Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1508. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15061507150815091510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sitede başka uygulamalar da var.

http://gallery.stiloclub.it/v/fiatstilo/stilo-tecnica/stilo-tecnica_clima/?g2_page=2

• Mehmet,

Akşam çetosumuzu alalım Caner'e geçmiş olsuna gidelim
  • olur abi gidelim.
    abi bu ne yaw bu kadar ugrasılır mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erener0101

olur abi gidelim.
    abi bu ne yaw bu kadar ugrasılır mı.

Bencede uğraşılmaz almışken en dolusunu almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilock

Mehmet,

Akşam çetosumuzu alalım Caner'e geçmiş olsuna gidelim

gelin abi her zaman beklerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyl3r

sagol erener0101 :) en yakin zamanda resim koyarim biraz modliyim kafama gore 1 haftaya resim eklerim... bu arada kumandadan isik icin tamam bi hal yol bulcaz ozaman... ya bide ben elektironik isiyle ugrasiyom kafaya analog klimayi dijitale baglamak soktum yapabilen war mi ilk deneyen ben mi olcam ben dijital klimaliya baktim ayni klima war nerdeyse herse ayni sadece birinde 3 soket war birinde tek gerekli parcalari degistirirsem olur gibi geliyo...son bisey daha teypte mp3 calar yoq sanirim ona nasil bi cözüm buldunuz ? mp3 clan bulum degistirmek mi lazim ?

hayırlı geceler arkadaşlar.
    ben double din olayını kafaya taktım. cd çok işlevsiz kalıyor. radyo olayı iyi ama mp3 ün yerini dolduramıyor. usa dan araştırdım. ucuz şeyler var. linkleri veriyorum. ilgilenen arkadaşlar, eğer getirtme imkanları varsa fiyatları çok uygun. sitede yazan fiyata % 8 vergi ilave ediliyor. linkteki double dinler navigasyonlu. tr haritası yüklenirmi bilmiyorum. site de yüklenebileceğini hatta türkçe dil desteği bile yüklenebileceği yazıyor.

http://w w w.lightinthebox.com/6-2--Digital-Touch-Screen-2-Din-Car-DVD-Player-GPS-TV-Bluetooth-Ipod-RDS-Steering-Wheel-Control-SZC6098-_p152517.html

http://w w w.lightinthebox.com/7--Touch-Screen-2-Din-Car-DVD-Player-GPS-Dual-Zone-Support-iPod-Bluetooth-TV-Steering-Wheel-Control-SZC447-_p27907.html

buda bluetooth handsfree... fm transmitter olarak ta kullanılabiliyor...
    http://w w w .lightinthebox.com/Bluetooth-Car-Kit-Rearview-Mirror-Media-Player-FM-Transmitter-LCM-Voice-Dialing-MP3-SD-Port-Microphone-Speaker-Earphone--SZC5863-_p141472.html?pos=ultimately_buy_5

• Merhaba Arkadaşlar, Ben inşallah bir Stilo sahibi olup aranıza katılmak istiyorum. Bu arabayı ilk çıktığı günden beri çok beğeniyorum. 3 sene önce bir niyet ettim alamadım corsa aldım. ama arada çok fark vardır diye tahmin ediyorum. açıkcası hiç binme şansım olmadı çünkü hiçbir tanıdıkta yok. Benim istediğim şu; araba deri koltuk hariç full olsun. bir de anahtarsız olmasına gerek yok. Tüp şart değil ama ilk linkteki arabada var. Biraz pazarlıkla almak istiyorum. Bu arabanın özellikleri nelerdir?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-stilo-mw-1-6dyn-sr-28470115/detay
    Bursa , eskişehir civarı arabalara bakıyorum, veya bu civarlarda. station wagon tercihim ama hatchback de olabilir. doğru arabayı bulduğumdan nasıl emin olacağım ? soğutmalı torpido, açılır tavan, sensörler olsun istiyorum. xenon filan lazım değil. bi de dijital klima olsa iyi olur.
    Arka kapıda çift açılma ve ön ve arka kol dayamaları standart mı? cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler...

• aracla ilgili denemelerim sürüyo ama simdiki görüslerimi yazayim frenleri ve amartisörleri o paraya alincak bütün arabalarla acik ara önde 2002 golf bora passatda honda dahil... süper bi konfor war cekise gelince 3000 altinda dizel araclar gibi 3 üstünde motor kendini gösteriyo karsiyaka otobaninda 200 gordum... tik yoktu ... suan icin en büyük sorunum mp3 calar :D napcam bilmiyorum...

bu arada dijital klima icin deger mi degmez mi bilmiyorum neye patlar önemli olan bu :D

bide en fulunu almak mantikli diyen arkadaslar ben tüm türkiyede aradim kazali ne bilim sunroof arizali motoru tekleyen full araclar 20 bindi ben hem daha ucuza aldim hemde aracim fabrikanda ciktigi sekilde... kazasiz arizasiz problemsiz . . . usta bi söförün esp asr gibi seyler cok ihtiyaci oldugunuda düsünmüyorum... sadece dijital klima goruntu acisindan güzel ... bide mp3 olayi oda keyfi

• tyl3r,dostum tabi ki bu fiyata diğer araclardan cok önde bizim stiller.cihan abinin fulunu almak demesi bu kadar uğrasa degmeyecegindendir.resimlerden de görecegin gibi cok mesakatli bir iş.yoksa benim klima da analog ve cihan abiyle düsünmüstük digital yapmayı ama gercekten cok ugrastıracak.eğer zamanın ve imkanın varsa tabiki yaparsın ve biz de bravo deriz.
    mp3 olayına gelince en iyisi double din alıp takmak.
  • double din takilir da direksiyonda kumanda olayini iptal etmis olcaz :S baska bi care yokmudır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyl3r

double din takilir da direksiyonda kumanda olayini iptal etmis olcaz :S baska bi care yokmudır

bazı double dinlerde direksiyon kumandası oluyor.tabi yapacak kişi de bulman gerekiyor.
  • 1.3 multi vaya 1.6 multi jet motorlu olsa takılmazmı acaba bunun yerine :)) düşünüyor değilim bi araştırma yapayım bakalım arkadaşalr
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolia8386

1.3 multi vaya 1.6 multi jet motorlu olsa takılmazmı acaba bunun yerine :)) düşünüyor değilim bi araştırma yapayım bakalım arkadaşalr

Bizleride haberdar etmeyi unutma
  • mg demirtaş hocam ,sen digital klima sensör cam tavan vs istiyorsan en donanımlı model olan dynamic modellere bak.bu bir.
    bir ikincisi dynamiclerdede ses paketi elit paketi stil paketi vs çeşitleri var. sayfanın sonundaki arama kısmına yazarsan daha önce ki konularda geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.
    dikkat etmen gerekenlere gelince...
    1. sky ın şu arızası var,300 tl ye yapılır diyenden alma..yaptırsın çalışır halde versin ziyanı yok sen 300 tl fazla ver.ky window un perdesinin çalışıp çalışmadığını( hem içerde ki düğmeden hem kumandadan kontrol et..kumandada ki kapıları açma tuşuna 3/5 saniye basılı tutarsan hem 4 camı hemde sky windowu açması gerekir,acıksada kapatması gerekir.
    2.bütün elektronik aksamı kontrol ettir serviste..klima fam kapı kilitleri abs esp city vb tüm donanımlar çalışıyormu... bu arada aracında benim tavsiyem muhakkak esp olsun cokfaydasını görürsün kullandığında hatırlarsan da inşallah bi Allah razı olsun da dersin bizim için.. esp vites kolunun orada 2 adet tuş car.birisi city ( yani şehir içi kullanımda direksiyonun daha da yumuşak olmasını sağlayan bir tu. araçta esp varsa eğer hemen o city tuşunun üstünde esp diye yazar tuşun üstünde.ilanlarda aracım dynamic model esp var yazdıklarına bakma,sen ilanını muhakkak burayada göster,arkadaşlar resimlerinden bilir...
    3.aracın ön arka amasörlerine ve torsiyon burçlarına muhakkat baktır..bozuk bir yolda kullan .çoğu küt küt vurur,genelde torsiyon burcudur ama amasörlerde olabilir iyi baktır.
    4.direksiyon kutusu önemli ona baktır..
    5.birde aldığın araba lpg li ise lpg bu araçlara yanlış hatırlamıyorsam motorun alt kısmından takılırsa randuman veriyordu..lpg de araç soğukken yolda giderken titreme stop etme gibi bir sorun yaratıyor mu bak.
    artık zenon spoiler cam cıtazı aracın değişeni boyananı vs senin zevkine kalmış ama bence 5 kapı için -beyaz -füme-siyah-kırmızı-bordo bu araçlara çok güzel gidiyor. yeşili ve maviyi ben pek gösterişli bulmuyorum.3 kapı alacaksan kesinlikle sarı derim :)

station wagonlardaki arka kjapının çift yönlü açılması standart mı bilmiyorum,o konuda yardımcı olamıyacağım.. ama yılda bir kaç sefer bağaj lazım olucaksa station wagon düşünme derim ,hem daha gösterişsiz hem de 2.eli çok daha fazla sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum ..bence hb al bağaş cok lazım olmuyorsa...
    temizini buldunmu cok havalı ve cok rahat kullanıslı araçlardan ,severek binersin eğer otomobillere ilgin varsa..
    ben geçen yıl 2005 model cam tavanlı tüplü bahsettiğim bakımların hepsi yapılmış ( amasör akü torsiyon vb ) lpg li 1 yıllık 1 parcası boyalı değişen yok 90 000 km deki aracımı aciliyetten 17 500 tl ye vermiştim .aslında 18 000 tl ye de müşterisi cıkmıstı ancak ben aracı boyasız diye almıştım adamada öyle dedim aracta 1 parca boya cıkınca anlaşamadık.. station wagonlarda hb lerden sanırım 1000- 1500 tl daha uygun olur diye biliyorum ..inşallah gönlüne göre bir araç bulabilirsin ..istersen bulunduğun ili yaz , o ilde ki arkadaşlar seninle bulusup hem araclarını tanıtırlar hemde temiz bir tane almana yardımcı olurlar seve seve .bundan eminim çünkü stilo forumu gercekten diğer forumlara göre cok ama cok duyarlı bir forum..
    istersen birse stilo türkiye diye bir forum var yine o arkadaşlarda yardımcı olurlar...
    herkese hayırlı günler.

• temizini buldunmu kaçırma farkı hisset ben araç değiştirmeyi düşünüyorum fakat stilodan sonra olmuyor begenemiyorum orasına burasına gıcık oluyorum baktıgım sınıftaki araçların opel astradan çok çok ii ben anlamıyorum astra gibi araç tutuluyor stilo tutulmuyor.
  • [device]
    type="OEM"

[interface]
    show_exit=1

[sound]
    voice_volume="248"
    os_volume="178"

[local]
    default_language="turkish"
  • öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler, tüm uyarılara dikkat etmeye çalışacağım. station wagon kasa benim daha çok hoşuma gidiyor. zaten iki de çocuk var, bagajı iş amaçlı da kullanacağım , iş deyince aklınıza aracı hırpalayacak şeyler veya pis şeyler gelmesin, arabaya yazık etmeyiz inşallah :) @stilist07 renk konusunda sana katılıyorum. beyaz , özellikle de uzun kasaya çok yakışıyor. ama hem temiz hem istediğim özellikte hem de istediğim renkte bulmak zor olsa gerek. benimse bir an evvel ihtiyacım var.
    Ben bursada ( inegöl ) oturuyorum ama bursa , eskişehir ve hatta belki yalova ve balıkesir bana uyar. buralarda arabadan anlayan arkadaşlar yardım ederiz derlerse tabi iyi olur, baktırmaya götürürken uygun bir yakınlıkta ise o arkadaşa da göstermek isterim tabi. Hatta araba tavsiye edecek olanlarda varsa değerlendirebilirim. ama genelde satılığa çıkarılmamış araçlar piyasadan daha pahalı ve pazarlığa kapalı oluyor, o yüzden halihazırda satılık olan arabaları değerlendiriyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-stilo-mw-1-6dyn-sr-28470115/detay bu linkteki araçta asr düğmesi, sensör paketi, hız sabitleme fotolarda görünüyor ( forumdan öğrendiğim kadarıyla ). piyasası nedir acaba ?

• Arkadaşlar yana yana megane coupemden sonra Fita stilo aramaktayım. Olmuşken en dolusu olsun istiyorum. Ama araştırıyorumda bi yandan. Aşağıdaki linklerde bazı araçlar var bunlardan birini kısmetse alacağım. Birde sorum olacak: Duyduğum kadarıyla stilolarda kronik gaz kelebeği sorunu varmış. Acaba doğrumudur? Bu araçların parça fiyatları ve varsa diğer kronik sorunları ve maliyetleri nelerdir? Mesela triger seti, debriyaj seti, frenler vs ayrı ayrı fiyatları ne kadardır ve bulmada sorun yaşarmıyım? Sanayiye bi dalsam mesela?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-2004-fiat-stilo-1-6-16-valf-sirali-sistem-lpg-35937415/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-1-6-dynamic-brc-lpg-29151318/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-5-serisi-turkiyenin-en-ucuz-5-20i-si-34909490/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-2003-fiat-stilo-1-6-dynamic-32983280/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stilo-emalsiz-fiat-stilo/detay

• 
Sayfa: önceki 15061507150815091510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.