Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1619. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16171618161916201621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar max 20 bine kadar araba bakıyorum. stilo gözüme çarptı. almam dedikçe araba kendine çekiyo beni. tek düşündüğüm şey özel bi durumdan dolayı 6-7 ay sonra arabayı satmak zorunda kalabilecek olmam. o yüzden stilo konusunda çok kararsız kaldım. iki adet stilo danışacağım bu arada:

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4194211

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ozel-uretim-full-plusfuull-stilo-127317254/detay

görüşlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lynxoc

quote:

Orijinalden alıntı: Huutame

Stilonuzu teslim edeceğiniz ustanın usta olması gerekiyor,stilodan değil motordan iyi anlaması yeterli bence,özellikle sensörleri bol motorlardan...

işte ben de tam olarak bunu kastediyorum ama benim bildiğim usta olan usta yok yakınlarda...
    sizin tavsiye edeceğiniz birisi var mı?

Yozgat yerköy deyim sen neredesin ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba ...

çok severek kullandığım ve yaklaşık 8 senedir beni üzmeyen,gururlandıran stilomu satışa çıkardım ,incelemek isterseniz ilan numarası sahibinden .xxx (#127533660) satma sebebim maxi scoter merakım ve trafik sıkışıklığında bıkmışlığımdır.
  • merhaba ben DeaDGarden . Çok eskiler beni tanır bi foruma girip çıkıyım dedim. stilo bir ayrıcalıkdır unutmayın. ben halen unutamıyorum:) genderme abim sen halen buralardamısın yahu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

Herkese merhaba ...

çok severek kullandığım ve yaklaşık 8 senedir beni üzmeyen,gururlandıran stilomu satışa çıkardım ,incelemek isterseniz ilan numarası sahibinden .xxx (#127533660) satma sebebim maxi scoter merakım ve trafik sıkışıklığında bıkmışlığımdır.

Merhaba Mehmet Bey

Hayırlısı olsun..

Yalnız kendimden biliyorum
    ayrılmak çok zor olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness of master

merhaba ben DeaDGarden . Çok eskiler beni tanır bi foruma girip çıkıyım dedim. stilo bir ayrıcalıkdır unutmayın. ben halen unutamıyorum:) genderme abim sen halen buralardamısın yahu :)

Merhaba Soner

Eskisi kadar olmasa da ara sıra uğruyorum..
    (sen hala nickimi yanlış yazıyorsun,farkındasın değil mi ?? )
    Askere gittikten sonra sesin soluğun çıkmamıştı..
    nasılsın, neler yapıyorsun ??
    evet stilo bir ayrıcalık ama benim için artık Bravo'da ayrıcalık..

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

Herkese merhaba ...

Merhaba Mehmet Bey

Hayırlısı olsun..

Yalnız kendimden biliyorum
    ayrılmak çok zor olacak

Evet haklısınız bende çok özleyeceğim ,ama İstanbul trafiğinden bıktım usandım iş yerim ile ev arası 2.5 km git gel 5 km. bu yolu motosiklet kullanarak aşacağım artık tarfik derdim olmayacak diye umut ediyorum bakalım her şeyin hayırlısı

• quote:

Herkese merhaba ...

merhabalar hocam aracınızı beğendim ilk sahibi misiniz acaba? 1-2 ay içerisinde ben de stilo almayı düsünüyorum eğer aracınız satılmazsa görüsürüz umarım iyi günler dilerim.
  • Mehmet ustanın stili çok güzel duruyor, artıları da çok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcihuan

Tüm stil severlere selamlar

8 senelik bir marea hlx kullanımından sonra ailemizin yeni üyesi ve bagaj ihtiyacından dolayı stilo MW ye geçtik

2004 model Kızılay grisi aynı hlx gibi

Güvenlik paketi (asr-esp) dijital klima, kimine göre 8 kimine göre 10 hava yastığı, hız sabitleyici vs.

Aldığıma son derece memnunum, LPG yok benzinli kullanıyorum

nn2

• bugün itibarı ile stilomu almış bulunmaktayım
  • Araba araştırması içindeyken Stilo yu keşfedip başka araç bakamaz oldum Sizlerden ricam aracınız hakkında yorum yapmanız ve alırken dikkat edilmesi gereken hususları belirtmeniz.

5 kapı ve mümkünse cam tavanlı olsun istiyorum. Tabi temizini bulabilirsem. İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpqpqp

Araba araştırması içindeyken Stilo yu keşfedip başka araç bakamaz oldum Sizlerden ricam aracınız hakkında yorum yapmanız ve alırken dikkat edilmesi gereken hususları belirtmeniz.

5 kapı ve mümkünse cam tavanlı olsun istiyorum. Tabi temizini bulabilirsem. İyi forumlar

arabadan çok iyi anlamıyorsanız güvendiğiniz işinin ehli bir usta ya mutlaka götürün, kaza sorgulaması yaptırın, özelliklerin çalışıp çalışmadığına dikkat edin, cam tavanlıdaki perdeden tutunda otomatik kapı camlarına kadar her bir özelliği test edin,
    gerisi beğeninize ve bütçenize kalmış...
  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    3 ay araştırma ile mayıs 11 de 2003, 1.6 dynamic aldım. cam tavan değil. özellikle istemedim ben. çok masraf çıkardığını okudum. kişisel tercih. biraz önce aldığım araçta far sensörü ve follow me özelliği oldugunu ögrendim.
    sizin gibi başka araçlar bakıyordum, ama stiloya takılıp kaldım, herkes karşı çıktı, yapma etme diye. ama şuana kadar pişman olmadım olmam inşallah.
    bence dogru yoldasınız. geri dönmeyim araç miss.
    bu arada uzun yolda 23 kuruş yakıyor. (LPG li L/4.5 TLden) aldığımdan beri sadece fren balatalarını ve yağını değiştirdim (ön arka takım 100TL toplamda+70tl montaj)
    bulursanız 2003 üstü alın, hatları daha yumuşak.(tercih tabii)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbayrakoglu

3 ay araştırma ile mayıs 11 de 2003, 1.6 dynamic aldım. cam tavan değil. özellikle istemedim ben. çok masraf çıkardığını okudum. kişisel tercih. biraz önce aldığım araçta far sensörü ve follow me özelliği oldugunu ögrendim.
    sizin gibi başka araçlar bakıyordum, ama stiloya takılıp kaldım, herkes karşı çıktı, yapma etme diye. ama şuana kadar pişman olmadım olmam inşallah.
    bu arada uzun yolda 23 kuruş yakıyor. (LPG li L/4.5 TLden) aldığımdan beri sadece fren balatalarını ve yağını değiştirdim (ön arka takım 100TL toplamda+70tl montaj)

18 ay önce aldım Stilo'mu :)
    şuan satacak olsam yerine ne alırım bilmiyorum, yani beni Stilo'dan sonra tatmin edebilecek bu fiyat aralığında bir araç var mı bilmiyorum, bende açılır cam tavan var ve bence en can alıcı noktası orası... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

bugün itibarı ile stilomu almış bulunmaktayım

Hayırlı olsun. Allah kaza bela arıza göstermesin. STILO ayrıcalıktır.
  • Stilo dusunenlerdenim modeline göre en çok ne kadar cebimden çıksa iyi ; ) arabadan çok anlamam duz yolda sürücü duzeyindeyim yani.onerisi olan sunlara dikkat et diyecek olan satacak olan varsa tavsiye ve öneri almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

şuan satacak olsam yerine ne alırım bilmiyorum, yani beni Stilo'dan sonra tatmin edebilecek bu fiyat aralığında bir araç var mı bilmiyorum, bende açılır cam tavan var ve bence en can alıcı noktası orası... :)

Sana demiştim focustan iyi diye memnunsundur umarım stilden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zaymo

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Sana demiştim focustan iyi diye memnunsundur umarım stilden :)

teşekkür ederim.
    genel olarak arabadan memnunum, keyfine ise diyecek yok. geçen birine sattım dedim. sana çok yakışıyordu diyip üzüldü :) benimle özdeşleşti gibi bir şey :)

• Arkadaslar bende aracimi degistirmeyi dusunuyorum su an tipo var gayet memnunum aslinda ama biraz model yukseltmek ve daha knforlu olsun istiyorum yolda bi stilo gordum hosuma gitti ancak bana birazda genis bi araba lazim alti kisi arabada cokmu daralir tipoya oranla genismi ic hacmi bagaj falan arada yaklasik senede 2000 falan koy yollarina girmem lazim gerisi asfalt cok ariza cikarirmi elektronik aksami alt takim cok arabadan anlamam ama gordugum kadariyla yok yok arabada ozellikle dynamik ler en dolusu sanirim skywindow da dehset gorunuyo parcasi pahalimi cokmu yakar bilmiyorum daha ne sorabilirim siz halden anlayin iste 6 kisilik aile icin uygunmudur ve saglammidir yoksa git bi sedanmi al dersiniz ve varsa 15-20 araligi tavsiyeleriniz simdiden yardimlariniz icin tesekkurler ( tablette 1080 sayfa diyo 40-50 den sonr gozlerim yoruldu)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16171618161916201621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.