Şimdi Ara

STOCH VE CHELSEA FORUMLARI!!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forums.cfcnet.co.uk/index.php?/topic/47558-official-miros lav-stoch-joins-fenerbahce/

Genelde tepkiler bu transfere olumsuz yönde.
    Büyük bir kısım Chelsea Yönetimi´nin "kulübün geleceğini" sattığını düşünüyor.

HENÜZ İLK ONBİRDE DENENMEDEN BÖYLESİNE YETENEKLİ BİR OYUNCUYU SATTIĞI İÇİN CHELSEA YÖNETİMİNE TEPKİ BÜYÜK!

Bir kısım ise Stoch gibi geleceği parlak bir oyuncunun Dünya Kupası öncesi FENERBAHÇE´ye satılarak kulübün maddi zarara uğratıldığını düşünüyor.

Taraftarlar arasında "FENERBAHÇE gibi saygıdeğer bir kulübe giderek kendisi adına büyük yaptı" diyenler de var.

Çok az taraftar gitmesinden mutlu.

ALINTI

• quote:

Orijinalden alıntı: 3S3R

http://forums.cfcnet.co.uk/index.php?/topic/47558-official-miros lav-stoch-joins-fenerbahce/

Genelde tepkiler bu transfere olumsuz yönde.
    Büyük bir kısım Chelsea Yönetimi´nin "kulübün geleceğini" sattığını düşünüyor.

HENÜZ İLK ONBİRDE DENENMEDEN BÖYLESİNE YETENEKLİ BİR OYUNCUYU SATTIĞI İÇİN CHELSEA YÖNETİMİNE TEPKİ BÜYÜK!

Bir kısım ise Stoch gibi geleceği parlak bir oyuncunun Dünya Kupası öncesi FENERBAHÇE´ye satılarak kulübün maddi zarara uğratıldığını düşünüyor.

Taraftarlar arasında "FENERBAHÇE gibi saygıdeğer bir kulübe giderek kendisi adına büyük iş yaptı" diyenler de var.

Çok az taraftar gitmesinden mutlu.

ALINTI

eminim demişlerdir.

• Alıntı dedik ya kardeşim anlasana

Hem demişlerdir belki 3 sayfa konu var okumadım tamamını,2 sene önce ecel terleri döktürdüğümüz takım sonuçta
  • Stoch çok iyi futbolcu gerçekten. Bende olsam bende kızardım. Bir de şu var: Bu adam dünya kupasında oynayacak. Kendini biraz daha gösterip çok daha iyi paralara satmak yerine neden bu kadar acele ettiler? Twente'nin şampiyon olmasında 3 adam başrolde oynadı. Stoch, Ruiz ve Nkufo. Bu adamı niye almadı Twente madem 5.5 ise değer? Garip sorular bunlar. Ama Chelsea'nin dünya kupasından birkaç gün önce satması cidden akıl alır gibi değil. Eminim adam kendini daha bir gösterecektir ve çok daha iyi paralara satabilecektir. Tamam çok parası var Chelsea'nın sorun değil ama Stoch üstünden para kazanma hakkını fenerbahçeye vermeside garip. Buna kızıyor sanırım taraftarlar.
  • Kulübün geleceğini sattılar
  • kakuta ile beraber en çok gelecek vaad eden oyuncumuzdu demişler,bayağı üzülmüşler gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

kakuta ile beraber en çok gelecek vaad eden oyuncumuzdu demişler,bayağı üzülmüşler gerçekten.

Evet. Fiziki yapısının EPL gibi üst düzey ligleri kaldıramayacağını söyleyenlerde var. Robinho, Quaresma gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben de biraz dolaştım forumlarında, yalnız bunların yanında Türkiye'ye gelmesine anlam veremeyen, Türkiye'ye giderek kendine yazık etti tarzında mesajlar okudum. Umarım sonu diğerlerine benzemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Evet ben de biraz dolaştım forumlarında, yalnız bunların yanında Türkiye'ye gelmesine anlam veremeyen, Türkiye'ye giderek kendine yazık etti tarzında mesajlar okudum. Umarım sonu diğerlerine benzemez.

Evet, Türkiye'yi 'düşüş noktası' olarak görüyorlar bu zırtapozlar. Sanki ugandayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frithjof Schuon

Stoch çok iyi futbolcu gerçekten. Bende olsam bende kızardım. Bir de şu var: Bu adam dünya kupasında oynayacak. Kendini biraz daha gösterip çok daha iyi paralara satmak yerine neden bu kadar acele ettiler? Twente'nin şampiyon olmasında 3 adam başrolde oynadı. Stoch, Ruiz ve Nkufo. Bu adamı niye almadı Twente madem 5.5 ise değer? Garip sorular bunlar. Ama Chelsea'nin dünya kupasından birkaç gün önce satması cidden akıl alır gibi değil. Eminim adam kendini daha bir gösterecektir ve çok daha iyi paralara satabilecektir. Tamam çok parası var Chelsea'nın sorun değil ama Stoch üstünden para kazanma hakkını fenerbahçeye vermeside garip. Buna kızıyor sanırım taraftarlar.

Twente probably couldn't compete financially with Fenerbahce. They are probably giving him a very nice contract for someone his age. Hopefully Stoch has left on good terms and if he does well then possibly we buy him back. I think it will be a good career move, he can get good first team experience and also play in the Champions league. I hope he does well

Twente nin neden alamadığına bir yorum

• Chelsea takımında oynamak için güçlü ve fizikli olacaksın.
  • Chelsea akıllı olsun
  • Verilen konudaki tüm mesajları okudum ve hiçbiri de Fenerbahçe'yi bir kariyer düşüşü olarak görmemiş ve hepsi de Chelsea'nin kararını yanlış olarak değerlendirmişler. Umarım gerçekten yanlış bir karardır
  • Chelsea altyapısında bir oyuncu, Hollanda liginde Twente gibi bir takımla şampiyonluk yaşıyor. Bizim futbolcumuz olsa ve satsaydık bende yönetimi eleştirirdim kendi kadromuzda denemeden nereye satıyorsun diye. Stoch'un performansına bakarsak 10 gol 6 asist bir kanat oyuncusu için iyi sayılır ama attığı golleri izledim aman amanda bir şey değil. İnşallah Fenerbahçemizde 1-2 sene içinde kendini çok iyi geliştererek futbolunun üzerine çok şeyler katacaktır.

Takıma Kazım da dönerse Santos Kazım bu çocuğu bozarlar her gece alemlere akarlar diye korkuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.