Şimdi Ara

STOK VE FİYAT TAKİP BOTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, malum yeni ekran kartları yavaş yavaş değişik fiyatlardan çeşitli sitelerin stoklarına girmeye başladı. Stoğa girer girmez kaçırmamız ve hızlıca fiyat/stok listelemesi yapabilmemiz için bir bot yazabileceğimi düşünüyorum ama sizin fikrinizi almak istedim, böyle bir şey işinize yarar mı? Faydasını görür müsünüz? Fuzuli veya halihazırda mevcut bir şey ise emek harcamak istemiyorum çünkü.

Bu botu yazabilmem için bir de ekran kartı satan tüm websitelerinin bir listesi gerekecek, onu oluşturabilirsek işim çok daha kolay olur.

Saygılarımla

Amd Ryzen 9 9950X3D - Asus Rog Crosshair X670E Hero - RTX 5080 - G. Skill Trident Z Neo 32 GB 6400 Mhz - Asus 27 OLED PG27UCDM 240Hz 4K Monitör - Cooler Master HAF 700 EVO - Asus ROG Thor 1200W PII Psu - Samsung 990 Pro 2 +1 TB SSD - NZXT Kraken Elite RGB IPS LCD 360mm - Logitech G Pro X Superlight 2 - Asus Strix Scope II 96 - ESPTiger Shan Hai Series [Kun Lun] Mouse Pad - Logitech G Pro X Wireless - Logitech Z623 Speaker - Razer Iskur Oyuncu koltuğu
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Msn değil de gerçek koxp çok daha gelişmiş bir bot idi hocam benim söylediğime nazaran.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.