Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (803. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.811.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arabaci72

YUCESOYHAKAN arkadaşımızdan bobinleri aldım. Orjinal italyan Champion çok güzel... Güzelde kutulamış...Bobinleri bugün denedim. Gayet güzel çalışıyorlar. Arabayı ilk çalıştırırken biraz zorlanıyordum o geçti..Çekişş bariz biçimde arttıı... Vites değişimlerinde debriyajı bıraktıktan sonra sarsılma azaldı ama yok olmadı..
    Dürüstlüğünüz ve ilginiz için Teşekkürler.

Sorunun çözülmesine çok sevindim.
    Sevgi ve saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisacil

Merhaba arkadaşlar;
    Stilo' ya 15" orijinal jant arıyorum.
    Satma niyeti olan var mı? Acaba...

barisacil benim arabamda 15" jantlar var, lastik değişim zamanım geliyor ve değişimi kökten yapayım ve 17 " jant ve lastiklere geçeyim diye düşünüyorum. Konu hakkında görüşelim. Bu arada elinde 17" orjinal stilo jant+lastik olan varsa ben talibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuchak2001 -- 26 Eylül 2009; 21:19:42 >

• robinhood kardeşim kargoyu aldım çok teşekkür ederim
  • Merhabalar dostlar.Yaz tatili bitti.Yeni eğitim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için başarılı geçmesini diliyorum.Bu arada ben de bu sene veli oldum.Zormuş meğer okul masrafları.Velilere de kolaylılar diliyorum.Bu arada tayin işleriyle uğraştık.Artık Ordu merkezdeyim.Biraz zahmetli bir tayin ve taşınma oldu.Herkese selam.
  • merdomerdo tayin işi çok zordur iyi bilirim. Hatay'da 5 ci senem 3 kez tayin istedim memlekete.

sonuç mu , bu mesajı sana halen hatay'dan yazıyorum :)
  • barisacil evet zor,zorluğu eş tayinlerinden kaynaklanıyor.Ben evi taşıdım ama aslında eşimin tayini çıktı ben eski görev yerimde kaldım.Her gün 60 km. yolu gidip geleceğim.Tayinimin ne zaman olacağı da belli değil.Stili biraz yoracağım.Her gün 120 km yol yapacağım.
  • Sanırım ****** li yer rapid.share olcak evet öyleymiş :D indirdim

quote:

PM den devam ...

stilo kullanım kılavuzu için linkler
    yanlız ingilizce
    http:/****.com/files/276460098/Stilo_Handbook_11-06.pdf
    http:/****.com/files/276460099/Stilo_Radio_03-05.pdf
    http:/****.com/files/276460100/Stilo__Connect_Nav__12-04.pdf (Ünal bu senin için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliboo -- 26 Eylül 2009; 22:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylekgil

robinhood kardeşim kargoyu aldım çok teşekkür ederim

güle güle kullan arkadaşım.

quote:

PM den devam ...

stilo kullanım kılavuzu için linkler
    yanlız ingilizce
    http:/****.com/files/276460098/Stilo_Handbook_11-06.pdf
    http:/****.com/files/276460099/Stilo_Radio_03-05.pdf
    http:/****.com/files/276460100/Stilo__Connect_Nav__12-04.pdf (Ünal bu senin için)

Teşekkürler Barışcım,
    ama hepsi de mevcut bende...

quote:

Orijinalden alıntı: merdomerdo

Merhabalar dostlar.Yaz tatili bitti.Yeni eğitim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için başarılı geçmesini diliyorum.Bu arada ben de bu sene veli oldum.Zormuş meğer okul masrafları.Velilere de kolaylılar diliyorum.Bu arada tayin işleriyle uğraştık.Artık Ordu merkezdeyim.Biraz zahmetli bir tayin ve taşınma oldu.Herkese selam.

Allah üniversite yıllarınıda gösterir inşallah Metin hocam,
    sana kolay gelsin masraflar başlıyor artık
    Tayinin içinde hayırlı olsun, umarım istediğin yer olur.

Barış, umarım herşey gönlünce olur.

• Sağol Robinhood.Seni de veli olarak aramızda görmek isteriz
    Alıntı:Robinhood
    Allah üniversite yıllarınıda gösterir inşallah Metin hocam,
    sana kolay gelsin masraflar başlıyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdomerdo -- 26 Eylül 2009; 23:47:14 >
  • Zaten sende olduğundan adım gibi emindim. Ama başka da connect nav'i olan yokki forumda...

ya fiat forum'a göz atıyorumda ingiliz bi turist ülkemize gelmiş. Albea,siena ve clio symbol ün resmini çekmiş.
    Fiat ın böyle arabalarını gördüm ne olduğunu anlamadım demiş.Birde tofaş diye bir marka mı var diyor eleman.

Onlara bu araçları dilimin döndüğünce anlatmaya çalışıyorum. Albea nın neden fazla ülkemizde satıldığını Tofaşın ne olduğunu vs .

yardım etmek isteyen olursa buyursun gelsin...
  • arkaşlar ii geceler uzun zamandır bilgisayar başına geçemiyorum aileme yeni bi fert geldi :)) en yakın zamanda görüşmek üzere herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha_cihan

arkaşlar ii geceler uzun zamandır bilgisayar başına geçemiyorum aileme yeni bi fert geldi :)) en yakın zamanda görüşmek üzere herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun

Cihan, Allah analı babalı büyütsün. Senin başın kalabalıktır şimdi...

Arkadaşlar, cd çalarlarımızda şarkı ismini ekranda görebiliyormuyuz?
    Ben uğraştım ama göremedim yanlız bendeki mp3 ten convert edilmiş. belki o yüzden göremiyorum.
  • pasha_cihan Allah analı babalı büyütsün İnşallah.
    Bu arada dün arka torsiyon burcu(yani arka takozları) değiştirdim. Arka kısımdan ufak bi çukura girince bile sanki arkada amortisör yokmuş gibi ses geliyordu buda beni inanılmaz rahatsız ediyordu. Başlarda bunun stiloda kronik problem olabileceğini düşünüp pek takmamaya çalıştım. Meğersem arka takozlardanmış. Şİmdi ses falan kalmadı inanılmaz hoşuma gitti ya boşu boşuna o sesle binmişim arabaya bunca kadar zaman.
    Toplam masraf olarakta bana parçada dahil 180 liraya mal oldu.
    Ama şimdi araba yağ gibi tümsek çukur hiç farketmiyor ses falan yok.
    Stilime zaten aşıktım şimdi daha bi aşık oldum.
    Ustamada baktırdım bak başka ne sıkıntısı varsa yapalım dedim. Balatalara, trigere neyim herşeyine baktı hepsi çok iyi durumdaymış.
    Bu arada servise sormuştum arka takozları kaça değiştirirler diye . Sadece bi tanesine 165 dedi ya. Bense 27.5 tl ye aldım

• bende değiştirecem takozları takozu sanayide bulabiliyormuyuz yoksa getitirtmekmi lazım bu hafta değiştiririm belki
  • 05548529947 bu tel no yu ara güray ben burdan aldım ank da bi yer. 27,5 liraya aldım tanesini stilo torsiyon burcu diyeceksin. kargo ile gönderiyorlar kargo ücretide 6 lira tuttu.
  • Tekrar selam stilo sever arkadaşlar. Bakın bakalım beğenecekmisiniz . Yorumlarınızı bekliyorum.

STILO FOREVER :)

• Neden böyle birşley yaptığımıda açıklarım.
    Bunlarda var ;

• quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

05548529947 bu tel no yu ara güray ben burdan aldım ank da bi yer. 27,5 liraya aldım tanesini stilo torsiyon burcu diyeceksin. kargo ile gönderiyorlar kargo ücretide 6 lira tuttu.

Halil öğretmenim güle güle kullan, yalnız bir yanlışlık olmasın.Arka torsiyon burcu ile amortisman takozları ayrı parçalar değil mi?Hani sipariş verirken yanlışlık olmasın.Amortisör takozları,amortisörün tepesinde araçla birleştiği noktada bulunuyor,torsiyon burcu ise arka dingili birleştiren parça,öyle biliyorum.Bunu bir netleştirsek.Yani sen torsiyon burcu mu değiştirdin,yoksa amortisör takozu mu?
  • enclave güzel olmuş da bu boya değil değil mi?Deri kaplatmışsın herhalde ama güzel durmuş.Sanki rengi biraz daha koyu mu olsaydı
  • 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.