Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziyi çok çok beğendim. 80'ler havasını cidden hissettiriyor. Kurgusu da çok değişik ve güzel. Oyunculuklar da muazzam. Hele hele yok mu o Eleven bu yaşta o nasıl bir oyunculuk yahu? Takdir ettim. 2. Sezon'u sabırsızlıkla bekliyorum, daha daha iyisini yapabilir bu dizi o potansiyeli gördüm. 9/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Diziyi her yerden duyuyorum, yorumlar falan da okudum dizi hakkında. Nedir arkadaşlar bu dizi? Tavsiye ediyor musunuz?

efsane..
  • furandor kullanıcısına yanıt
    İlk 3 bölümü izledim,tamam güzel dizi ama efsanelik birşey görmedim daha

• mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    80 lerde çocuk olduğum için bana efsane geldi ..[8D

• Dizi izlerken sanki film izliyormuş gibi bir hava veriyor. Sezonun ikinci yarı sahasında dizi daha da açılmış, ama bence dizinin bu kadar beğenilmesini sağlayan asıl şey sezon finali olmuş. İzlediğim en güzel dizi bölümlerinden olmuş o bölüm, bakıyorsun sanki bölüm dizi finali gibi, 1 dk sonra ise sezon finali. İçerdiği gizem, bilim kurgu, dram, aksiyon gibi öğelerle her şeyi barındıran, çocukların oyunculukta çılgın attığı bir dizi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 10 Ağustos 2016; 11:25:54 >
  • cok guzel yahu ben boyle dizi izlemedim daha,10/10.mukemmel otesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden de öyleymiş özellikle 5.Bölümden sonra çok iyi gitti bence dizi. Normalde fazla dizi izlemem ama iyi mi bunu izlemişim.

• 1 gunde bitti tekrar tekrar izliyorum,mukemmel olmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

2 bölüm izledim ve burada bırakıyorum. 8 bölümlük dizi için iyi bile dayandım, hiçbir mantığı olmayan tamamen klişe bir dizi, ayrıca 15 yaşında çatır çutur sevişen amerikan gençliği portresi soğumama yetti ki böyle sahnelerden asla rahatsız olmam normalde.
    Piyasada efsane diye geçen dizileri izlememiş olanlar varsa kesinlikle bu diziden uzak durup onları izlesinler, neden herkes bu kadar abarttı anlamadım.
    Narcos gibi bir şaheserden sonra Netflix beni hayal kırıklığına uğrattı, ben The Wire izlemeye gidiyorum..

Bırak sen zaten izleme diziyi. Bu kafayla başka dizi de izleme hatta. Ya sabır.

• 14 yaşındaki erkek kardeşimin günlerce süren ısrarı üzerine dayanamayıp başladım. Klasik bir ergen dizisidir diye düşünürken IMDB puanı ve yorumlar çok iyi olunca merakla açtım diziyi. İlk bölümden itibaren sardı. 2 günde bitirdim. Uykum gelmese bir günde de bitirirdim. Harika bir dizi resmen. Oyunculuklar ve paralel evrenle ilgili anlatılanlar harika. Bu yaştaki çocuklardan bu oyunculuğu görmek muazzam bir şey. Ve ilk üç bölüm kesinlikle boş değildi gözümde. Evet 4'ten itibaren olay kopuyor ama ilk üç bölüm de gayet iyiydi. Konuya çok iyi çekiyorlar insanı. İkinci sezonu merakla bekliyorum.

En sinirimi bozan şeyse o kadar olaydan sonra sürtük
    Nancy'nin Steve'e dönmesiydi.
    Tam bir saçmalık. Ayıp kızım ayıp yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Az önce bitirdim diziyi, soloğu IMDB'de aldım ve yapıştırdım 10'u. Netflix çok çok iyi işler çıkarıyor gerçekten, her Tv dizisinde çitayı daha da yükseltiyorlar.

Daredevil ve Narcos'dan sonra seyretmeye başladığım üçüncü Netflix dizisi olan Stranger Things'ın her bölümünü soluksuz izledim, zamanın nasıl geçtiğini hissetmedim.

Imdb puanı şuan gayet iyi ve dizi hakkında ki yorumlar da çok olumlu. 2. Sezon onayı büyük ihtimal alacaktır. Sezon finali de ucu açık bitti...

Beni en çok üzen nokta ise;

Eleven karakterini bir daha göremeyecek olmamız. Umarım yanılırım ve bir şekilde döner fakat ben bu çocuğun oyunculuğuna bayıldım. Rolünün ağırlığını fazlasıyla yerine getirdi.

http://www.imdb.com/name/nm5611121/?ref_=tt_cl_t4

Dostum son bölümü izlerken kafan mı iyiydi
    Eleven
    nasıl geri dönmeyecek? Yok öyle bir şey. Tekrar izleyin son bölümün son sahnesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Ağustos 2016; 6:56:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

2 bölüm izledim ve burada bırakıyorum. 8 bölümlük dizi için iyi bile dayandım, hiçbir mantığı olmayan tamamen klişe bir dizi, ayrıca 15 yaşında çatır çutur sevişen amerikan gençliği portresi soğumama yetti ki böyle sahnelerden asla rahatsız olmam normalde.
    Piyasada efsane diye geçen dizileri izlememiş olanlar varsa kesinlikle bu diziden uzak durup onları izlesinler, neden herkes bu kadar abarttı anlamadım.
    Narcos gibi bir şaheserden sonra Netflix beni hayal kırıklığına uğrattı, ben The Wire izlemeye gidiyorum..

Bırak sen zaten izleme diziyi. Bu kafayla başka dizi de izleme hatta. Ya sabır.

Ne kafasıymış o? Beğenmediğim yerler olamaz mı?
    3.bölümle bir şans daha vereyim dedim bitiremedim bile, zamanım boşa gittiğini hissediyorum bu dizide.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt

canavarla savaşırken kendini öyle yok edince el, bir daha geri dönemeyebilir diye düşünerek yazdım ama soru işareti oluşturan şeylerde var tabi...

şerifin ormana waffle bırakması ve şerifi arabaya çekmeleri...kesin döner mi bilmiyoruz açıkçası. olasılığı yüksek olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

@mgsfanboy, 4. bölümden itibaren açılıyor

Belirtilmemiş ama inceleme dediklerine ve süresine bakılırsa muhtemelen spoiler veriliyordur. Diziyi bitirenlere tavsiye ederim. Keyifli sohbetleri oluyor.

Ben bu kanali önceden beri takip ediyordum bu videoyu gorup 2-3 dakka izleyip oyle başlamıştım diziye iyikide baslamisim 8 saatlik bi film izledim sanki,normalde cocuklarin basrolde oldugu yapımları sevmem ama burdaki çocuklara bayıldım

• eleven kayser soze'ye benziyor.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim olasılık yüksek falan değil kesin. Ölmedi tabi ki. En önemli karakter o zaten, ilk sezondan nasıl ölsün. Waffle olayı ise kesin kanıt gibi bir şey. Ölmüş olsa dizi ne diye öyle bir sahne yapsın az mantık hiç mi dizi/film izlemediniz, bu tarz şeylerin ne anlama geldiği belli. Şahsen kız paralel evrene geçtiğinde bile ölmediğinden yüzde yüz emindim. Ölmeyeceğini zaten biliyorsun çünkü, başrol karakter. Geldiği yere geri dönüp de çat diye ölecek değil.

• Sezon finalinin son sahneleriyle ilgili iki sorum var.

1. O şefi arabasına alanlar kimlerdi ve niçin aldı?

2. Şef arabasıyla giderken bir yerde duruyor ve kutuya bir waffle bırakıyor, 11 için mi bırakıyor, kendini canavarla orada feda etmedi mi o kız şimdi?

• vee bende bitirdim an itibariyle.
  • Bitirdim bölümleri acayip sardı. Bekliyoruz bakalım
  • Bir gün içinde bitirdim. Gerçekten güzel diziydi. Bu kadar övgüleri hakediyor. Müzikleri, atmosferi, kurgusu ve oyunculukları (özellikle Joyce karakterini oynayan ablamız) mükemmele yakındı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.