Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadirhan

coiloverlar yaklaşık 1000 eurodan başlayıp 2000 euroya kadar cıkar yanii o kadar para vermeye degmez zaten aracın gücü belli en fazla yapılacak iyileştirme koni ayarlı amartisör olabilir o bile 1000 ytl civarında ben arabayı yere indirdigim halde bana yüksek geliyor bence yükseltmeye gerek yok 17" janta stilo için en uygun lastik 45 yanak ama yollar cok kötüyse 205/50/17 de düşünülebilir

Bahadirhan teşekkür ediyorum,bir fikir elde ettim sanırım.Gerçekten de bu konuda muzdaribim.Gittiğim yollar gerçekten çok kötü.Kıyamıyorum Stiloma.Köye gidiyorum stilomu uygun bir yerde bırakıp yürüyerek gidiyorum eve Diğer taraftan ikamet ettiğim yerde de durum parlak değil,adamlar eşmedik yer bırakmadılar.Be mübarek eşiyorsun madem sırayla eş,bir şehrin bir anda altı üstüne getirilir mi?Ah bu seçim hep bu yüzden,dünya başımıza döndü zavallı stilom

• quote:

Orjinalden alıntı: merdomerdo

quote:

17" janta 65 yanak lastik koyarsanız arabayı yolda tutamazsınız ve lastik davlumbaza çarpabilir

evet doğal olarak.
    17 janta uygun olacak ve aracı yükseltecek lastik olabilir mi?Şu yükselen alçalan amörtisörler kaç lira acaba,stiloya olur mu acaba?Bu akşamda çok soru sordum kusura bakmayın

al dostum en hoş lastik bu bununla stilon daha hoş duracak.
    şu desenlere bayılıyorum.

215/50/17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 27 Mart 2008; 0:49:58 >

• Gerçekten güzelmiş,lastik arabayı çok değiştiriyor,stilock un arabasında mesela güzel bir duruş var.Ancak ben zevkten çok ihtiyaçları ön planda tutuyorum stiloma biraz faydalı olmaya çalışıyorum,yerden kurtarmak babında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdomerdo -- 27 Mart 2008; 1:04:21 >
  • quote:

quote:

coiloverlar yaklaşık 1000 eurodan başlayıp 2000 euroya kadar cıkar yanii o kadar para vermeye degmez zaten aracın gücü belli en fazla yapılacak iyileştirme koni ayarlı amartisör olabilir o bile 1000 ytl civarında ben arabayı yere indirdigim halde bana yüksek geliyor bence yükseltmeye gerek yok 17" janta stilo için en uygun lastik 45 yanak ama yollar cok kötüyse 205/50/17 de düşünülebilir

Bahadirhan teşekkür ediyorum,bir fikir elde ettim sanırım.Gerçekten de bu konuda muzdaribim.Gittiğim yollar gerçekten çok kötü.Kıyamıyorum Stiloma.Köye gidiyorum stilomu uygun bir yerde bırakıp yürüyerek gidiyorum eve Diğer taraftan ikamet ettiğim yerde de durum parlak değil,adamlar eşmedik yer bırakmadılar.Be mübarek eşiyorsun madem sırayla eş,bir şehrin bir anda altı üstüne getirilir mi?Ah bu seçim hep bu yüzden,dünya başımıza döndü zavallı stilom

eski arabam stilodan yere cok daha yakındı güya büyük şehir istanbulda şişlide bi mazgala düştüm ve arabanın airbag patladı şanzıman dagılmıstı sen düşün artık

• quote:

quote:

quote:

eski arabam stilodan yere cok daha yakındı güya büyük şehir istanbulda şişlide bi mazgala düştüm ve arabanın airbag patladı şanzıman dagılmıstı sen düşün artık

Çok yazık gerçekten,yani bir arabanın sırtından dünyalar kadar para topluyorlar,gördüğümüz muamele bu.Küçücük bir ilçede park yapmaya yer bile bulamıyorum, hemen arabanın yanında bitiyorlar,sanki arabayı sırtıma alacağım.Benden dünyanın parası alınıyorsa yollarında yapılması,parklarında ücretsiz olması gerekir.Ya böyle yap ya da benden vergi alma değil mi?

• KESİNLİKLE HAKLISIN AMA BAŞA KİM GELİRSE GELSİN BİZLERİ SOYULACAK KAZ OLARAK GÖRÜYORLAR NE YAZIK Kİ.
    DÜŞÜNSENİZE HER YÖNDEN SIRTIMIZDA DÜNA DOLUSU VERGİ YÜKÜ VAR BİZLER OLMASAK TÜRKİYE ÇOKTAN ÇÖKERDİ.
    İDAM ŞART ABİ...
  • adamlar evin önündeki araçtan park parası alacağız diyorlar olaya bak
  • Yakında sokağa çıkış parasıda keserler
    1 yıllığına ötv çıktı maşallah bu siyasetçilerin zaman kavramları çok farklı o bir yıl hiç gelmedi...
  • Valla vergi mergi ödemeyeceğim.Arabayıda kullanacağım.Borç araç fiyatına ulaşınca gideceğim maliyenin kapısına bırakacağım
  • İyi geceler artık yatalım değil mi bünye kaldırmaz valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 27 Mart 2008; 1:50:52 >
  • Neyse geç oldu herkese iyi geceler.
  • günaydın herkese millet...dükkanı ben açayım dedim bu gün....
    siftah benden....
  • günaydın arkadaslar

harbiden gösterdigin lastik çok güzelmiş bittim valla
  • Mrb Arkadaşlar..

Aracı yerden yükseltmek için orjinalinden biraz daha yüksek yay ve amortisör takımı da kullanılabilir (Sabit, ayarlı olmasa da olur) Ancak arabanın yol tutuşunu ciddi olarak etkileyebilir..
    Lastik çapını ve yanaklarını da artırmak (davlumbaza çarpmayacak kadar) bir çare olabilir Ancak burada gözden kaçırdığımız bir şey var, bu şekilde lastiğin çevresi de (metre olarak) artacaktır. Yani bir tur attığında aldığı mesafe artacaktır buda motoru zorlayacak aracın akselerasyonu düşecektir.. O yüzden lastik jant ebadını hesaplarken en uygun yöntem lastik çevresini hesaplayıp (2pi*r) en yakın boyutta lastik almak olacaktır..

Bu konuda hatta Onno Usta'nın yazıları falan da vardı.. İnternette bir aratıp inceleyin derim..

Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: AdemTR

günaydın arkadaslar

harbiden gösterdigin lastik çok güzelmiş bittim valla

desenine hastayım ama benim almam imkansız gibi nerdeyse çünkü çelik jantlarımı yeni aldım ve 15''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 27 Mart 2008; 13:47:26 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ss28

eyvallah sağolasın.....canavar ha......çok iyii moralim düzeldi valla

ss28 merhaba 17 cantlar aracın yerden yükselmesini sağlıyormu?Normal lastiklerle kullanılabilir mi?Yani ince yanak olmayanlarla?YÜkselme ne kadar olur?
    Ben aracı biraz yerden uzaklaştırmak istiyorum aslında,bunun başka yolları varmıdır acaba?

stilo 17 jantinin 215/45/17 den baska lastikle kullanmaniz cok tehlikeli ayrica patinaj zinciride takmaniz imkansiz
  • 1-sonra
    2-Soner yeşil
    3-izmir
    4-izmir
    5-mühendis
    6-27
    7-bekar
    9-yok
    10-stilo 1,6 dynamic 5k 2005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeshill -- 27 Mart 2008; 20:21:17 >
  • Yeshill,

Üye listesine ekledim sayfa 66
  • Merhaba Arkadaşlar..

yeshill
    Konak Karşıyaka arası vapurdasın galiba yanılıyor muyum ???
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.