Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1617. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayvanc

dkerem2 hayırlı olsun ben mersindeyim tanışalım.
    Huutame hklısında stıloda sanayiye gelmiyor.39 beyin var birini kandırsan 38 yemez.

yakınmışız tanışalım tabi mersinde akrabalarım var. bir stilo buluşması yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayvanc

selamlar
    arkadaşlar stılomun ön düzendengelen sesleri keseceğim.kime gitsem farklı knuşuyor.servis hele elinden gelse aracı komple değiştir diyecek.sıkıntı yav.
    bide trıgerset yağ bakımı kayışlar 4 buji yap ve filtreleei 830 tl ye değiştirdim serviste normalmi yakınzamanda varmı böyle değiştiren serviste krşılaştırmak acısından.
    şu alt taımlarla ilgili bilgi verebilecek olanlara şimdiden teşekkürler.
    AHHA H NEDE STILOCK GERDARME VS O USTADLAR TEŞHİSİ TAK DİYE OTURTURDULAR.burdan hiç vazgeçmeyecektik.

4000 civarı mesaj yazdım buraya ,belki daha da fazla
    ama nickimi öğretemedim gitti..

Kısaca cevaplamaya çalışayım sorduklarını..
    Servise ödediğin bana biraz fazla geldi ama sonuçta adı üzerinde servis..
    tahminim yağa 100 tl civarı hatta üzerinde bir fiyat yazdılar..
    Tak diye teşhis koyamam ama alt takım ile ilgili tüm parçaların
    kontrol edilmesini tavsiye edebilirim..
    (rot,rotil,salıncak,direksiyon tıkırtı burcu v.s)

Ben burayı asla terketmedim ama bir önceki sayfada
    yazmıştım Stil'i sattım yerine 2011 120 hp m-jet dualogic
    skydome sport style Bravo aldım,adresim imzamda var zaten..

Yukarıda da yazdım,maalesef burası eskisi kadar popüler değil
    ama artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak,evet gerçekten çok güzel günlerdi
    bir çok dost edindim burada,kimileri ile gerçek hayatta görüşmeye devam ediyorum
    keyifle ama STILO FOREVER bitti,ne yazık ki öldü burası,terkedilmiş bir köy artık,
    ancak merak eden geçmiş sayfaları okuyup faydalanabilir, aktif sitenin de
    adresini bu sayfa da verdim..

Hepinize sahip olduğunuz Stillerinizle keyifli günler dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_g

arkdaaslar ben jant buldum da orta kapakları yok onu bulabılme sansım varmı pekı

Tüm Türkiye'deki servisleri arasanız da bulma şansınız çok zor
    İki-üç yıl önce adet fiyatı 50 tl civarında idi
  • Arkadaslar,
    Stilo icin tavsiye edeceginiz Double Din modeli hangisidir?
  • burası ölmüş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

arkdaaslar ben jant buldum da orta kapakları yok onu bulabılme sansım varmı pekı

bana da ondan lazım. malesef son lastik değiştirttiğim servisçi iyi takmadı sanırım ve düşmüş.
  • takip...
  • İstanbulda tekeler oto vardı bir zamanlar mevcuttu yan sanayi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

bana da ondan lazım. malesef son lastik değiştirttiğim servisçi iyi takmadı sanırım ve düşmüş.

kapağı takarken tırnakların iki -üç tanesine kırmıştır..
    kalanlarda ilk çukur ya da kasiste esneyip geri atınca kapak düşmüştür..

bu arada ist.tekeler oto artık perakende satış yapmıyor..

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-1.4-stilo-101635665/detay

nasıl araç arkadaşlar fiyatı çok mu?
    bir de ilk aracım ve ilk arac kullanımım olacak
    tecrube 0 yani, stilo ideal bir tercih mi?
    cliolar getzler ardından stiloya kadar geldim

bir de 70binde bayandan 1.6dynamic camtavan buldum 20bintl
    bu nasıl acaba?

son soru bu araçlar özellikle de 1.6 motorlar benzini içiyor mu?
    araç donanımlı fiyat güzel derken yakıttan ötürü şişmeyelim aman aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 24 Nisan 2013; 11:28:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-1.4-stilo-101635665/detay

nasıl araç arkadaşlar fiyatı çok mu?
    bir de ilk aracım ve ilk arac kullanımım olacak
    tecrube 0 yani, stilo ideal bir tercih mi?
    cliolar getzler ardından stiloya kadar geldim

bir de 70binde bayandan 1.6dynamic camtavan buldum 20bintl
    bu nasıl acaba?

son soru bu araçlar özellikle de 1.6 motorlar benzini içiyor mu?
    araç donanımlı fiyat güzel derken yakıttan ötürü şişmeyelim aman aman

linkteki araç düşük donanımlı bir stilo..
    cruise control yok,dijital klima yok v.s..
    tek artısı doğruysa düşük kilometresi..

dynamic en dolu versiyondur..
    bir de ek paketlerle alınana active'lerde iyidir..

son sorunun cevabı evet içer..ama o dönem
    üretilen tüm benzinli 1,6 motorlar içer..
    Benim gibi lpg karşıtı değilseniz lpg ile gayet güzel kullanılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 26 Nisan 2013; 12:17:21 >

• Benim stilonunda arka kısmında bir lıkırtı geliyor. Özellikle şehir içinde hafif dalgalı asfaltta felaket lıkırdıyor. Sanki iç içe geçmiş iki demirin arasındaki conta gitmişte birbirine vuruyor gibi. lık lık lık ömrümü yedi. Gidipte orasını burasını boş yere söktürmek te istemiyorum. Benzer sorunu olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

bagajdan şüpelendim kapağı sıkılaştırdım. tüm kapıların ayarlarını sıkılaştırdım. yedek lastik harici herşeyi boşalttım. alt aksamdan gözükmeyen biyerde gibi.
  • Tüm stil severlere selamlar

8 senelik bir marea hlx kullanımından sonra ailemizin yeni üyesi ve bagaj ihtiyacından dolayı stilo MW ye geçtik

2004 model Kızılay grisi aynı hlx gibi

Güvenlik paketi (asr-esp) dijital klima, kimine göre 8 kimine göre 10 hava yastığı, hız sabitleyici vs.

Aldığıma son derece memnunum, LPG yok benzinli kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazimturkay

Benim stilonunda arka kısmında bir lıkırtı geliyor. Özellikle şehir içinde hafif dalgalı asfaltta felaket lıkırdıyor. Sanki iç içe geçmiş iki demirin arasındaki conta gitmişte birbirine vuruyor gibi. lık lık lık ömrümü yedi. Gidipte orasını burasını boş yere söktürmek te istemiyorum. Benzer sorunu olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

bagajdan şüpelendim kapağı sıkılaştırdım. tüm kapıların ayarlarını sıkılaştırdım. yedek lastik harici herşeyi boşalttım. alt aksamdan gözükmeyen biyerde gibi.

Bu lık lık sesi lastiğe girmiş bir vidadan da kaynaklanabilir

Başıma geldiğinden biliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

kapağı takarken tırnakların iki -üç tanesine kırmıştır..
    kalanlarda ilk çukur ya da kasiste esneyip geri atınca kapak düşmüştür..

bu arada ist.tekeler oto artık perakende satış yapmıyor..

http://www.fiatyedekparcacim.com/urunler/index.php?route=product/product&path=20_61_1020&product_id=3942

Tanesi 35 tl

• Araçta 3 tane hasar kaydı var farklı tarihlerde.1500,1800 ve 6900 tl.sağ çamurluk,sol ön kapı ve bagaj kapağı değişmiş.Fiyatı uygun.Sizce bu araç alınırmı yoksa 4-5 bin daha verip kazası olmayan bir araç mı almalı?Bu aracı alırsam bana sıkıntı çıkarır mı.Aldığım zaman en az 5 yıl satmam.Satarken zarar edebilirim sıkıntı yok çünkü kullanmak için alıyorum.Bir de stilodan anlayanlar bu arac -30 derecelerde çalışmama gibi sorunları olur mu acaba?Arkadaşlar yorumlarınızı beklyorum ilandaki araç için.

http://www.sahibinden.c...stuuuu-123201971/detay/
  • quote:

Benim stilonunda arka kısmında bir lıkırtı geliyor. Özellikle şehir içinde hafif dalgalı asfaltta felaket lıkırdıyor. Sanki iç içe geçmiş iki demirin arasındaki conta gitmişte birbirine vuruyor gibi. lık lık lık ömrümü yedi. Gidipte orasını burasını boş yere söktürmek te istemiyorum. Benzer sorunu olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Amortisor deki koruklerden suphelen derim.parlak kismi sarmalayan spiral parca,bi sekilde sabitle bence sorun orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcihuan

Tüm stil severlere selamlar

8 senelik bir marea hlx kullanımından sonra ailemizin yeni üyesi ve bagaj ihtiyacından dolayı stilo MW ye geçtik

2004 model Kızılay grisi aynı hlx gibi

Güvenlik paketi (asr-esp) dijital klima, kimine göre 8 kimine göre 10 hava yastığı, hız sabitleyici vs.

Aldığıma son derece memnunum, LPG yok benzinli kullanıyorum

Hlx e nasil kiydin hocam hayirli ugurlu olsun,100 kmde 5 litre yaksin ins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_86

quote:

Amortisor deki koruklerden suphelen derim.parlak kismi sarmalayan spiral parca,bi sekilde sabitle bence sorun orda

Boş bi zamanda deniycem. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwolf33

arkadaşlar paliodan sonra yeni bir araç alacağım ve fiesta stilo arasında kaldım

www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-farkli-gorunmek-isteyenlere-adi-ustunde-stil-o-boyasiz-kazasiz-114272899/detay?showViewPreferences=false

bu ilandaki arabayla ilgili temaslara geçtim ancak modifiye etmiş etmeden önceki halini ben görmüştüm o da bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-tertemiz-stil-o-6-ileri-vites-lpg-plusbenzin-124645810/detay

aracı alırken modifiyesiz halini alacağım yani ek parçaları çıkarttıracağım ancak bir ilanda active diğerinde dynamic yazmışlar ancak adam gel incele diyor bu arabanın model paketlerini tam bilmiyorum araç hangi modele ait ve hangi özellikler mevcut bana söylerseniz çok sevinirm

palio'dan sonra amaç daha geniş ve ferah bir araca binmekse kesinlikle Stilo..
    fiesta ile Stilo'yu karşılaştırmayın,çünkü aynı sınıfta otomobiller değil..
    fiesta , palio ve şimdiki punto ile aynı b sınıfı...Stilo ise golf ve focus ile birlikte c sınıfı bir araç..
    piyasası düşük olduğu için fiesta fiyatına çok daha donanımlı ve konforlu,aynı zamanda
    kullanırken keyif veren Stilo'yu tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 15 Mayıs 2013; 22:22:22 >

• 
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.