Şimdi Ara

Stones Uo Shard (Sphere)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa bir süre önce açılan ve kendini geliştirerek player sayısını hızla arttıran bir server.
    Çok güzel sistemler mevcut ayrıca sürekli online staff bulmak mümkün.

Link: www.stones.gen.tr

Genel Bilgiler
    Aile Kurulumu
    Animal Taming
    Bağlantı Programı
    Glassblowing
    Golem Yapımı
    Ilshenar
    Lockpicking Geliştirme
    Savaş Mekanikleri
    Silah & Zırh Eritme
    Silah Bonusları
    Silahlar ve Poisoning
    Stat Geliştirme

Sistemler
    Dungeon Finder
    Factions
    İlan Panosu
    Kale Fetihleri
    Paragon
    Questers
    Virtue Stone

Eşyalar
    Arcane Eşyalar
    Balık Ağı
    Deri Setler
    Glacies Bow
    Hazine Haritaları
    Item Storage
    Mage Robe
    Magical Jewelry
    Magical Staves
    Reagent Ball
    Runebook
    Set Deed

Yaratıklar
    Ancient Wyrm
    Balron
    Blood Elemental
    Daemon
    Dragon
    Drake
    Ethereal Warrior
    Exodus Minion
    Exodus Minion Lord
    Iron Golem
    Rotting Corpse
    Serpentine Dragon
    Succubus
    Wyrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azah -- 12 Temmuz 2011; 14:40:40 >

• Server 2 haftalık olmasına rağmen 100 online sırını aştı bile.Her geçen gün action büyüyerek daha keyifli bir hal alıyor.Başlamak isteyen bana nicklerini pm atarlarsa oyun içinde de yardımda bulunabilirim.
  • İlk girdiğimde başlamıştım.. medi bonusu başlı başına bi berbattı.. 6x gm yaptım medi en son 60 civarıydı. item kasmak için slayer ve balrog olayı yok , pişmiş balığa 2 gp veriyor vendor..

Lockpick-carpenter-tamer-tinker kasmak zaten başlı başına bir sorun.. Günde ortalama 2 saat online olabiliyorum zaten, onada skill kasmaya ayırmak istemedim ve bıraktım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjerkely

İlk girdiğimde başlamıştım.. medi bonusu başlı başına bi berbattı.. 6x gm yaptım medi en son 60 civarıydı. item kasmak için slayer ve balrog olayı yok , pişmiş balığa 2 gp veriyor vendor..

Lockpick-carpenter-tamer-tinker kasmak zaten başlı başına bir sorun.. Günde ortalama 2 saat online olabiliyorum zaten, onada skill kasmaya ayırmak istemedim ve bıraktım..

Medi bonusu çok normal şuan, item kasmak için balrog yok balron var ayrıca dungeonfinder sistemi var isteyen klasik isteyen arkadaşlarıyla sistem ile kasabiliyor ve çok eğlenceli. craft, tame, hırsızlık skillerinde ph yok olması gereken de bu zaten. İlk gününden beri burdayım stafflar da çok ilgili hergün güncelleme oluyor herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aradhell -- 3 Ağustos 2011; 13:44:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion Classic - Anatolian Clanı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.