Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gendarme

Eski sayfaları hatta en son okuduğu yerden sonrasını okumayanlara yine sitem ediyorum...

Ama dikkat edersen ben okudum.... hatırlayamadım...yani bunaklık emareleri başladı artık...

Yok abi ne bunaması yaa.. Sen daha kaç genci cebinden çıkarırsın
  • ROBINHOOD
    CD çaları takınca hoparlörlere de bi el atacak mısın..? Bi ilanda okumuştum eleman orjinal hoparlörleri Sony'lerle değiştirmiş.. Stilo'mu alınca ben bi el atıcam ses sistemine..
    Teyp bile olmayan Tipo'ma 5+1 ses sistemi yerleştirdim Stilo'ya da yaparım bişeyler
  • DAHA 30 UNA YENİ BASTI ZATEN
  • yapardım ama o artık biraz keyfi kedere giriyor bu aralar bayağı harcama yaptım biraz ara vereyim ama düşünmüyor değilim en azından daha temiz bir ses olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

DAHA 30 UNA YENİ BASTI ZATEN

yine gecenin bu saatinde ikiniz bir oldunuz , benimle maytap geçiyonuz haa...!!!!

ses sistemi bana yetiyor arkadaşlar...yalnız oğlumla sürekli cebelleşiyoruz yolda...

kendisine mp-4çalar almama rağmen ısrarla arkadan müdahalede bulunuyor....

bakalım ne yapacağız....

• Havacı ve hekim dostlarım pm'inize mesaj attım ...

Okumamışsınız...ara sıra sayfayı yenileyin ya da tazeleyin...
  • tamamdır mesaj alındı cevap verildi
    maytap değil abi, yüzünde tekbir çizik yok şimdi daha iyi anladım
    sözümün arkasındayım...
  • Sabah 06.30da kalkmam gerekiyor,hepinize iyi geceler.....

SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR....
  • iyi geceler ben geç kalkacağım ve internetteyim yehuuuu
    bu yaşıma kadar ağzıma 1 tane bile koymadım ama bugün efkar bastı...
  • Şimdi hatırladım bir önceki sayfada torpida uygulamasını sormuştum gendarme biliyorsun bu hafta biraz telaşlı geçti hiç vaktim olmadı ama bu cumartesi hem cd çaları takarım hemde torpido kaplamayı uygularım diye düşünüyorum vakit olursa ondan sonrada fotolarını çekerim tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 22 Ocak 2008; 2:17:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

Bana Stilonun donanımı hangi yılda neler değiştiği, hangi motorların kullandığı ve teknik özellikleri?
    Makyaj ile neler değişti?

Bunlarla ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Yeni hazırlayacağım amatör sitemde kullanacağım?

Şimdiden teşekkürler

Benzer çalışmayı, ae101 corolla için yaptım, onuda geliştirmeyi düşünüyorum.www.toptitle.net

GÜNCEL

• ARKADASLAR KENDI ARAMIZDA BELIRLI BIR GUN BELIRTEREK HIC BULUSUYORMUSUNUZ ORNEGIN BIZIM 50 KISILIK BIR CLANIMIZ VAR BF2 DIYE BIR OYUN ICIN KURDUK 1 YILDIR DEVAM EDIYORUZ BU KISILER ILE HEP BERABER BOLU DA 2 GUN KALDIK EGLENDIK GEZDIK TANISDIK. BUNUN GIBI BIR ORGANIZASYON YAPALIM MI NE DERSINIZ COK KEYIFLI VE EGLENCELI OLUYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdemTR

ARKADASLAR KENDI ARAMIZDA BELIRLI BIR GUN BELIRTEREK HIC BULUSUYORMUSUNUZ ORNEGIN BIZIM 50 KISILIK BIR CLANIMIZ VAR BF2 DIYE BIR OYUN ICIN KURDUK 1 YILDIR DEVAM EDIYORUZ BU KISILER ILE HEP BERABER BOLU DA 2 GUN KALDIK EGLENDIK GEZDIK TANISDIK. BUNUN GIBI BIR ORGANIZASYON YAPALIM MI NE DERSINIZ COK KEYIFLI VE EGLENCELI OLUYOR

furumun 2 ve 3 üncü sayfalarına bakarsan 2 sene önce denedik istanbulda ben ve clikka geldi sadece millet işi gücü bırakamıyorki yaş o iş yaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierpainted -- 22 Ocak 2008; 11:10:46 >
  • anladım hani tatil doneminde bolu da guzel kamp yerleri filan vardı ortak bir gunde deneriz diye dusunmustum

saglık olsun
  • Merhabalar,

İyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Stilo ile tanışmak isteyenlere yardımcı olabileceği amacıyla ilk izlenimlerimi aktarayım.

Tek kapılı araçlara genelde arkada oturacakları düşünerek genelde soğuk bakıyordum fakat bu araç hem önde hem de arkada oturanlara geniş bir iş hacim sunuyor.

Daha önce Fiat'ın çeşitli araçlarını kullandım fakat en iyi konforu, donanımı ve en iyi yol tutuşu Fiat'ın bu aracında gördüm.

Araçta herşey düşünülmüş ve hemen her türlü özellik var.

Ayrıca CITY ile bu stilo'da tanıştım ve müthiş bir rahatlık.

Renginin siyah olmasının dezavantajları var. bir de forumda daha önce diğer arkadaşlarında yazdığı gibi debriyajı yukarıda kavrıyor ama zamanla alışıyorsunuz.
  • merhaba arkadaşlar, utku arkadaşım stiloyu anlatmaya zaman yetmez ve yıllara göre çıkardığı aynı model stilolarda bile özellik farkları var bunları tek tek yazmak epey zaman alır.Ama araştırmak istiyorsan daha önceki sayfalarda aradıklarını bulacağına eminim hemen herkes özelliklerini belirtmişti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

merhaba arkadaşlar, utku arkadaşım stiloyu anlatmaya zaman yetmez ve yıllara göre çıkardığı aynı model stilolarda bile özellik farkları var bunları tek tek yazmak epey zaman alır.Ama araştırmak istiyorsan daha önceki sayfalarda aradıklarını bulacağına eminim hemen herkes özelliklerini belirtmişti...

basitinden bi başlangıç yapsak gerisi gelir diye umuyorum. insanları bilgilendirecek ve stilo gibi bir aracın farkına varmasını sağlayacak güzel bir site yapmama yardım ederseniz, biz stilo funlarını çoğaltabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 22 Ocak 2008; 20:31:45 >
  • Ben başlıyayım o zaman;

23.10.2003 trafiğe çıkışlı 1.6 5k 16v ACTUEL

Abs +ebd
    Yol bilgisayarı
    6 hoparlörlü radyo/kaset çalarlı müzik sistemi
    manual klima
    2 adet airbag
    City modlu, yükseklik ve derinlik ayarlı, elektrohidrolik direksiyon
    Elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları
    Sürücü tarafından tek dokunuşla açılan tamamı sıkışma kontrollü otomatik 2 cam
    Yüksekliği ayarlanan aktif gergili ön emniyet kemerleri
    Arkada 3 noktada emniyet kemerleri
    Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    Yüksekliği ayarlanan ön ve arka koltuk kafalıkları
    Soğutmalı – ısıtmalı üst torpido
    Hız limiti sesli ve ışıklı uyarı
    20 km hızda otomatik kilitlenen kapılar
    Follow-me home farlar
    Ön ve arka disk fren
    Far yükseklik ayarı
    Arka sis lambaları
    Aydınlatmalı ön kapı içleri
    Sürücü ve yolcu harita okuma lambaları
    Arkadaki yolcular için sağ ve sol okuma lambaları
    İsofix bağlantı hazırlığı
    Çift parça katlanır arka koltuklar
    Kapıları, camları ve bagajı kontrol edebilen
    uzaktan kumandalı kontak anahtarı..

.....................................................

DEĞİŞİKLİKLER:
    ORJİNAL CD PLAYER
    ORJİNAL ÇELİK JANT
    ORJİNAL ÖN SİS FARI
    PARK SENSÖRÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 24 Ocak 2008; 10:54:50 >

• evet güzel bir başlangıç, veritabanıma kaydediyorum

teşekkür ederim
  • önemli değil
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.