Şimdi Ara

store.steampowered.com ip banlı mı vodafone'da?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://store.steampowered.com bu site aylardır açılmıyor, DNS falan denedim bir sürü yine olmadı. Opera Mini veya Mobile'ın turbosuyla gir demeyin çünkü bunlar proxy'den farksız ve IP'yi değiştiriyorlar, Steam hesabı için pek de hayırlı değil proxy ve yabancı ülke IP'si o yüzden direkt direkt android browserdan girmek istiyorum ama olmuyor işte. Ayrıca android app yine bozuk çalışıyor bu site engelli olduğundan.

ben vodafone desteğe bu konu hakkında mail attım ama ilgilenmediler, eğer siz de sorun yaşıyorsanız mail atın veya arayın da açsınlar şunu.

• vodafone ile alakası yok bence bazı siteler bazı ipleri engelliyorlar. mesela 176 ile başlayan bir ip aldığımda zamundaya giremiyorum ama başka bir ip aldığımda girebiliyorum. ama proxy ile girebiliyorum
  • aylardır deniyorum sürekli farklı iplerle hiç girmiyor bu siteye, tamamen vodafone ile alakalı bence. ttnet, ulaknet ve turkcell bağlantılarım da var, üçünde sorunsuz ama sadece vodafoneda böyle.
  • Bende vodafone kullanıyorum merak edip denedim giremedim.. Wifi üzerinden sorun yok fakat operatör interneti üzerinden girmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

http://store.steampowered.com bu site aylardır açılmıyor, DNS falan denedim bir sürü yine olmadı. Opera Mini veya Mobile'ın turbosuyla gir demeyin çünkü bunlar proxy'den farksız ve IP'yi değiştiriyorlar, Steam hesabı için pek de hayırlı değil proxy ve yabancı ülke IP'si o yüzden direkt direkt android browserdan girmek istiyorum ama olmuyor işte. Ayrıca android app yine bozuk çalışıyor bu site engelli olduğundan.

ben vodafone desteğe bu konu hakkında mail attım ama ilgilenmediler, eğer siz de sorun yaşıyorsanız mail atın veya arayın da açsınlar şunu.

turkcell ile denedim dediğiniz gibi girdi vodafone olanlar denerse ve giremezlerse sıkıntı operatörden

• Vodafonum bende giremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone da imdb ye girebilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merak edip denedim.
    telefonumdaki dolphin tarayıcıdan girmedi ancak opera tarayıcı kullanınca girdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

vodafone da imdb ye girebilen var mı?

Girebiliyorum
  • Bilgisayardan ben giremiyorum da bu yüzden sordum...
  • bunun nedeni güvenli internet kullanıyor olabilirsiniz
    yada
    vodafone bu siteyi engellemiş bir nedenden dolayı
  • Bende iphone dan vodafone ile steam app ı kullanamıyorum aynı soruyu bende düşünmüştüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.