mpage_1/key_/tm.htm aslında bu topic soruna daha uygun olurdu ama olsun S.O.T. ekibi her türlü stratejik yardıma hazırdır.

Galactic Civilization diye bir oyun duymuştum. Açıkçası bana pek hitap etmiyor uzay stratejisi o yüzden pek bilmiyorum.

Empire Earth veya Rise of Nations serisinde mağara devrinden günümüzün ilerisine kadar çağ atlayabiliyorsun. Tabi bu arada 2. dünya savaşı devri de oluyor tanklar piyadeler filan.

Orta Çağdaki sosyal hayatı yaşamak istiyorsan kesinlikle Stronghold 2. Orta Çağ stratejisi istiyorsan ve bu oyunu oynamamışsan eğer hemen gidip al ve keyfini çıkar.

• bi dahaki turnuva ne zaman olcak
    yarın oyun alacağım fps alcaktım ama sizi kırmıycam strateji alcam
    kıymetimi bilin yani
  • Jansay bana da oyun önerirmisin mediewal 2 total warı düşünüyorum ama kaldırırmı benim sistem mediewal 2 total war gibi company of heroes gibi sistemin kaldıracağı bir oyun önerebilirmisin fiyat da iyi olsun multiplayer da olsun
    teşekkürler hocam şimdiden
  • Benide eklermisin arkadaşım. Favori oyunum Medieval Total War II
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.