Şimdi Ara

Stok. cari hesap programı tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pda de kullanılacak en kullanışlı stok ve cari hesap programı tavsiyelerinizi bekliyorum

• vega matriks
  • tavsiye icin cok saol bide nereden bulabilirim acaba arattım baya ama bulamadım
  • program şöyle çalışıyor.programın pc versiyonu (windows formatlı) bilgisayara kuruluyor.pda yada pda formatlısı kuruluyor.sen cihazdan işlemlerini yapıyosun.akşam eve geldiğinde cihazını usb den bağlıyosun pc ye.pcdeki programı çalıştırıp bilgileri al dediğin zaman pdadaki ogün yaptığın stok cari işlemlerini direk pc ya atıyor.ben bu programı satın aldım.bildiğin ticari program.internetten indirilebilir versiyonu yok.eğer ücretsiz kullncam diyosan araştırmak lazım başka programları.bende araştırırım.eğer bulursam burada yazarım merak etme.
  • Bende buna benzer bir program arıyorum, veresiyeler ve hesap hareketleri alacak borç müşteri bilgileri vs. Birde bu programın (Vega Matriks) fiyatı nedir acaba? Teşekkürler!
  • 800 dolar artı kdv.isteyen arkadaşlar olursa vega bölge bayi ve çözüm ortağı arkadaşım.yardımcı olabilirim
  • güzel bir program imiş. ancak daha makul fiyatlı veya free bir rogram bulunursa daha iyi lur
  • Halen ihtiyacı olan varsa online çalışanhttps://www.kobifit.com var. Tarayıcı üzerinden kullanılıyor.
    Android sürümü ileride sunulacak. Fiyatı yıllık 300 TL civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekasal -- 24 Kasım 2017; 17:13:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.