Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (579. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kitapçıktada eobd arızası lambası yandığında muhtemel problemden bahsediyor yani eobd ışığı yandığı zaman illaki bobinlerde bi arıza olduğu anlamınada gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Grup yatıştı haaa
    sen öyle san..
    yazacak o kadar çok şey var ki
    ama tansiyon biraz düşsün,ortak noktamız Stil'den bahsedelim..

robin şeyh sait'ten,menemen olayından bahsetmişsin...
    o olaylarda başı çekenlerin torunlarının bugün hangi partiden
    milletvekilleri olduğunu yazmama gerek yok sanırım..

bu arada eski Stil'ci @aserel hocam hoşgeldin..
    nerelerdesin yahu ? özlettin kendini...

bymix hoşgeldin...

Özür dilerim görmemişim.Hakikaten az girebiliyorum bu topiğe.
    Sıcak duyguların içimi ısıttı şu kış gününde

• ARKADAŞLAR MERHABA...DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM BURDAKİ ARKADAŞLARDAN ESİNLENEREK SONAX ÜRÜNLERİNİ ALIP KULLANDIM MAALESEF ARABAMIN GÖĞSÜNDE KABARTMALARA SEBEP OLDU.NERDE Mİ HAVA AKIMINN ÇIKIŞLARINDA..BENDE SERVİSE GÖTÜRDÜM SERVİS BOYA KORUMA İLE ARABANIN MOTOR DAHİL HER TARAFINI YAPIP TEMİZLEDİ FABRİKA ÇIKIŞI GİBİ OLDU.ÖYLE OLACAĞAINI TAHMİN EDEMEDİM.MÜKEMMEL OLDU VALLA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgn

ARKADAŞLAR MERHABA...DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM BURDAKİ ARKADAŞLARDAN ESİNLENEREK SONAX ÜRÜNLERİNİ ALIP KULLANDIM MAALESEF ARABAMIN GÖĞSÜNDE KABARTMALARA SEBEP OLDU.NERDE Mİ HAVA AKIMINN ÇIKIŞLARINDA..BENDE SERVİSE GÖTÜRDÜM SERVİS BOYA KORUMA İLE ARABANIN MOTOR DAHİL HER TARAFINI YAPIP TEMİZLEDİ FABRİKA ÇIKIŞI GİBİ OLDU.ÖYLE OLACAĞAINI TAHMİN EDEMEDİM.MÜKEMMEL OLDU VALLA.

Bahsettiğiniz ürün arkadaşların yukarıda yazdığı ürün müydü?
    Servis bu işlem için nekadar ücret aldı?
  • Merhabalar;

sevgili kaash;
    Cevapların için çok teşekkür ederim, işe yaradığı için 2 kere daha teşekkür ederim Dediğin gibi sürücü koltuğu altındaki kabloları biraz oynayınca sorun düzeldi, bütün akşam hiç uyarı vermedi.Yolcu airbag ışığı (sarı renkli olan) ile ilgili bir problem yok. Kontağı açınca hızlı hızlı yanıp diğer ışıklarla birlikte sönüyor.Sanırım bu normal.Kullanıcı el kitabımın olmaması böyle sorunlara neden oluyor işte. City mode hakkındaki aydınlatıcı cevapların için de çok teşekkür ederim.

sevgili robinhood;
    Hoşbulduk, elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışacağım.

sevgili gendarme;
    City mode hakkında verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

sevgili esm;
    Çok teşekkürler dileklerin için, allah hiç birimize kaza bela göstermesin.

sevgili halil2202;
    Aracımın fotoğraflarını çekince mutlaka buraya yüklerim, kazasız günler dileğiyle.

• Hasan arkadaşım FIAT Acil Yardımı arayarak kullanıcı el kitabı ve ses sistemi kitapçığını ücretsiz olarak isteyebilirsin.
    (02124442255)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 20 Şubat 2009; 23:47:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rieman

Sizin dediklerinize de aynen katılıyorum, parlatmadan temiz bi görünüm veren birşey arıyordum. Göğüsü siliyorum malzemenin yapısından sanırım hep tozlu gibi duruyor. Bahsettiğiniz ürünü kullandınız mı? Barisacil tarafından önerilen nasıl?

robin kullanıyor..bizzat sonucu gördüğüm için tavsiye ediyorum..
    Barisacil tarafından önerilen parlatıcı özelliğe sahip..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanpsx
    sevgili gendarme;
    City mode hakkında verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Rica ederim..bildiklerimizi ,yaşadıklarımızı paylaşıyoruz
    bilmediklerimizi öğreniyoruz..
    bu arada yeni farkettim, selamlamayı unutmuşum
    Hoşgeldiniz,aktif olmanız dileğiyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

kitapçıktada eobd arızası lambası yandığında muhtemel problemden bahsediyor yani eobd ışığı yandığı zaman illaki bobinlerde bi arıza olduğu anlamınada gelmiyor.

elbette ama muhtemel arızalardan bir tanesinin bu olduğu anlamı da ortaya çıkıyor..
    sonuçta sistemde(ve motorda,çünkü motor uyarı lambası da yanıyor)yolunda gitmeyen
    birşey olduğu konusunda uyarı veriyor..
    ve bu durumda yapılması gereken servisle irtibata geçmek..
  • SA. Arkadaşlar
    Benimde 2003 model 76 binde Sarı tek kapı stilom var.Bugüne kadar ufak tefek sorunları olduysada artık yaşlandı ve sorunlarıda artmaya başaladı,1-2 haftadır kaçırmasından anladığım kadarıyla baskı-balatası bitti sanırım,Sitelerde fiyatını araştırırken 360 TL. olduğunu öğrendim Asıl burada belirtmek istediğim arama yaparken bu Formu gördüm ,okurken ilk sayfalarında bir yerde Albea ile aynısı olduğu ve arasındada epey fiyat farkının olduğunu öğrendim.bundan başkada çok değerli bilgiler olduğunu görünce üye olmaya karar verdim. Forumda bu konuda bildiklerini aktaran değerli arkadaşlara teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan16 -- 21 Şubat 2009; 1:59:15 >
  • herkese günaydın yeni katılan stilcilere hoşgeldiniz ve robincim jantların çok güzel olmuş güle güle kullan bu arada eskileri neyapyın bakiim kazasız belasız günler herkese
  • hoşgeldin gürkan, ben baskı balata setini yaklaşık 3 ay önce değiştirdim palio 1.6 nın baskı balatası ile uyumlu ve fiyatı da 160 tl civarında

quote:

Orjinalden alıntı: gurkan16

SA. Arkadaşlar
    Benimde 2003 model 76 binde Sarı tek kapı stilom var.Bugüne kadar ufak tefek sorunları olduysada artık yaşlandı ve sorunlarıda artmaya başaladı,1-2 haftadır kaçırmasından anladığım kadarıyla baskı-balatası bitti sanırım,Sitelerde fiyatını araştırırken 360 TL. olduğunu öğrendim Asıl burada belirtmek istediğim arama yaparken bu Formu gördüm ,okurken ilk sayfalarında bir yerde Albea ile aynısı olduğu ve arasındada epey fiyat farkının olduğunu öğrendim.bundan başkada çok değerli bilgiler olduğunu görünce üye olmaya karar verdim. Forumda bu konuda bildiklerini aktaran değerli arkadaşlara teşekkür ediyorum.

• http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=arac&aracid=5808&filtre=08.01
    http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=arac&aracid=5648&filtre=08.0

stilo ile Palionun disk çapı ve dişli sayısı eşit görünüyor. Taktırabilecek sağlam bir yer varsa Palionunki mantıklı. Yanlız merak ettiğim bunlar orjinal parçalar mı? servis ile aynı fiyat .

• sende hoşgeldin stilo ailesine gurkan16,
    faydamız olduysa ne mutlu stilciyi stilciden başka anlayan yok zaten servisler bile anlamıyor.

teşekkür ederim Gökay daha iyileri senin olsun.
    Jantlar hala duruyor.Yazmıştım daha önce Kars'dan Cihan diye bir arkadaş
    500 e ok dedi ama ben salı günü seni ararım demiştim.
    Fakat arkadaşın telini kaydetmediğim için arayamadım.
    Oda benden haber bekliyordu aramadı da bir daha benden ses çıkmayınca
    sanırım.
    Benim jantları jantçıya bıraktım satsın diye dilersen anlaştığımız gibi sana yollarım yine.
  • robin açıkçası ben jantları da çokta beğenmedim jantın kolları çok fazla sanki jant kapağı hissini veriyor gibi geldi bana...

• hadi bakalım canı sıkılanlar, jant değiştirmek isteyip
    aracımda nasıl durur diye merak edenler tıklayın
    otuz markanın yüzlerce modelini ister 3k,ister 5k
    isterseniz m.wagon üzerinde görün..

http://www.celikjant.com/jant-dene.asp?islem=mgoster&marka=Fiat&model=Stilo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 22 Şubat 2009; 0:36:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

robin açıkçası ben jantları da çokta beğenmedim jantın kolları çok fazla sanki jant kapağı hissini veriyor gibi geldi bana...

halilim
    hayırlı olsun,güle güle kullan kısmı mesajda görülmüyor..
    mesaj gönderirken tamamı çıkmıyor galiba..
  • gurkan16
    Hoşgeldin
    Aktifliğin sürekli ve paylaşımın bol olsun..
  • Açık sözlülüğün güzel de bu tarz jantlarda daha bir zengin gösteriyor otomobili Halilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

Açık sözlülüğün güzel de bu tarz jantlarda daha bir zengin gösteriyor otomobili Halilim.

E TABİ ADAMIN GÖNLÜ ZENGİN, (CÜZDANI ZENGİN)
    ARABASI DA ZENGİN GÖSTERMELİ...
  • 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.