Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

quote:

Orjinalden alıntı: valo

beyler
    full stilobenim icin skywindow, digital klima, asr, kol dayama, cruise control,xenon,8 airbag,muzik sistemi dir..tabi bunların hepsı fabrıka cıkıslı olacak..bana bu yeter bende hangılerımı var bır dusuneyım..hıcbırı

benım stılo en bosu ama en son modelı 2006...

VAH VALO VAHHH
    SENİN DURUMUN ROBINHOOD'TAN DAHA KÖTÜ YAHU....

olsun be abi..xenon var mtec hemde..yeter bana..

• SONRA 1.4 MOTOR LPG YE FALAN GEREK YOK GERCEKTEN AZ YAKIYOR..yavrum stılom be ne ozellıkler varmıs bak yenıkesfettım
  • benim arbayı listeye sokmaya değer bulmamışın ama olsun...canın sağ olsun....
  • ben yinede ekleyim....yalan olmasın asr yok....

gönül kimi severse güzel odur demişler...şundaki asalete bak be......
    yürüüüüüü kim tutar seniiiiii

• quote:

Orjinalden alıntı: ss28

benim arbayı listeye sokmaya değer bulmamışın ama olsun...canın sağ olsun....

dosum senin araba canavar onu herkez bılıyor burada sarı fırtına bır efsane
  • quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

adama soruyorum aracında hangi donanımlar var

cevap

skywindow ve digital klima dışında her şey var fulll diyor..

adama anlatamıyorumki vitesin yanında asr yok .hız kilitleme yok..

alırkende full demişler herhalde

**düzeltme yapılmıştır.

Dostum boş ver donanım monanım hikaye.Ben araç alırken şunları esas tutuyorum kazası,değişeni ,boyası varmı?bence bunlar önemli.Çünkü darbeli araçlar ne özelliği olursa olsun bir daha ayar tutmuyor?.Bu bir gerçek.Tabi ki kilometresi,kullanıcısı, servis bakımlı olması da önemli.Diğer taraftan sırf tesisat yapmak için araç üzerinde deneyler yapan(ölçülüler hariç)satıcılardan da bence uzak dur.Sırf donanım diyerek yola çıkarsan bence hataya düşersin Sen temiz araç ara ,ha donanımlısı rastlar veya rastlamaz sen temizinin peşine düş.Mutlu olBu yazdıklarımda oldukça samimiyim.

• Biraz daha ekleyecek olursam,alacağın aracı mutlaka servisine göster,sakın ola sanayiye gidip gösterme gerçekten anlamıyorlar.Bilgisayarlı testte sok, altını üstünü incele,mutlaka kullan aklına takılanların üzerine git.Özellikle bozuk yollara gir,gelen sesleri değerlendir.Yaa bu temiz ama asr yok alamam deme.Bence...
  • eyvallah sağolasın.....canavar ha......çok iyii moralim düzeldi valla
  • quote:

eyvallah sağolasın.....canavar ha......çok iyii moralim düzeldi valla

ss28 merhaba 17 cantlar aracın yerden yükselmesini sağlıyormu?Normal lastiklerle kullanılabilir mi?Yani ince yanak olmayanlarla?YÜkselme ne kadar olur?
    Ben aracı biraz yerden uzaklaştırmak istiyorum aslında,bunun başka yolları varmıdır acaba?
  • jantlar tabiki aracı yükseltmenin bir yolu..lastiklerinde yanaklarını kalın tutarsan tabi...jantlar genişledikçe yanaklar daralır..ama sen jantlar ve yanakların genişliğini paralel tutarsan bir yükselme sağlarsın....
  • quote:

jantlar tabiki aracı yükseltmenin bir yolu..lastiklerinde yanaklarını kalın tutarsan tabi...jantlar genişledikçe yanaklar daralır..ama sen jantlar ve yanakların genişliğini paralel tutarsan bir yükselme sağlarsın....

teşekkürler,
    yükseltmek istediğimde, 17 cantla en uygun lastik ölçüsü ne olabilir?
  • benim lastikler 215/45 resimde belli oluyormu bilmiyorum ama sanki yüksekliğe katkısı var gibi..ama sen yanakları daha kalın tutarsan 215/65 filan 4 inch lik bir yüksekli sağlarsın ki buda yaklaşık 10,80 cm yapar...
    tabi jantlar 17 olacak....dedğim yüksekliği 17 inch jantla sağlarsın ....sendeki jantlar 15 inch mi....
  • quote:

benim lastikler 215/45 resimde belli oluyormu bilmiyorum ama sanki yüksekliğe katkısı var gibi..ama sen yanakları daha kalın tutarsan 215/65 filan 4 inch lik bir yüksekli sağlarsın ki buda yaklaşık 10,80 cm yapar...
    tabi jantlar 17 olacak....dedğim yüksekliği 17 inch jantla sağlarsın ....sendeki jantlar 15 inch mi....

bendeki sanırım 15 inc oluyor herhalde tam bilmiyorum.lastik 195/65/15.
  • nerde bu millet bu akşamben yazıyorum kimse yok,yazmıyorum herkes burda
  • 17" janta 65 yanak lastik koyarsanız arabayı yolda tutamazsınız ve lastik davlumbaza çarpabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadirhan

17" janta 65 yanak lastik koyarsanız arabayı yolda tutamazsınız ve lastik davlumbaza çarpabilir

evet doğal olarak.
    17 janta uygun olacak ve aracı yükseltecek lastik olabilir mi?Şu yükselen alçalan amörtisörler kaç lira acaba,stiloya olur mu acaba?Bu akşamda çok soru sordum kusura bakmayın
  • iyi geceler kusura bakmayın geç kaldım biraz ama vardiya yeni bitti...
    merdomerdo Stilolar normal yüksekliğinde zaten, gereğinden fazla yükseltirsen otomobilin kaza riskini arttırırsın güvenli olmaz.
    ama illa arttıracağım diyorsan 215/50 koyabilirsin fazlası zarar

Hey benim aracımda satılık hemde full+full+full ( şaka şaka latife yapayım dedim)
  • RObin hoşgeldin ne mesaiymiş seninki.Benim stilo da ful+ful(benim için). Stilo olsun taştan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdomerdo -- 27 Mart 2008; 0:53:25 >
  • coiloverlar yaklaşık 1000 eurodan başlayıp 2000 euroya kadar cıkar yanii o kadar para vermeye degmez zaten aracın gücü belli en fazla yapılacak iyileştirme koni ayarlı amartisör olabilir o bile 1000 ytl civarında ben arabayı yere indirdigim halde bana yüksek geliyor bence yükseltmeye gerek yok 17" janta stilo için en uygun lastik 45 yanak ama yollar cok kötüyse 205/50/17 de düşünülebilir
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.