Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1594. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15921593159415951596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yurtışından yazıyorum 2002-2005 arası 1.9 dizel 115 beygir 2 kapılı bi stilo almak istiyorum fakat araç hakkında pek bi bilgim yok sizlerin yardımcı olmasını istiyorum araç nasıldır standart donanımları opsiyonel donanımları nelerdir aracın yakıt durumu çekişi motor durumu arızaları kronik problemleri falan beni bilgilendirirseniz sevinirim sizce hangi özelliklerde hangi donanılı bir araç aramalı ve almalıyım ? şimdiden teşekkkürler
  • İyi akşamlar tüm STILO'culara. Stillerle kazasız, arızasız keyifli hafta sonları dilerim herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renard90

merhaba arkadaşlar yurtışından yazıyorum 2002-2005 arası 1.9 dizel 115 beygir 2 kapılı bi stilo almak istiyorum fakat araç hakkında pek bi bilgim yok sizlerin yardımcı olmasını istiyorum araç nasıldır standart donanımları opsiyonel donanımları nelerdir aracın yakıt durumu çekişi motor durumu arızaları kronik problemleri falan beni bilgilendirirseniz sevinirim sizce hangi özelliklerde hangi donanılı bir araç aramalı ve almalıyım ? şimdiden teşekkkürler

Ben de bahsettigin aracin 4 kapilisini almak istiyorum.
    1.9 Stilo'lar JTD motorlu. Motoru konusunda cok fazla yorum yapamam, zaten bilen arkadaslar varsa yazsinlar da biz de ogrenelim, tecrubelerini bilmek isteriz.
    Anladigim kadariyla, Doblo 1.9 JTD motor'la ayni motoru kullaniyor. Babama doblo bakiyorduk, ustamiz alacaksaniz JTD motor alin demisti. Kulagimda kalan tek sey bu.
    Donanim olarak ozellikle 2003-2004 1.9 Dynamic'ler full+full. 8 hava yastigi, dijital klima, abs, asr, yol bilgisayari, hiz kontrol, yokus kalkis destegi vs vs. Bu ozellikler pek cok orta sinif 2012 aracta dahi bulunmuyor.
    Umarim tez zamanda icimize sinen sorunsuz bir Stilo sahibi oluruz..

• Bir arkadasım icin konuyu açıyorum. Kendisi su anda forumda cezali :)
    Direk olarak onun yazdıklarını buraya kopyalıyorum.

"Merhaba arkadaslar. Memnun oldugum LPGli marea aracım vardı, 145.000km. Malesef pert oldu. 1-2 gün icinde kaç para vereceklerini öğreneceğim.
    Hemen konuya giriyorum.
    2005-2006 model stilo bakıyorum. Yani makyajlı kasa.
    2005 olursa 1.6 olacak
    2006 olursa 1.4 olacak.
    sky olabilir, olmayabilirde.

En dolu versiyonun Dynamic oldugunu biliyorum fakat diger donanımları gercekten bilmiyorum
    Active, actual versiyonları var.
    Baktığım araçların neredeyse hepsinde alaşım jant var. Ama kimisinde dijital klima var, kimisinde yok.
    Ve isin garip tarafı kimse aracının doğru versiyonunu bilmiyor.

Öncelikle donanım konusunda bilgi rica ediyorum.

Daha sonra 1.6 vede 1.4 motorların ayrı ayrı LPG uyumunu merak ediyorum.
    Kendi Marea'mda 103beygirlik motorda ilk başta LPG ile stop etme sorunları yasamıştım. Fakat çıkma bir kelebek ile son 70.000kmdir tek sorun dahi yasamadım. Rolanti sorunu vede stop etme tamamen geçmişti.

Okuduğum kadarıyla stiloda da buna benzer sorunlar olmuş. Kimisi makyajla düzeldi demiş kimisi devam ediyor demiş.
    İsin aslını merak ediyorum.

Bu arada 1.6 motoru mareadan biliyorum fakat 1.4 litrelik motoru hic bilmiyorum.
    Beygiri 90mı yoksa 95mi?

Velhasıl alırken burasına şurasına baktir diyeceğiniz belirli yönleri varmıdır?

Yasar Çakır"

• Ayrıca merak ettiğim, ESP hangi donanımlarda mevcut?

Sadece dynamic donanımda opsiyon olarakmı var yoksa tüm donanımlarda opsiyon olarak alındımı?

Ayrıca hız sabitleyici hangi donanımlarda var?

Ayrıca herhangi bir donanımda yokuşta kalkış destek asistani varmıdır?
  • Bu arada önerebileceğiniz araçlar var ise bana veya buraya sunabilirsenizde mutlu oluruz.

Arkadaşım Bursada yaşıyor. Öncelikle Bursa olursa daha iyi olur.

Ama illaki Bursa olmasınada gerek yok yok. Temiz vede fiyatı normal olsun; istanbul, eskişehir, ankara, izmir, balıkesir çanakkale vb illerde olur.

Ama sivas - antep falanda olmasın :)
  • Dostlar Yardım
  • "desiya" icin yardım vakti
  • bende bursa / karacabeydeyim , Ayrıca antepliyim, biraderimde sivastan evli

2006 1,4 5 kapı stilom var ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blckbrd5 -- 28 Ekim 2011; 1:16:42 >
  • arkadaşlar acil yardım. stilom rölantide ve hareket halindeyken stop ediyor. ilk başlarda hareket halindeyken ikaz lambaları yanıyordu ama araç toparlıyordu, hararet yaptığından şüphelendim. özel servise götürdüm, rölantide stop etti aracın tüm ikaz lambaları yandı. hareket halindeyken arabanın stop ettiğini anlayamadığımı söylediler. aracı bilgisayara bağladılar ama arıza görünmedi. böyle bir sorunla karşılaşan varsa cevap yazarsa çok iyi olur. bu arada ben eskişehirdeyim burada aracı gösterebileceğim bir yer var mı?
  • Arkadaşlar Yeni aldığım sw 90.000 km dinaymic boyasız servis kayıtlı stillomla aranıza katıldım hep istiyordum gözümü kapattım aldım...şimdilik süper memnumum bu arada 18.arabam oldu stillo hevesim vardı kalmasın dedim. iyiki tutulmuyor nerde bu özelliklere bu araba umduğumdan hoş.....
  • bi gun bende alacagım bu arabadan cok güzel bir araba yahuu
  • sunrooflu 100 bin km civarı dynamic araç alacağım. ( en erken bir ay sonra ). temiz bir araç bulabilir miyim bilmiyorum.
  • herkese hayırlı bayramlar benim bi sorunum var yardım ederseniz çok memnun olurum stilom birkaç gündür çok youğun beyaz duman atıyor ve motor soğutma suyu eksiltk-meye başladı ayrıca egzostun olduğu bölgede arabanın altında su oluyor devamlı nedeni ne olabilir önemli bir sorunmudur.
  • Merhaba arkadaşlar ben de 3d stilo almak istiyorum yanlız almak istediğim araba modifiyesiz ve 60 binden daha az km sahip temiz bi araç almak istiyorum 2 aydır araştırıyorum ve artık kararımı verdim. Araç önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilosever

herkese hayırlı bayramlar benim bi sorunum var yardım ederseniz çok memnun olurum stilom birkaç gündür çok youğun beyaz duman atıyor ve motor soğutma suyu eksiltk-meye başladı ayrıca egzostun olduğu bölgede arabanın altında su oluyor devamlı nedeni ne olabilir önemli bir sorunmudur.

aracını hararet falan yaptırdınmı. jonta yakmış olabilirsin. hararet suyunda köpürme varsa veya yağlanma jonta yakmışssındır. üst kapak sökülüp taşlanması gerekebilir.
  • sevgili stilciler, bu skywin lerin artı ve eksilerini yazar mısınız? görüntü anlamında çok hoş duruyorlar, ancak en çok sorunda bu skywinlerde çıkıyormuş diyorlar. yok tırnağı kırıldı, yok motoru arızalandı gibi. tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

sevgili stilciler, bu skywin lerin artı ve eksilerini yazar mısınız? görüntü anlamında çok hoş duruyorlar, ancak en çok sorunda bu skywinlerde çıkıyormuş diyorlar. yok tırnağı kırıldı, yok motoru arızalandı gibi. tavsiye eder misiniz?

sky olayına hiç girme bence, çok başın ağrır... Satarken de bu düşünceye sahip insanların sayısı fazla olacağından kullanırken sorun yaşamasan da satarken sorun yaşarsın..
  • evet conta yakmış araba yetkili servis 1800 fiyat verdi bu kadar tutarmı acaba
  • Öncelikle tüm stilo severlerin gecmiş bayramını kutluyorum kafama takılan bi sorun var ortalama 1 aydır temiz bi stilo arıyorum 2005 model 76000 km de ön sağ çamurlugu değişmiş 1,6 active modelini buldum lpg, hız sabitleyici, dijital klima, 6 hava yastığı var sahibi net bilmiyor orta yas bi amca ama esr var heralde diyor olup olmadıgını net olarak nasıl anlayabiliriz acaba birde kelebek boğazında yasanan sıkıntılar 2005 modellerdede varmı, değiştirildiği taktirde aynı skıntı tekrarlarmı simdiden cevaplarınız ıcın tesekkurler sunarım stilolu gunler...
  • 
Sayfa: önceki 15921593159415951596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.