ben bursadan stilo almak istiyorum. dynamic ve sky window olan çok daha spor bi otomobilin özelliklerini bulunduruyo. inanın stilosu olanları gıptayla bakıyorum. alırsam ilk arabam olucak. tercihimde yardımcı olucak arkadşlar varmı
Sen almak istediğin araçları burada belirt,sana yardımcı oluruz...
ama önce geçmiş sayfaları oku mümkün olduğunca....
çıplak gözle almaya gittiğinde özellikleri tanıman açısından yardımı olur....
Arkadaşlar merhaba...nasılsınız? lütfen işi fanatizime vardırtmayalım .Herşeyin aşırıs zararlıdır.Laf vardır "Kargaya yavrusu ,Şahan gözükür." Arabalara Lpg atmaya gelince imkanlarınız varsa lütfen kullanın inancınız olsun borç para aldım lpg taktım.Artık korkmadan vede çakinmeden araba sürmekten zevk alır oldum..
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
Arkadaşlar
REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...
Hep beraber nice kandillere
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN....
Kandiliniz mübarek olsun, Allah nice kandillere sağlıcakla erişmemizi nasib etsin...
HERKESE GÜNAYDIN..
KİMSE YOK..BEN Mİ ERKENCİYİM YOKSA?
günaydın arkadşalar. stilo almak istiyorum ama kafamı karıştıranlarda çok o araba tutulmadı onu alma 2.eli düşük gibi şeyler söylenip duruldu.ben eminimki tofaşın en iyi otomobili ve bu özellikli bi araç bence bana yeter de artar. golften daha çok hoşuma gidiyo. gerçi alman arabaları değer yitirmiyo ama ama 98 model golf alıcağıma 2004 model stilo yu tercih ederim.
deadgarden 17500 dediniz . aslında 16 ya çok ii almışsınız benimde içimden gecen 16-17.000 ytl fiyat aralığı bu şekilde bulabilrmiyim skywindowlu dynamic
quote:
Orjinalden alıntı: stilo ve ben
günaydın arkadşalar. stilo almak istiyorum ama kafamı karıştıranlarda çok o araba tutulmadı onu alma 2.eli düşük gibi şeyler söylenip duruldu.ben eminimki tofaşın en iyi otomobili ve bu özellikli bi araç bence bana yeter de artar. golften daha çok hoşuma gidiyo. gerçi alman arabaları değer yitirmiyo ama ama 98 model golf alıcağıma 2004 model stilo yu tercih ederim.
deadgarden 17500 dediniz . aslında 16 ya çok ii almışsınız benimde içimden gecen 16-17.000 ytl fiyat aralığı bu şekilde bulabilrmiyim skywindowlu dynamic
MERHABA STİLO VE BEN BENDE SİZİN GİBİ ÇOK ARADIM VEDE ELLİ SENE DÜŞÜNSEYDİM STİLO ALACAĞIM AKLIMA GELMEZDİ AMA TESADÜFEN GALERİCİDE GÖRÜM DENEME SÜRÜŞÜ YAPTIM.O AN O KONFOR O ÖZELLİKLER HELE EMSALLERİNE GÖRE ARADA DAĞLAR KADAR FARK VARDI .HEMEN KARAR VERİP ALDIM .ÇOK ŞÜKÜR MEMNUNUM DA.
quote:
Herkese Günaydın arkadaşlar.... Dün itibari ile ruhsatımı almış ve tüm resmi işlemleri halletmiş bulunuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: stilo ve ben gerçi alman arabaları değer yitirmiyo ama ama 98 model golf alıcağıma 2004 model stilo yu tercih ederim.
aramıza hoşgeldin ve kararından dolayı seni kutluyorum... ve tartışmaya yol açacak konulara girmeyelim lütfen her arabanın eksileri artıları belli
STILO her ne kadar İtalyan çizgilerini taşısada aynı zamanda Alman çizgilerinide yansıtan bir otomobil ve neredeyse otomobilin fren sisteminden tutunda elektronik aksamına kadar Alman malıdır.( ya Siemens çıkar yada Bosch ) Sağlamlığına gelince diğerlerinin altında yer alacak bir otomobil değildir. şasesi çok etli ve içleri kurşun dökümlüdür. ben eski aracım ile önden kaza yapmıştım 50-60 km hızla frensiz olarak öndeki arabaya çarptım ama şasenin ötesinde hiçbir ezik vuruk yoktu. klima kondansörü bile sapasağlamdı.Başka bir araç olmuş olsaydı motora kadar girerdi .
bursada stilo satan arkadaş varmı forum da. özellikler dynamic verisyonu
stilo stilo stilo
quote:
bursada stilo satan arkadaş varmı forum da. özellikler dynamic verisyonu
stilo stilo stilo
bu arkadaş aynı nick ile burada ama bu aralar pek girmiyor foruma...
cgn merhaba stilo alman gerçkten kısmet olmuş ve memnunsunda. stilo gerçkten çok az tanınıyo ama bilen biliyo arabayı. ben sizden stilo nun artılarını ve eksiklikerlini karşılaştırdığınızda ne gibi özellikler ortaya çıkıo kısaca bahsedermisniz. stilo ve ben
quote:
günaydın
cgn merhaba stilo alman gerçkten kısmet olmuş ve memnunsunda. stilo gerçkten çok az tanınıyo ama bilen biliyo arabayı. ben sizden stilo nun artılarını ve eksiklikerlini karşılaştırdığınızda ne gibi özellikler ortaya çıkıo kısaca bahsedermisniz. stilo ve ben
yok öyle armut piş, ağzıma düş
meraklı ve istekli olan önce geçmiş sayfaları okuyor bulamadığı bir cevap varsa (ki çok zor.. ş.içi- ş.dışı yakıt tüketimi,lpg ile yakıt tüketimi, bakım aralıkları ve hangi bakımda neler yapıldığına kadar herşey var)soruyor.. bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz...
Stilime bu gün LPG dönüşümü yaptırdım "ROMANO" marka en küçük ekipmanına kadar orjinal romano malzeme kullandılar özellikle montajı çok orjinal oldu bizim araçların elektrik tesisatında kullanılan bez bantlardan kullandılar, lpg tankından gelen bakır boruları bezin borularının geçtiği yerden montajladılar çok orjinal oldu kaputu açtığınızda lpg dönüşümü uyguylandığı anlaşılmıyor stilim motor performansı benzinden daha iyi desem yalan olmaz kampanyadaki fiyatı 10 taksit 1.599 ytl 10 taksit 1.500 ytl'ye taktırdım şimdi geriye dizel yakıta gelen zamların lpg yede gelmemesi için dua etmek
Robinhood,
Lpg yakıt göstergesini bende bozuk para yerine taktım fikirin için sağol
OOOOOOooo Hayırlı olsun abi STILO + ROMANO (italyan kardeşler) güle güle kullan artık rahatça gezersin...
quote:
Orjinalden alıntı: stilock Stilime bu gün LPG dönüşümü yaptırdım "ROMANO" marka en küçük ekipmanına kadar orjinal romano malzeme kullandılar özellikle montajı çok orjinal oldu bizim araçların elektrik tesisatında kullanılan bez bantlardan kullandılar, lpg tankından gelen bakır boruları bezin borularının geçtiği yerden montajladılar çok orjinal oldu kaputu açtığınızda lpg dönüşümü uyguylandığı anlaşılmıyor stilim motor performansı benzinden daha iyi desem yalan olmaz kampanyadaki fiyatı 10 taksit 1.599 ytl 10 taksit 1.500 ytl'ye taktırdım şimdi geriye dizel yakıta gelen zamların lpg yede gelmemesi için dua etmek
Robinhood,
Lpg yakıt göstergesini bende bozuk para yerine taktım fikirin için sağol