Şimdi Ara

***STR-DE685 nasıl bir amfi???***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi yerde 2. el olarak 300ytl ye(garantisi bitmiş halde kutusuyla ve uzaktan kumandasıyla...)buldum fiyat nasıl sizce arkadan baktım bayaa teferruatlı bi alet kullanan arkadaslar yorumlarını ekleyebılır mı acaba???

sony STR-DE 685

özellikleri.

AMFİNİN RESMİ BURADA...

***STR-DE685 nasıl bir amfi???***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 8 Nisan 2007; 19:44:20 >

• yukarı!,,,

CEVAPLARINIZ LAZIM ARKADAŞLAR ONA GÖRE KARAR VERİCEM
    ,,,
  • Merhaba, sony str-de 685 sony nin giriş seviye amfilerinden biridir, içi bomboştur üstten baktığın zaman amfinin büyük bir kısmının boş olduğunu görürsün :) çok fazla bişey beklememek gerekir, yaklaşık 5 ay önce str-de698 kullandım memnun kalmayarak değiştirdim. Özellik olarak iyiydi bak hakkını yememek lazım ama ses gücü çoğu kullanıcıyı tatmin edemeyen bir cihaz. Eğer 300 e 100 ytl daha ekleyebilirsen forumun ikinci el bölümünde ilanı olan PIONEER VSX-D712-S i almanı öneririm, str-de 685 den bir kaç gömlek üstün bir cihaz.
  • Sony'nin DE SERİSİ AMFİLERİNE bence hiç bulaşma derim.@hattori kardeşimin dediği gibi içi boş .Hocam şaka bir yana ben str-de 497 kullanmıştım zamanında,harbiden o amfiye söyleyecek o kadar çok sözüm varki gerisini söylemeyeyim
  • çok teşekkür ederim iyi ki bulaşmamışım yoksa bu hafta alabilirdim ve garantisi de bitmiş bir cihaz dı ikinizede tekrar tesekkur ederım...

iyi akşamlar,,,
  • artık iş chipte bitiyor dolu olsa nolur olmasa anolur allah akıl fikir versiniçi dolu olsa n bilmeden konusuyorlar hayret yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: amdlinux

artık iş chipte bitiyor dolu olsa nolur olmasa anolur allah akıl fikir versiniçi dolu olsa n bilmeden konusuyorlar hayret yaw

onun içinde chip yok yanlış anlama.yukarıdakiler analog amfilere göre biraz kıyaslama yapmaya çalışmışlar. sadece DE sersi Sony en alt tüketiciye yönelik ucuz çözümleridir.yoksa ne kadı ki bizde az fiyatla satılmadığından durum bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok eski bir başlık ancak şu analog-dijital muhabbeti üzerine birkaç cümle de benden olsun. Bir perdenin arkasında güzel bir hoparlör seti ile en ucuz sony receiver ile en üst seviye McIntosh'u dinletsem acaba yüzde kaçla hangisinin hangisi olduğunu bulabiliriz? 1000hz sinüs düdük sinyalini fonksiyon jeneratöründen verdiğimiz zaman çıkışı oscilloscope üzerinden baktığımızda amfinin sınıfı ne olursa olsun göreceğimiz amplitude'si yükselmiş bir 1000hz sinüs sinyalidir. Anlayan arkadaşlar ne demek istediğimi de anlarlar zaten. İnsan kulağı ne kadar hassas olursa olsun 20 yaşından sonra artık 20000 hatta 16000hz'lik sinyali bile duyamaz olur. Bunu da not edeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.