arkadaslar cok acıl yardım lazım. bılgısayarıma xp yuklemek ıstedım. ama yarıda kaldı . bazı dosyalar kopyalandıktan sonra
STOP: c00000221 unknown hard error \SystemRoot\System32\ntdll.dll
dıye bır yazı cıktı karsıma. ve yukleme yarıda kaldıgı ıcın bılgısayarda ıkı xp kurulu tabı bırıde yarım. ve performansı da dustu. bır kaç defa daha denedım ama yukleme yapmıyorç aynı yerde takılıp kalıyor. bu sorunu nasıl cozebılırım. deneyımlı arkadasların yardımını beklıyorum.
yabanci forumlarda bununla ilgili yazilar var ama herkes kafasina gore birsey soylemis. ama genel olarak boot ile ilgili oldugunu yazmislar. yukleme yaptigin cd de sorun olabilecegini soyluyor bircok forumda. yukleme yaptigin cd yi degistirip tekrar dene diyebilecegim.
cd den olacagını sanmıyorum cunkı aynı cd ile daha once yukleme yaptım. ayrıca display properties ortada gorunmuyor. ekran performansı dustu. bu dosyayı tek basına yukleme yapsak olurmu aceba yada bu dusyayo nasıl yukleyebılırım
i386 klasorunde var ama o dosyayi yeniden yukledikleri halde sorunun devam ettigini soyleyenler oldugu icin o yolu yazmamistim.
hocam orda o kadar cok dosya varkı valla nasıl bulacam bılmıyorum yarıdmcı olsanız bıraz
hocam baktım oyle bır dosya yok sanırım sılınmıs. bu dosyanın tamamını nereden yukleyebılırım aceba. bu sorunumu cozer mı