Şimdi Ara

Stoch Dönmek İstemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'nin sezon başında yabancı kontenjanı nedeniyle PAOK'a kiraladığı Miroslav Stoch'tan sarı lacivertli taraftarları üzecek bir açıklama geldi. Slovak oyuncu, "Türkiye'ye dönmek istemem, PAOK'ta çok mutluyum" dedi.

Fenerbahçe'de yedek kaldığı günlere değinen ve sarı lacivertli takıma geri dönmek istemediğini söyleyen Stoch, "F.Bahçe ile iki yıllık sözleşmem daha var. Ne olacağını göreceğiz. Geçen sezon benim için zor geçti. Bu sezondan umutluydum ama olmadı. PAOK'ta kendimi buldum artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Şartlar uyarsa Yunanistan'da kalmaya devam edeceğim." dedi

• Tabi dönmek istemez Avrupa'ysa Paok da gidiyor taraftar ise Paokta da var burada sıradan oyuncu muamelesi görürken orada yıldız oyuncu.
  • stoch gibi adamı yollarsan olacağı bu...
  • Bu arada bazı gsli arkadaşlar Stoch'un şöyle bişey dediğini uydurmuş
    "Galatasarayı tercih etseydim gerçek değerim bilinirdi. Pişmanlığım amacı sadece Galatasarayı yenmek olan takıma gitmekti"
    Bu yalandır, Stoch'un böyle bi açıklaması yok inanmayalım. gsli arkadaşlar 6 golü nası unuttursak diye böyle bişey çıkarmışlar
  • Geçen sezon zor geçmişmiş

Sen oynama mücadele etme profesyonellikten uzak görüntü çiz hocan şans verdiğinde onu mahcup etmeden vasat bile oynama sonra ergen ergen "Ama zor geçti yeaaa :(" de.

Kendi bilir kimse Fenerbahçe'den büyük değil bu kulüpten Alex gitti Stoch kim?Sadece 1 sezon iyi oynamış adam.Mesleğine saygısı yok.Sow ve Kuyt'ı örnek edinse kendine bugün gidip Emenikelere 13 milyon verilmez,Cardozoların peşinden koşulmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene elimizde tutmalıydık ve oynatmalıydık hazırlık maçlarında gayet iyiydi ha eğer dönmek istemiyorsa yolu açık olsun

• Miroslav Stoch : Galatasaray'ı tercih etseydim gerçek değerim bilinirdi pişmanlığım vizyonu dar ve tek amacı sadece Galatasaray'ı yenmek olan bir kulübü tercih etmek oldu. Fenerbahçe pişmanlıkmış öğrendim. (SABAH)

bunlar harbiden kafayı yemişler la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Öpen Kovboy

Miroslav Stoch : Galatasaray'ı tercih etseydim gerçek değerim bilinirdi pişmanlığım vizyonu dar ve tek amacı sadece Galatasaray'ı yenmek olan bir kulübü tercih etmek oldu. Fenerbahçe pişmanlıkmış öğrendim. (SABAH)

sabahda öyle bi haber yok, kesinlikle yalan. bazı arkadaşlar kendi çalıp kendi oynuyor maalesef..
  • Stoch dönmeyecek diye bizde çok üzüldük vermesinler 5m € istedikleri gibi kullansınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Öpen Kovboy

Miroslav Stoch : Galatasaray'ı tercih etseydim gerçek değerim bilinirdi pişmanlığım vizyonu dar ve tek amacı sadece Galatasaray'ı yenmek olan bir kulübü tercih etmek oldu. Fenerbahçe pişmanlıkmış öğrendim. (SABAH)

quote:

işte buna

• Kullanmak lazım bu veledi 1 sene oynasın orlarda hevesini alsın sonra buraları özler yine
  • Miroslav Stoch : Galatasaray'ı tercih etseydim Allah başıma böyle bir dert vermezdi.İnşallah PAOK da kalırım burada mutluyum
  • Orada olduğu için tabikide öyle diyecek ama paşa paşa döner merak etmeyin
  • Miroslav Stoch : Galatasaray'ı tercih etseydim şimdi Amrabat ve Özil ile Kabe'yi tavaf ediyordum
  • Ben 1,5 ay sonra görecem seni pis cüce.
  • İki üç maç iyi oynayacanda bizde görecez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

M. Stoch: Galatasaray'i tercih etseydim Arena'da kime gol atacaktim ?

Arenada minimum 25 resmi maç yapıyoruz atardı birilerine

• Kuyt ve Emenikeden kanat yapıp it gibi koşmasını bekliyorken, bu işi yapabilecek 2 adamı da yolladık elimizden.
  • Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum demesin de lanetlemesin takımı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.