Şimdi Ara

STM32F4 Dicsovery KIT 'i nereden alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

STM32F4 Discoveryi Kit i almak istiyorum ancak internette , herhangi bir yerde bulamadım bilenler varsa yardımcı olabilir mi ?

Teşekkürler ....

• http://www.cizgi-tagem.org/e-market/product.aspx?id=634
    edit: gönderdikten sonra farkettim stoklar bitmiş yurtdışındaki sitelere bakarsan bulabilirsin mesela
    http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=stm32f4&opensearch=true
    fiyatlar değişiyor bu siteye bakarsan uygun bişey bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkat -- 17 Mart 2013; 22:48:36 >

• Çizgi Tagem'e bakmıştım ama kapatılacaklarmış . Orayı da geç keşfettim erken kaybettim :( . Yurt dışı işine de bulaşmak istemiyorum. Karaköy 'de bulabilirsem muhteşem olacak. Burdan bir sorayım dedim . Teşekkürler ...
  • Farnell'den Yıldırım Elektronik aracılığıyla getirtebilirsin. Farnell'de gördüğün fiyat + kdv %18 + 15 € sabit ücret (100 € altı siparişler için.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liu Kang

Farnell'den Yıldırım Elektronik aracılığıyla getirtebilirsin. Farnell'de gördüğün fiyat + kdv %18 + 15 € sabit ücret (100 € altı siparişler için.)

brit elektronikte 15€ istenmiyor.

www.brit.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit -- 18 Mart 2013; 9:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit

quote:

Farnell'den Yıldırım Elektronik aracılığıyla getirtebilirsin. Farnell'de gördüğün fiyat + kdv %18 + 15 € sabit ücret (100 € altı siparişler için.)

www.brit.com.tr/

Teşekkürler. Ordan e-mail yoluyla mı sipariş veriliyor ?
  • Dikkat et, Farnell'de 2 farklı versiyonu var, cortex m0 ve m4 tabanlı olarak. Çizgi Tagem ile ünlenmiş olanı m4 tabanlıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakara

quote:

quote:

www.brit.com.tr/

Alıntıları Göster

Evet E-mail ile yapabilirsiniz. erdem@brit.com.tr telefonla da görüşebilisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit -- 18 Mart 2013; 14:12:33 >

• quote:

quote:

www.brit.com.tr/

brit elektroniğe e-mail attım onlarda 15€ istiyorlar malesef .
  • Ben geçtiğimiz temmuz ayında aldım istememişledi , sitelerinde de halen farnel +KDv dışında ilave ücret yok yazıyor. Sadece Aras kargo için ilave ücret ödemiştim.

http://www.brit.com.tr/icerik.asp?IDe=3

1939 yılında kurulan Farnell elektronik, elektrikli, endüstriyel ve bakım, onarım ve işletim (MRO) ürünleri alanında dünyanın lider yüksek hizmet kaliteli, düşük hacimli dağıtıcısıdır – 430.000’in üzerinde stok ürününe 365 gün, 24 saat hızlı, kolay erişim olanağı sunar.

İhtiyaç duyduğunuz elektrik ve elektronik malzemeyi 1300 aşkın üreticiden sağlanan ve stok olarak tutulan 430.000 üzerinde ürünü hızlı bir şekilde ihtiyaç duyduğunuz kadar minimum sipariş adedi olmadan sağlar.

Siparişleriniz her hafta gerçekleşen düzenli yüklemeler ile ESD kurallarına uygun bir şekilde paketlenmiş olarak herhangi bir gümrük ücreti yâda kargo ücreti ilave edilmeden teslim edilir.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ

Farnell ile elektronik pazarındaki muhtemelen en geniş, en modern ve çekici ürün seçeneklerine erişebilirsiniz.

*430.000’den fazla stok ürünü

*800’ün üzerinde birinci sınıf tedarikçi

*2007 yılında 50.000’in üzerinde yeni ürün eklenmiştir.

yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit -- 22 Mart 2013; 14:35:37 >

• quote:

Ben geçtiğimiz temmuz ayında aldım istememişledi , sitelerinde de halen farnel +KDv dışında ilave ücret yok yazıyor. Sadece Aras kargo için ilave ücret ödemiştim.

http://www.brit.com.tr/icerik.asp?IDe=3

1939 yılında kurulan Farnell elektronik, elektrikli, endüstriyel ve bakım, onarım ve işletim (MRO) ürünleri alanında dünyanın lider yüksek hizmet kaliteli, düşük hacimli dağıtıcısıdır – 430.000’in üzerinde stok ürününe 365 gün, 24 saat hızlı, kolay erişim olanağı sunar.

İhtiyaç duyduğunuz elektrik ve elektronik malzemeyi 1300 aşkın üreticiden sağlanan ve stok olarak tutulan 430.000 üzerinde ürünü hızlı bir şekilde ihtiyaç duyduğunuz kadar minimum sipariş adedi olmadan sağlar.

Siparişleriniz her hafta gerçekleşen düzenli yüklemeler ile ESD kurallarına uygun bir şekilde paketlenmiş olarak herhangi bir gümrük ücreti yâda kargo ücreti ilave edilmeden teslim edilir.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ

Farnell ile elektronik pazarındaki muhtemelen en geniş, en modern ve çekici ürün seçeneklerine erişebilirsiniz.

*430.000’den fazla stok ürünü

*800’ün üzerinde birinci sınıf tedarikçi

*2007 yılında 50.000’in üzerinde yeni ürün eklenmiştir.

yazıyor

Merhaba
    17,00€+15,00€ Shipping+KDV
    2 Hafta Teslim

İyi Çalışmalar

Tolga BAKKAL
    Satış Temsilcisi
    BRİT Endüstriyel Ürünler Pazarlama Temsilcilik San.ve Tic. Ltd. Şti.
    Orhanveli Kanık Cad. Funda Sok. Karadeniz İş Mrkz.No:5/1 34810 Kavacık-Beykoz-İstanbul
    Tel : 0216 425 48 11
    Fax: 0216 322 85 86
    GSM:0541 842 56 04
    www.brit.com.tr

Genel satış koşulları:
    Siparişler İptal Edilemez, İade Edilemez.
    Verilen Teslim Süresinin Herhangi Bir Bağlayıcılığı Olmayıp Normal Koşullar İçin Bilgi Amaçlıdır.
    Ödeme Siparişte Peşindir.
    Fiyatlar KDV Hariç Fiyatlardır.

diye cevap aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dakara

Selam Arkadaşlar !

STM32F4 Discoveryi Kit i almak istiyorum ancak internette , herhangi bir yerde bulamadım bilenler varsa yardımcı olabilir mi ?

Teşekkürler ....

Discovery Çizgi markette yeniden satılmaya başlanmış. Sitede eksiklik var, fiyat ve stok durumu yazmıyor ama bana gönderdikleri e-postada fiyatının 34 tl olduğu yazıyor.
  • Robot sitelerinde bulunmakta hiç dışarıdan almayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justbeee -- 14 Temmuz 2015; 13:04:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.