Şimdi Ara

[STOCK ROM] [4.2.1] [CWM] Discovery 16 GB V6322 Rootsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Discovery 16 GB Modeli için STOCK v6322 Derleme Numaralı sürümdür Son güncellemeden Önceki Sürüm
    ROM 16GB MODELLER İÇİNDİR

Son Güncelleme v6378 de Hatalardan Dolayı Eski Sürüme Dönmek isteyenler için Paylaştım Umarım işinize Yarar

UYARI
    Oluşabilecek SORUNLARDAN YÜKLEYEN KİŞİ SORUMLUDUR BUNU UNUTMAYIN ...

hiç bir düzenleme yapılmamıştır Kardeşime aldığım 16GB Discovery den Yedeklenmiştir saf haldedir
    Romu Rootlamada Sorun alabilirsiniz :) 1 Dosya Gözümden Kaçmış Eğer Root işleminde Su hatası alıyorsanız
    Romu Yüklemeden Önce Romun Zipini Winrar ile Açıp System/bin klasöründen su isimli dosyayı silip Romu öyle Yükleyin
    veya Romu yükledikten Sonra Konunun En Altındaki Sufix.zip dosyasını CWM den Hiç bir Sıfırlama Yapmadan Yükleyin ....

Yüklemek için custom Recovery Gereklidir
    Boyut :454 MB
    LİNK :https://drive.google.com/file/d/0BwXMsRrLOe6qRnhFazBXeWpjbTA/edit?usp=sharing

Yükleme
    Zipi indirin SD kartınıza atın
    Cihazı recovery Alıp
    Sırasıyla
    Wipe Data factory
    Wipe Cache
    Advanced menusunden
    Wipe Dalvik Cache
    Wipe battery Status
    Mount And Storage Bölümünden Format System
    yaptıktan sonra install Zip from Sdcard yazan yerden Romu Bulup Yükleyin ilk Açılış biraz sürebilir

Açıldıktan Sonra Launcher da 4 uygulama olmayacak facebook - Twitter - Mobile office ve line
    Bu uygulamaları yüklemek için 2 Seçeneğimiz var

1. indirdiğiniz zipin içinden System/gn_app_bk klasöründeki 4 apkyı Sd kartınıza atıp kurmanız sorunu çözecektir

yada

2. orjinal Recovery Yükleyip Recovery menusunden Wipe data yapmanız Yeterlidir

sorunun kaynağı Custom Recoverydir gn_app_bk klasöründeki uygulamaları otamatik yüklemiyor
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Romu yükledikten sonra ilerleyen zamanlarda Güncelleme Alabilmek için Yukarda 2. Maddeki İşlemi Yapmanız Gerekir Unutmayın ....

Sufix.zip

https://drive.google.com/file/d/0BwXMsRrLOe6qWjVZTURYSjR0cWM/edit?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 12 Ocak 2014; 2:49:37 >

• teşekkürler, böylece cwm den kurulan 16 gb orijinal rom eksikliğini de gidermiş oluyoruz.
    spflash vardı , bacup vardı, şimdi bu da var , tamam
  • GM logosunda takılı kaldı bende.

Edit: Tamamdır düzelttim.Format System yapmayı unutmuşum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Marston -- 5 Aralık 2013; 22:13:42 >
  • Keşke resimlerle yada bir videoyla konuyu daha anlaşılır bir hale getirseydin. Bende GMD 16 GB modeli var, elime alır almaz hemen sistem güncellemesini yapmıştım. Şuanda birçok kişinin şikayet ettiği ekran kırpışması sorunu benim telefonda da var. Telefonun güncellemeden önceki sürümünde böyle bir sorun var mıydı bilmiyorum. İşte bu yüzden senin verdiğin romla ilk haline döndürmek istiyorum telefonu.

Edit:Uzun uzun araştırmalarımdan sonra bu sürümü yükledim ama maatteessüf benim için büyük dert haline gelmiş olan ekran kırpışması problemi devam ediyor. Ekran kırpışması dediğim şey özellikle video izlerken bariz bir biçimde ortaya çıkıyor. 16 GB lik modeller için varsa bir çözüm lütfen paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkpower -- 6 Aralık 2013; 1:56:56 >
  • kardeşime aldığım cihazdan yedeklediğim Rom Kardeşimin cihazında kırpışma yok
    Foruma 16 GB için SpFlashtool ile atılan Stock rom eklenmişti birde onu dene ...
  • Bu rom da nedense 32 mb güncellemeyi yükleyemedim,
    İndiriyor ama hata veriyor,ama kırpışma falan yok.
    Orj recowery wipe data ne yapsam olmadı.
    Şu an için 16 gblerde en temizi spflash ile paylaşiılan rom.
    Hem sistem tertemiz oluyor, hem güncekleme alıuor hem de yedeğiniz yoksa bile yani daha önce silinmiş olsa bile imei görünüyor, bu da yazılımın tamamen orijinal olduğunu gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

kardeşime aldığım cihazdan yedeklediğim Rom Kardeşimin cihazında kırpışma yok
    Foruma 16 GB için SpFlashtool ile atılan Stock rom eklenmişti birde onu dene ...

Evet en orijinali o spflash romu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Bu rom da nedense 32 mb güncellemeyi yükleyemedim,
    Hem sistem tertemiz oluyor, hem güncekleme alıuor hem de yedeğiniz yoksa bile yani daha önce silinmiş olsa bile imei görünüyor, bu da yazılımın tamamen orijinal olduğunu gösteriyor.

Orj recovery yüklediysen ve orj dan sıfırlama yaptıysan güncelleme d sıkıntı olmaz
    ancak güncelleme almak için unutmayın
    romda hic bır dosya silinmeyecek

• .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    Güncelleme iniyor
    Yüklemeye de başlıyor ama hata veriyor
    Neyse sorun belkide indirirken hatalı indirmiş olabilirim.
    Ama güncelleme öncesine dönmek için yedekte duruyor.

• 16gb lar bi garip ben 4gb ta ziple cwm dn stock romu atıyorum orjinal recovery yükleyip recoverydn sıfırlayıp güncellemeyi yüklüyorum ;-)

• quote:

güncelllememi alıyor. link atabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realnightwolf

quote:

Guncelleme aliyor tekrar indirdim.
    Bu sefer sorunsuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realnightwolf

quote:

Guncelleme aliyor tekrar indirdim.
    Bu sefer sorunsuz

Orj recovery yükleyip sıfırlama yapınca güncellemed sıkıntı yapmamasi gerek [:'(

• usta sp flasla atılabilir hale getirebilirmisin bunu ?
  • O Konuda Fazla bilgim Yok Ancak V6000 olan var forumda o sorunsuz Onu yükleyip güncellemeleri Alabilirsin .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

O Konuda Fazla bilgim Yok Ancak V6000 olan var forumda o sorunsuz Onu yükleyip güncellemeleri Alabilirsin .....

o 4 gblik olanın belli şeylerinin değişip verilmesi değilmi ?
  • Arkadaşlar ben miui den stokroma geçtim restore dan. Update yapamiyorum dediğimiz gibi orijinal recoveryden wipe yaptim güncelleme ya klasik %40 a geldiğinde ünlem işareti cikiyor. Diyorki partition settings wrong mu ole bisey diyor update.zip unknown gibi bize bide 781000 78000 gibi birşey cikiyor partition programından orijinal 16gb partition yapip wipe data yaptim tekrar demedim olmadi acil yardim. Not otomatik düzeltme kullanıyorum.

• O hata sistem partition ile alakalı değil sanırım tam hatayı konuya yazarsan veya resmini eklersen bakalım neymiş Sorun ...
  • Çok sağol :D
  • bende de 2 tane var 1 tanesine kitkat yükledim. diğeri gn 4.2a . nasıl dönüş yapabilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.