Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde şu lınke bakarmısınız renk cok hosuma gıttı...bunun fıyatı sızce normalı ??
  • doğru yolu bulmuşsun
    arka sayfalara güncel verileri yazmıştım ama tekrar yazayım benim araca göre;
    şehir içi : 8,43 lt = 270 YTL
    şehir dışı: 5,9 lt = 188 YTL
    Skywindowlu ve dinamik modeline bakmanı ve bulabilirsen güvenlik paketi olanlara bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 4 Ocak 2008; 23:39:01 >
  • hoşgeldin gendarme...
    bizede çay var mı
  • valla bundan 2 hafta öncesine kadar ben satıyordum ama şimdi vazgeçtim bende 18'e veriyordum ama hiçbir masrafı yoktu ve titiz biri olduğum için aracım tertemizdi.ayrıyeten bende ön arka sis farı ve park sensörü falan vardı, km de 35500 dü.
    şimdi benimki ile kıyaslarsam fiyatı düşürmen lazım derim.

quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
    birde şu lınke bakarmısınız renk cok hosuma gıttı...bunun fıyatı sızce normalı ??

• quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

doğru yolu bulmuşsun
    arka sayfalara güncel verileri yazmıştım ama tekrar yazayım benim araca göre;
    şehir içi : 8,43 lt
    şehir dışı: 5,9 lt
    Skywindowlu ve dinamik modeline bakmanı ve bulabilirsen güvenlik paketi olanlara bak derim.

valla bulduk gıbı... bu ozellıklere sahıp bı araç ne kadardır yuvarlak olarak ?? ya bı suru model baktım bı özellik varsa ıkıncısı yok...
    şaşırmış durumdaydım.. içi naısl stılonun ?? boyutları nedır ??? yol tutuşu ?? içine ses alışı ?? kısacası herşeyi
    umarım cok soru sormamısımdır

• şöyle söyliyeyim aynı segmentteki tüm araçlardan yüksek ve genişdir.
    ( arka bacak mesafesi, hatcback araçlara göre geniş bir bagaj )
    yedek parça çok pahalı değil mesela ben farların ikisini 400 ytlye değiştirmiştim.
    ( öncekilerde sis farı yoktu o yüzden değiştirdim )
    yol tutuşunu konuşmaya gerek yok.
    içine ses alışı her araçdaki kadar ama rahatsız edici değil.
  • yakıt nasıl hocam ??? yakıtta onemlı tabı.. ??
  • SEN SAYFALARI OKUMUYORSUN GALİBA 5 KONU ÜSTE YAZMIŞTIM

quote:

yakıt nasıl hocam ??? yakıtta onemlı tabı.. ??
  • quote:

yakıt nasıl hocam ??? yakıtta onemlı tabı.. ??

Yakıt yukarıdaki değerlerden bana göre oldukça fazla.
  • 90-100 gittiğimde bu şekilde yaktım.
    bandırmanın şehir içi berbat olmasına rağmen bu şekilde çıktı.
    Tabi kullanıma göre değişir ( vites yükseltimi,fren, gaza basış.....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 4 Ocak 2008; 23:41:57 >
  • offf offf cıddımısın çok yakıyomus valla....
  • değerler gayet normal 1250 kiloluk bir araçtan bahsediyoruz.
    İstersen diğer araçlarla kıyaslauygun olduğunu göreceksin.
  • quote:

birde şu lınke bakarmısınız renk cok hosuma gıttı...bunun fıyatı sızce normalı ??

sağlıkçı kardeşim arabayı azcık inceledim araçta çift yönlü klima park sensörü direksiyondan kumandalı cd calar yok kasetçalar var gördüğüm kadarıyla en baz versiyonu
    ama diğer arabalara göre özellikleri yine fazla onu söyleyim zaten fiesta ile kıyasa girmeğe kalkmak bile çok abest

stilo OTOMOBİL fiesta araba

• aynı soruyu 27 aralıkta da sormuştun....bizde yanıtlamıştık...tekrar yazıyorum...
    ş.içi fazla yakıyor.ş.dışı gayet makul bir tüketimi var. lütfen direkt soru yöneltmeden
    önce geçmiş sayfalara gözatın....
    bu da 30 aralıktaki tüketimle ilgili mesajım....

quote:

gendarme

Geldim millet....
    Yine kimse yok...

Giderken 60 dakikalık bir yolculuğun 25 dk. (CC ile)90 km sabit hızla,15 dk. kaza
    nedeniyle kapanan yol yüzünden rölantide bekleyerek, 20 dk da genelde
    3.viteste gittim. dış hava sıcaklığı 3 derece, iç sıcaklık 23 derecede ort. tüketim
    8,2 litre.dönerken ilk 15 dk 90 km sonra (dayanamadım artık)120/140 km hızla
    geldim...dış hava sıcaklığı 6,5 , iç sıcaklık 21 derecede yine 8,2 litre...(giderken
    90 kmde ort.6,4 /6,5 litre yaktı, dönerken 90 kmde 5,8/ 6,0 litre arası yaktı)

• quote:

Orjinalden alıntı: stilo17

quote:

sağlıkçı kardeşim arabayı azcık inceledim araçta çift yönlü klima park sensörü direksiyondan kumandalı cd calar yok kasetçalar var gördüğüm kadarıyla en baz versiyonu
    ama diğer arabalara göre özellikleri yine fazla onu söyleyim zaten fiesta ile kıyasa girmeğe kalkmak bile çok abest

stilo OTOMOBİL fiesta araba

• Arkadaşlar pardon yaa.. Hangi araba yakmıyo..? Benzinin 3.19 olduğu bir ülkede yaşıyoruz..

Neye veya kime göre çok yakıyo..?

1.6 motor diğer markalarla bir karşılaştırın bakalım.. (Ford, Opel, Renault, VW, Toyota vs. vs..) Hemen hemen birbirine yakın değerler var..
    Birisi Karma (Ş.içi+Ş.Dışı) 100 km'de 7 lt yakarken diğeri 11 lt yakmıyo.. Birbirine çok yakın sonuçlar var.. Aradaki ufak tefek farklarıda diğer faktörler belirliyo.. Arabanın ağırlığı, max torku hangi devirde verdiği, yol tutuşu, ağırlık dağılımı, aerodinamisi, aracın km'si, ne kadar yıprandığı, ne kadar bakımlı olduğu, sürücünün kullanım tarzı, vs.vs.vs..

Sonuç itibariyle.. Gülü seven dikenine katlanır...!
    Stilodaki her donanım ağırlığın artmasına sebep oluyor.. Bomboş bir araba alırsın Stilodan 200 kg daha hafif olur, Stilodan daha az yakar..
    İlla Stilo kullanıcam diyorsan Dizel alırsın.. Bulamazsan LPG taktır.. Yeni sistemler son derece güvenli..

• quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

hoşgeldin gendarme...
    bizede çay var mı

BU SAATTE ÇAY MI İÇİLİR ?

BU ARADA PM'E ATTIĞIM SON MESAJI İYİ OKUMAMIŞSIN....
  • sen bu değerlere çok diyorsan sağlıkçı kardeşim hiç birşey alma alacaksanda 800 cclik 126 bis lerden al onlar belki az yakar

focus lar ş.içinde 5 lt ş.dışında 2 lt yakıyormuş sen onlara bak )))
  • Buyrun arkadaşlar inceleyin..

http://rapidshare.com/files/81297439/Teknik_Veri_Arsivi.xls.html

Yüzlerce modelin teknik verileri var.. Stilodan çok daha ağır olmasına rağmen 1.6 motor kullanan modeller var..

(( ****'ların yerine ne geleceğini biliyorsunuz di mi..?))
  • Sağlıkçı arkadaşım seni fiesta takımı bölümünde de takip ediyorum...
    fiestaya bu kadar yaklaşmışken Stiloya dönmen sevindirici....
    bu akşam daha önce bahsettiğim fiesta sahibi arkadaşım vardı..
    konudan bahsettim.. - abi senin Stilo ile benim Fiesta kıyaslanır mı dedi.
    Fiestanın tek artı yönü daha az yakmasıdır..ben bunun için alır mıyım ?
    kesinlikle HAYIR...

Bu arada linkteki araca o para verilmez...
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.