Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nrglife

Eski aracım oğlumla yaşıt (92 model) R-9 Broadway idi.
    177.000 km de, her 1000kmde 1 lt.yağ eklenen bitik bir motora sahipti....
    Değiştirmeye karar vermiştim ama acelem yoktu.Ancak 2006 yazında bir bayan
    kullandığı Clio3 ile arkadan çarpınca iyice soğudum...Tamirden sonra satılığa çıkardım.
    6.300 verdiler, 100 ytl için satmadım...Kışa doğru lastikler tamamen aşındığı ve
    çürüdüğü için 300ytl ye 4 lastik aldım.

Mart 2007de ciddi bir iş kazasa geçirdim ve uzun bir süreyi yatakta geçirdim..
    Bu arada araç kullanmam bir yana tekrar yürübileceğim bile belli olmadığı için
    yeniden satılığa çıkardım ve 6000 ytl ye sattım..Allaha çok şükür yeniden
    ayağa kalktım, bir süre önce koltuk değnekleri sonra da bastonla yürüdüm..
    Fizik-tedavi desteğinden sonra da (az bir rahatsızlık kalsa da) arkadaşlarımın
    arabalarını kullanmayı denedim. Sonuç olumlu olunca Marea almaya niyetli iken
    eşimin ve özellikle oğlumun isteğiyle Temmuz ayında Stilo sahibi oldum...
    Sorunun cevabının dışına çıktım biraz kusura bakma...

• quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Sorunun cevabının dışına çıktım biraz kusura bakma...

Ne kusuru abi, aksine bu kadar özel bir durumunu biz stiloseverlerle paylaştığın için memnun oldum
    Bu kadar ciddi bir kaza geçirdiğini bilmiyordum, çok geçmiş olsun.. Umarım tamamen atlatmışsındır ve umarım kontrollerini falan ihmal etmiyorsundur Eminim Fizik Tedaviciler sana dikkat etmen gerekenleri, uygulaman gereken egzersizleri falan açıklamışlardır.. Bunları ihmal etmiyorsun di mi..?

Tekrar geçmiş olsun Yardımcı olabileceğim en ufak birşey olursa herzaman beklerim

• quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Nrglife

Eski aracım oğlumla yaşıt (92 model) R-9 Broadway idi.
    177.000 km de, her 1000kmde 1 lt.yağ eklenen bitik bir motora sahipti....

Abi bu arada benim eski arabamda 93 model R21 Managerdi Valla kaç yüzbin km devirdiğini bilmiyorum Ve aynen senin dediğin gibi bagajda yağ bidonuyla dolaşıyordum
    Sabahları çalışmaz, aküsü biter, rölantisi bozulur en son avans vurmaya başladı.. Ama biraz ısınıp keyfi yerine gelincede eşşşek gibi giderdi.. Otobanda LPG'yle 165km gördüğümü hatırlıyorum Bagajına bir kamyon yük atardım banamısın demezdi
    Hey gidi günler heyy

• O dönemlerde üretilen Renaultların genel sorunudur zor çalışmaları....

Bagajda yağ bidonu bir zorunluluktu... ben de aküyü yeni almıştım..

Hatta arabayı sattığımda taksiti yeni bitmişti...
  • selamlar ben geldim, bir kaç saat girmiyorum hemen sayfa atlıyor ilgi yoğun tabi biz bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 23 Ocak 2008; 21:40:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

selamlar ben geldim, bir kaç saat girmiyorum hemen sayfa atlıyor ilgi yoğun tabi biz bize

Hoşgeldin....ama pek sessiz burası bu gece ......
  • fiat bayisi araca 14 milyar verdi aradılar satarmısın diye sinirden deli oldum dedim cocukmu kandiryorsunuz arac 25 milyara kaskolu dedim onlara nasıl oluyor dedim sustu kaldılar tüm suclular bu aracta fiat ın kendisindir hiç bu kadar fark olurmu ya siz duydunuzmu bu kadar fark cevreden
  • evet sessiz gerçekten, hayırdır dün cep mi bozuldu?

güray535 sadece ayıp diyorum bizi bu hale düşürenlere !!!
    hayırdır niye satıyorsun arabanı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

evet sessiz gerçekten, hayırdır dün cep mi bozuldu?

Allah iyiliğini versin...güldürdün beni akşam akşam ....
    Hayır... ev telefonu arızalı..dolayısıyla adsl bağlantısı da yok...o yüzden dün giremedim...
  • Güray 14.5 veriyim sana

Şaka şaka.. Gerçekten çokyazık.. Fiat'ın bu kadar kötü bir politika izlemesi.. Tamam bütün modeller 2.elde değer kaybediyo ama Fiat Stilo'yu resmen harcadı.. Bu arabayı akıllı kullansaydı çok iyi bir kar elde edebilirdi Fiat.. Hemde imajını düzeltirdi..
    Bu arada gerçekten satıyomusun yoksa sadece değerini mi merak ettin..?
  • ne mutlu bana güldürebildiysem
    hani ben ceple uğraşmaktan internete vakit kalmadı diye düşünmüştüm...
  • Gendarme abi ROBINHOOD internete cepten bağlanıyomuş.. Havacı adam olsun o kadar..
    Senin benim gibi "AdiSL" kullanmıyo tabi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

Gendarme abi ROBINHOOD internete cepten bağlanıyomuş.. Havacı adam olsun o kadar..
    Senin benim gibi "AdiSL" kullanmıyo tabi..

Benim bildiğim kadarıyla sabit telefondan bağlantı hala daha ucuz...ve daha zahmetsiz....

gece vakti kafa yapmayın benimle...
    .......
  • Espiriyi tuttum '' AdiSL''
  • herkese slm bende sarı renk stilo 3 d skywindow almak istiyorum,elimde nakit 16.000 ytl var ilgilenene arkadaş olursa görüşmek isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sd950

herkese slm bende sarı renk stilo 3 d skywindow almak istiyorum,elimde nakit 16.000 ytl var ilgilenene arkadaş olursa görüşmek isterim.

Hoşgeldiniz...
    Bildiğim kadarıyla aramızda sarı 3k skywindowlu Stilosu olan arkadaş yok...
    Olursa haber veririz...Yalnız o paraya biraz zor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 23 Ocak 2008; 22:40:02 >
  • sd950 arkadaşım hoş geldin
    Umarım gönlündeki Stilo'yu bulursun ama Gendarme arkadaşımızın dediği gibi o paraya temiz birşey bulman biraz zor.. 16'ya alırsan yıpranmış olur o araba, 2-3 lirada masraf çıkarır yine temiz bir Stilo parasına denk gelir..
  • sen iste yeter ki arkadaşım al sana sarı stilolar;

1.2005 model Dinamik 3k 19000 ytl
    2.2004 model Dinamik 3k 19000 ytl
    3.2004 model Dinamik 3k 20000 ytl
    4.2004 model Dinamik 3k 21500 ytl
    5.2005 model Dinamik 3k 23500 ytl
    6.2003 model Dinamik 5k 17250 ytl

quote:

Orjinalden alıntı: sd950
    herkese slm bende sarı renk stilo 3 d skywindow almak istiyorum,elimde nakit 16.000 ytl var ilgilenene arkadaş olursa görüşmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 23 Ocak 2008; 23:06:47 >

• Arama- bulma hizmeti de vermeye başladık artık...

hadi hayırlısı....

Arkadaşlar netteki ilanları kendiside bulabilir.

Burada da aradığı gibi satılık bir Stilo olmadığına göre......

Burada bizlerle paylaşım yapmaya devam edecek, merak edip bilmedikleri varsa bizlerde

kendisine bu yönde yardımcı olacağız....
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.