Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ROBİNHOOD KARDEŞİM YAZILARIN İÇİN SAOL TÜRKİYEYE YOLLAMADIKLARI KESİNMİ

GENDARME ARKADAŞIM KIZMAZSAN YAŞINIZ KAÇ KENDİNİZİ ÇOK YAŞLI GÖSTERDİNİZDE SADECE MERAK KIZMAYIN SAKIN BENİM YAŞ 36 ADIM DA MURAT AYNA İÇİN BİRŞEY SÖYLEYEYİM İSTERSE SERVİSTE DIŞARDA BİR BOYACIDA YAPAR VE TAZİKLİ O TABANCA SUYUNU ÇOK YAKINDAN SIKLIKLA VURDURMAZSAN KOLAY KOLAY ATMAZ AMA TEK PÜF NOKTASI ONUN ÖZEL PLASTİK VEYA BAKALİT İÇİN OLAN ÖZEL ASTARININ ATILMASI GEREKİYOR NERDEN BİLİYORSUN DERSEN HEM DIŞARIDA ÇOK İYİ TANIDIĞIM BİR BOYACI ARKADAŞ HEMDE SERVİSİN ELEMANI AYNI ŞEYİ DEDİ.
  • SATMA KONUSUNA GELİNCE BİR EV - KOOP. DURUMU VAR ONDAN BÖYLE BİRŞEYE KALKIŞTIM YOKSA NİYETİM YOKTU BÖYLE BİRŞEYE SATIP NE ALICAM YOKSA BUNDAN İYİSİNİMİ BULUCAM HEM SIFIRDAN BENDE ARAC HERŞEYİNİ BİLİYORUM GARANTİYİDE UZATMIŞIM 2009 A KADAR YANİ ARKADAŞLAR BÖYLE ANLIYACAĞINIZ DURUM AMA EV İŞİM OLMAZSA SATIŞ İPTAL OLABİLİR YANİ NEBİLEYİM İŞTE BÖYLE DURUMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

Evet süper bişi yaa.. Anahtar falan yok.. Düşünsene arkadaşlarla gidiyosun cepten anahtar falan çıkarmak yok.. Basıyorsun düğmeye veeeeee...........

BENCEDE HİÇ KACIRMA BULURSAN ACAİP RAHAT BİŞE KOY CEBİNE Bİ DAHA CIKARMA KAPIYI AÇ ARABAYI ÇALISTIR GİT SONRA İN KAPIYI KAPAT GİT
    AMA SONRA RAHATLIGA ALISIYOSUN BEN KAC KERE DİĞER ARABANIN KAPINI ACIK ANAHTARLARI ÜSTÜNDE UNUTTUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

Bu EasyGo muhabbetinde anlamadığım birşey var..
    Normalde anahtarla kontağı açarız birkaç saniye araç kendi kontrollerini yapar ABS ışığı vs söner Sonra marşa basıp arabayı çalıştırırız..
    Bu olay EasyGo'da nasıl oluyo acaba..? Düğmeye basınca araç önce kontrolleri yapıyor sonra mı motoru çalıştırıyor..?

Benzer bi olay sanırım diğer markalarda da var (Renault Megane-Laguna, Toyota Auris, Mercedes..)
    Yapanlar elbet bir çözümünü bulmuştur ama merak ettim sadece..
    Bu tarz bir araç kullanan ve yorum yapacak arkadaş var mı acaba..?

aynı normal kontak sistemi gibi önce bi kere basıyosun araba kontak acıyoo kontrolleri yapıyo sonra bi kere daha basınca marş basıyo anahtarı resimdeki giib yuvarlak cok ergonomik deil cebinde taşıman gerkiyor içinde küçük bi anahtar var kapı ve bagajı anahtara bi sorun olursa burdan acabiliyorsunuz ama onun haricinde 2-3 gün pantol falan değiştirmessem cebimden cıkarmadıgım oluyoo :)) bence cok rahat bişe benzer sistem mercedes ve nissandada var renaultda anahtar kartıı biyere takıyosunuz bunda öyle bir derdiniz yok cepte olsun yeter

• bu arada kendimi tanıtayım dedim ben yeni sayılırım ismim bahadır 26 yaşındayım adanalıyım ama istanbulda yaşıyorum bilgisayar mühendisiyim
  • memnun olduk bahadır ve stilo17 arkadaşım, bende tanıtayım bari, yaş 30 Aydın'lıyım ama Bandırma'da oturuyorum.Hava Astsubayıyım.
    Stilocu arkadaşlara başarılar dilerim.
    Stilo17 verdiğim o linkten bakacak olursan ilanda post to (yani gönderilecek yer ) sadece United Kingdom yazmış.
    Buda demek oluyor ki sadece büyük britanya'ya gönderiyor,üzgünüm.Ama niyetin varsa arada bir buralara bak geçenlerdede ir arkadaş Almanya'dan satış yapıyordu (mp3 cd player satıyordu orjinal)
  • TEŞEKKÜRLER ROBİNHOOD BİLGİLER İÇİN BENDE ÇANAKKALELİYİM BİZE YAKINSIN BU TARAFLARA YOLUN DÜŞERSE BEKLERİM BİRER ÇAY KAHVE İÇERİZ )))
  • Ne demek bildiklerimizi paylaşmak için buradayız birbirimizden öğreneceğimiz çokşey olduğunu düşünüyorum.
    benim bir kolumda Çanakkale'de geleceğim ama ne zaman olur bilmiyorum.Çanakkale merkezde misin?
    Bu arada bende beklerim,Bir de diyorlarki Stilo tutulmuyor aksine öyle tutuluyor ki sahipleri bile kaynaşıyor
  • çanakkale merkezdeyim zaten belediyede çalışıyorum ayrıca bilirsen burları iskelede dükkanımız var cumartesi günleri orada duruyorum büfenin adı goralı büfe beklerim
  • Güzel EGEM & VENÜSÜ bilirsin o zaman
  • egem konfeksiyon u mu diyorsun onu diyorsan biliyorum ama venüs ne onu çıkaramadım
  • eski adı egem & venüs kürk deri idi sonradan değişti falan filan onlar benim dostlarım dayımında eski ortağıydı onlara sürekli gidiyorum.

değişiklik: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 4 Ocak 2008; 15:35:12 >
  • Oh oh ohh..
    bugün 2 saat geç girdik...
    iyi kaynatmışsınız maaşallah....
    Allah muhabbetimizi artırsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilo17

GENDARME ARKADAŞIM KIZMAZSAN YAŞINIZ KAÇ KENDİNİZİ ÇOK YAŞLI GÖSTERDİNİZDE SADECE MERAK KIZMAYIN

Yaş 40....Ama Stilo sayesinde daha genç gösterdiğim söyleniyor...
  • Merhaba stilock cd playerı sattınmı acaba ?
    Fiyat olarak ne düşüüyorsun?
    Birde mp3 özelliği var mı ?
  • Geçen gün o kadar EasyGo anahtarı aradık, ufacık bi resim bulabildik..
    Sayfa 34'te "bahadırhan"ın resimlerinde varmış zaten..
    Forumu dikkatli takip edince herşey bulunabiliyor.. Süper yaa

Yer kaplamasın diye resimleri kırptım, birleştirdim..
    (Orjinallerini görmek için bkz. sayfa 34 ==>>http://forum.donanimhaber.com/m_6586058/mpage_34/key_stilo/tm.htm)
     STILO FOREVER :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

Merhaba stilock cd playerı sattınmı acaba ?
    Fiyat olarak ne düşüüyorsun?
    Birde mp3 özelliği var mı ?

Merhaba hayır satmadım mp3 özelliği yok 2006 stilo orjinal cd çaları. İstersen msna adresimi vereyim görüşelim cihank0121@hotmail.com
  • quote:

Yaş 40....Ama Stilo sayesinde daha genç gösterdiğim söyleniyor...

abi gençmişin zaten stilo seni delikanlı yapıyor o zaman abi kendini nasıl hissedersen öyle aramızda dört fark var o da tecrübe yılları

stilock orjinal cd yi söktünmü neden soruyorum dersen ekranlı navigasyon gibi duran dvd teyplerden mi koydun resmi yayınlarmısın
  • Misafirim var...aktif gözüküyorum ama sadece ara sıra takip ediyorum
    gece cevap vereceğim...
  • selam herkeze,
    valla şimdiye kadar ford fiesta...focus felan bakıyordum. sımdı bıraz sahıbınden.com a gıdıp stıloları ınceledımde arkadaşlar super ozellık var bu araçya ya! gercekten çok hoşuma gitti sanırım yıne fıkır degıstırıp fiat tan vaz geçmeyeceğim
    bu arada sızce hangı moedelıne bakmalıyım ?? paket olarak hangısı en ıyı ???
    bırde yakıt konusunda ayrıntılı bılgı verırsenız cok sevınecegım...
    sanırım bende artık stılocu olacagım
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.