Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (807. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.811.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ustunh

slm arkadaşlar,
    benim park sensörü ara ara arazı sinyali veriyor. orjinal dışında bir sensörle değiştirsem hata verir mi ayrıca farları da değiştirmem gerekiyor çıkma veya ekonomik bi çözüm var mı.
    ayrıca sağ ve sol ön tarafdan (sağdan bi hayli fazla) araç su alıyor. fitiller contalar sağlam gibi skydan olabilirmi acaba başına gelen arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum
    tşk.

kesinlikle sky hortumlarının tıkanmasından kaynaklanan bir sorun. Aracın ön cam ızgarasının olduğu yere sky hortumlarının her iki ucuda oraya akıyor. Ön cam ızgarasını açıp bak hortumların ucuna büyük ihtimalle pislik birikmiştir bende de olmuştu. Sorunumu kendim hallettim sakın servise falan gideyim deme güzel bir şekilde öperler. komple skyı söktük temizledik falan ayağına 300-500 liranı alırlar sen benim dediğimi yap. Kaputu açıp ordan cam ızgarasını sökersen hortumların uçlarını göreceksin zaten.. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

quote:

slm arkadaşlar,
    benim park sensörü ara ara arazı sinyali veriyor. orjinal dışında bir sensörle değiştirsem hata verir mi ayrıca farları da değiştirmem gerekiyor çıkma veya ekonomik bi çözüm var mı.
    ayrıca sağ ve sol ön tarafdan (sağdan bi hayli fazla) araç su alıyor. fitiller contalar sağlam gibi skydan olabilirmi acaba başına gelen arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum
    tşk.

kesinlikle sky hortumlarının tıkanmasından kaynaklanan bir sorun. Aracın ön cam ızgarasının olduğu yere sky hortumlarının her iki ucuda oraya akıyor. Ön cam ızgarasını açıp bak hortumların ucuna büyük ihtimalle pislik birikmiştir bende de olmuştu. Sorunumu kendim hallettim sakın servise falan gideyim deme güzel bir şekilde öperler. komple skyı söktük temizledik falan ayağına 300-500 liranı alırlar sen benim dediğimi yap. Kaputu açıp ordan cam ızgarasını sökersen hortumların uçlarını göreceksin zaten.. Geçmiş olsun.

sağolasın arkadaşım hemen bu akşam yapacağım. arabada suyu görünce beynim dönmüştü. umarım dediğin gibidir.

• ön cam ızgarasından baktığında hortumun ucunda bişey yoksa hortumu üfle bakalım hava gidecek mi? ordanda anlayabilirsin hortumun tıkanıp tıkanmadığını.
    büyük ihtimal pislik uca gelmiştir ama pislik ortada bi yerde kaldıysa yada sky köşesinde takılı olan hortum tarafında ise güneşliklerin olduğu tavan deöşemesini sökmen gerekli. ordan hortumun ucunu çıkarıp içine kablo gibi bişey sokarakta çıkarabilirsin. Bi dene bakalım sonucu buraya yazarsın kardeşim.
  • SeLam

Titre problemi bende de var.benzinde kullanırken cok fazla olmuyor ara ara oluyor ama LPG de sürekli oluyo.hatta klimayı acında stop bile ediyo.yokuşlarda gaza basınca yarım sanıye kadar geç algılıyo gazı malum araba geriye cok kayıyo acemi gibi el freni cekiyorum bana sorunun lpg enjektöründen kaynaklandıgını dediler tanesi 160-170 tl cıvarı 4 tane degişicek masraflı oldugu için el freni cekmeye devam edicez.
  • Benim gaz kelebeği değişti,sonuç olumsuz oldu. Potansiyometre sanırsam zaten onun üzerinde olan bir parça.,dolayısıyla ona da olumsuz diyebilirim. Sizde LPG olmadığına göre sorun benzin pompası olabilir, çünkü benim benzin pompası basınç değerlerim düşük çıkmıştı. Bunun yanında kontrol edilmesi gereken son parçalar üzerinde yoğunlaşıyorum. Fiyat aralığına göre öncelik verirsek ilk olarak triger kontrolü (egzantrik milini tahrik ettiği için egzantrik mili arızası şüphesi uyandırır), daha sonra map sensörü ve en son benzin pompası. Benim yarın trigerim kontrol edilecek ,benden haber bekleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: Nehir06

Bende LPG yok peki potansiyometre ve ekzantirik miline ne dersin?Anlamadığım içinde söylüyorum benzin pompasıda olabilirmi bu gidişle arabanın her parçası sıfırlanacak.
    quote:

Orijinalden alıntı: yucesoyhakan

Katılmıyorum çünkü benim aracım LPG'li ve hem benzin hem LPG'de aynı sıkıntı var. Bu arada nehir06 arabanda LPG varmıydı?

quote:

Orijinalden alıntı: pinkgame

OLAY KESİNLİKLE BENZİN POMPASI FİAT SERVİSLERİNDE 640TL BOSCH CAR SERVİCE YE GİDEREK SORUNU CÖZEBİLİRSİNİZ TAHMİNİ FİYAT 250 TL

quote:

Nehir06 çok zor bir arızaya denk gelmişsin. Aynı sorun bende de var. Benimde gaz kelebeğim,bobinlerim,bujilerim,lambda sensörüm değişti araç beyni kontrole gönderildi. Halen sorun giderilemedi. Aracında LPG var mı? Bana benzin pompası dediler ama ben lpg de aynı sorun var dediğim için o ihtimal çürümüş oldu. Bir de son zamanlarda triger değiştirdin mi?

quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

herkese iyi geceler..

yeni Stil sahipleri ve dostları hepiniz hoşgeldiniz..
    bu arada bayiiye giden arkadaşım kardeşi ve eşi Bravo'ya da hayran kalmışlar..

Bunda senin payın büyük sanırım
    Bravoya hayran kalmamak mümkün mü...

• İşte üyelerimizin dayanışması,
    Bilgi paylaşıldıkça büyür derler ya ne kadar doğru değil mi...
    Sanırım bu titreme sorunu için son dakikalar...
    hadi bakalım.
  • Aynı sorun bendede var,takip ediyorum arkadaşlar sizi..Güzel haberlerinizi bekliyorum:)
  • dört gözle bekliyorum haberini ama sanırım benzin pompasında çıkacak.Bende bi ara bosh yetkili servisine gidicem işten izin alabilirsem.Sorunu anlatıcam.bakalım ne çıkacak.
    quote:

Benim gaz kelebeği değişti,sonuç olumsuz oldu. Potansiyometre sanırsam zaten onun üzerinde olan bir parça.,dolayısıyla ona da olumsuz diyebilirim. Sizde LPG olmadığına göre sorun benzin pompası olabilir, çünkü benim benzin pompası basınç değerlerim düşük çıkmıştı. Bunun yanında kontrol edilmesi gereken son parçalar üzerinde yoğunlaşıyorum. Fiyat aralığına göre öncelik verirsek ilk olarak triger kontrolü (egzantrik milini tahrik ettiği için egzantrik mili arızası şüphesi uyandırır), daha sonra map sensörü ve en son benzin pompası. Benim yarın trigerim kontrol edilecek ,benden haber bekleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: Nehir06

Bende LPG yok peki potansiyometre ve ekzantirik miline ne dersin?Anlamadığım içinde söylüyorum benzin pompasıda olabilirmi bu gidişle arabanın her parçası sıfırlanacak.
    quote:

Katılmıyorum çünkü benim aracım LPG'li ve hem benzin hem LPG'de aynı sıkıntı var. Bu arada nehir06 arabanda LPG varmıydı?

quote:

Orijinalden alıntı: pinkgame

OLAY KESİNLİKLE BENZİN POMPASI FİAT SERVİSLERİNDE 640TL BOSCH CAR SERVİCE YE GİDEREK SORUNU CÖZEBİLİRSİNİZ TAHMİNİ FİYAT 250 TL

quote:

Nehir06 çok zor bir arızaya denk gelmişsin. Aynı sorun bende de var. Benimde gaz kelebeğim,bobinlerim,bujilerim,lambda sensörüm değişti araç beyni kontrole gönderildi. Halen sorun giderilemedi. Aracında LPG var mı? Bana benzin pompası dediler ama ben lpg de aynı sorun var dediğim için o ihtimal çürümüş oldu. Bir de son zamanlarda triger değiştirdin mi?

quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

herkese iyi geceler..

yeni Stil sahipleri ve dostları hepiniz hoşgeldiniz..
    bu arada bayiiye giden arkadaşım kardeşi ve eşi Bravo'ya da hayran kalmışlar..

Bunda senin payın büyük sanırım
    Bravoya hayran kalmamak mümkün mü...

• ben triger değiştirmedim daha sarsıntı bende de var.
  • % 90 benzin pombası....
  • bu titreme ve rölantinin takılı kalması bende de var. müzmin bir sorun sanırsam.
  • quote:

ön cam ızgarasından baktığında hortumun ucunda bişey yoksa hortumu üfle bakalım hava gidecek mi? ordanda anlayabilirsin hortumun tıkanıp tıkanmadığını.
    büyük ihtimal pislik uca gelmiştir ama pislik ortada bi yerde kaldıysa yada sky köşesinde takılı olan hortum tarafında ise güneşliklerin olduğu tavan deöşemesini sökmen gerekli. ordan hortumun ucunu çıkarıp içine kablo gibi bişey sokarakta çıkarabilirsin. Bi dene bakalım sonucu buraya yazarsın kardeşim.

kardeş dediğin gibi imiş sorun çözüldü, hortumun ucunda baya bi çamur gres vs. birikmiş. temizleyip son olarak yukardan bi şişe suyu döküp test ettim. sağolasın. epey canımı sıkmıştı çünkü.
    bir de şu far sorununu çözersem tam olacak..

• arkadaşlar merhabalar,
    Bende stilocu oldum. Fakat sizden bir konuda yardım rica edeceğim. Müzik sistemini direk kontak anahtarıyla nasıl çalıştırabilirim ve nasıl devre dışı bırakabilirim.
    teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

ön cam ızgarasından baktığında hortumun ucunda bişey yoksa hortumu üfle bakalım hava gidecek mi? ordanda anlayabilirsin hortumun tıkanıp tıkanmadığını.

kardeş dediğin gibi imiş sorun çözüldü, hortumun ucunda baya bi çamur gres vs. birikmiş. temizleyip son olarak yukardan bi şişe suyu döküp test ettim. sağolasın. epey canımı sıkmıştı çünkü.
    bir de şu far sorununu çözersem tam olacak..

geçmiş olsun sorunun çözüldüğüne sevindim. kardeşim bu sorun için servise gitseydin büyük ihtimalle 200-300 lira paranı alırlardı. forumumuz tecrübelerimizi paylaşmak birbirimize yardımcı olmak için zaten.
    hegu kardeşim ced çaların üzerindeki menü tuşuna uzu süre basılı tutarsan farklı bir menü çıkacak karşına orda ayarı var ordaki ayarlardan biri ama hangisi şimdi bilemiyorum deneme yanılma ile onn- off konumundan birine getirdiğinde halledebilirsin.

• quote:

hegu kardeşim ced çaların üzerindeki menü tuşuna uzu süre basılı tutarsan farklı bir menü çıkacak karşına orda ayarı var ordaki ayarlardan biri ama hangisi şimdi bilemiyorum deneme yanılma ile onn- off konumundan birine getirdiğinde halledebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: hegu
    arkadaşlar merhabalar,
    Bende stilocu oldum. Fakat sizden bir konuda yardım rica edeceğim. Müzik sistemini direk kontak anahtarıyla nasıl çalıştırabilirim ve nasıl devre dışı bırakabilirim.
    teşekkür ederim.

2.menü
    5.fonksiyon
    AUTO: ON FONKSİYON DEVREDE (MOTOR DURDURULDUĞUNDA SES SİSTEMİ KAPANIR
    MOTOR ÇALIŞTIRILDIĞINDA SES SİSTEMİ AÇILIR)

AUTO: OFF FONKSİYON DEVRE DIŞI (EĞER DAHA ÖNCE AÇILMIŞSA SES SİSTEMİ AÇIK KALIR)

FONKSİYONU DEVREYE ALMAK İÇİN 15 << YA DA >> 6 BUTONUNA BASMANIZ YETERLİ..

FONKSİYON OFF KONUMUNDA OLDUĞUNDA ENDİŞE ETMENİZE GEREK YOK..ANAHTAR STOP KONUMUNDA
    İSE YA DA YUVASINDA DEĞİLSE SES SİSTEMİ 20 DK. SONRA OTOMATİK OLARAK KAPANIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 3 Ekim 2009; 0:52:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hegu

arkadaşlar merhabalar,
    teşekkür ederim.

BU ARADA HOŞGELDİNİZ..
    LÜTFEN KENDİNİZİ VE ARACINIZI TANITIR MISINIZ ?..
    AKTİF BİR STİL'Cİ OLMANIZI DİLERİM,KEYİFLİ FORUMLAR..
  • Merhaba arkadaşlar;
    Bu hafta sonunu dört gözle bekliyorum ama daha çok yoruluyorum, çarşı pazar işi zor.

Bugün çarşıda gezerken tesadüfen Dunlop lastik bayinin önünden geçtim.
    Epeydir aklımdaydı lastikleri anlayan birine göstereyim diye.
    lastiğin jantla birleştiği yerde çatlaklar oluştu, bir tehlike arz edermi merak ediyordum.
    Adama durumu anlattım, daha lastiğe bakmadan değişecek dedi,
    Fuldan'ın performans lastiğini yumuşak hamur tanesine 135 tl dedi.8 taksit.

Aslında şöyle lastiğe bakarak değişecek dese belki daha inandırıcı olurdu ama direk olarak değişecek demesi bende bilinen esnaf imajı uyandırdı.

Aracım daha 40000 km de ve üstündeki lastikler 4 senedir üzerinde ve diş kalınığıda 4 mm civarı (3mm den sonra riskli onu biliyorum)..
    Bu çatlaklar lastiği değiştirmeyi gerektirecek kadar önemli mi?
  • Arkadaşlar, sorduğum soruyu cevaplıyorum.
    Gerçekten hayati derecede önemli imiş.
    Ayrıntısını yazmayacağım.
    Lastikte çatlak diye aratırsanız yaşanmış olaylarla birlikte bir sürü bilgi çıkıyor.
  • Lastik hayati bir konu. Bu durumda değiştirmen iyi olur. Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.
    quote:

Orijinalden alıntı: barisacil

Arkadaşlar, sorduğum soruyu cevaplıyorum.
    Gerçekten hayati derecede önemli imiş.
    Ayrıntısını yazmayacağım.
    Lastikte çatlak diye aratırsanız yaşanmış olaylarla birlikte bir sürü bilgi çıkıyor.
  • Geçen sayfalarda, Halil'in verdiği Ankara'daki cep numarasından triger seti (95 TL) ile iç ve dış aks körükleri (4 adet 45 TL) siparişi verdim. Telefondaki kişinin ilgisinden memnun kaldım. İki gün önce parçaları postaya verdi. Heralde Kıbrıs'a bir haftada ulaşır. Parçalar gelip, değişimleri yaptırınca işçilik ücretini yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.