Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gazimiz, Türkiye'nin son durumlarını kaldırmadı galiba tabi nasıl kaldırsın bu yiğit ?
    Zamanında bu yurt için gözlerini kırpmadan canlarını feda etmiş insanlar nasıl kaldırsınlar bu yükü!
    O zamanlarda saltanatı,halifeliği kaldırdılar ama başımızdaki şu yobazlar bu çağda bunları geri getirmeye çalışıyorlar,
    sene 1934 şapka ve kıyafet yönetmeliği, sene 2008 türban meselesi nerde kaldı bu kadar çaba ???

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme
    Hayatta kalan son İstiklal gazisi 110 yaşındaki
    Yakup Satar bugün hastaneye kaldırılmış...
    kendisine acil şifalar diliyorum...
  • Bak Emre dünde dediğim gibi ben de stiloyu almadan önce bana alma parçası zor ,pahalı bulamazsın, tofaş yaramaz diye söylediler .Ama ben yinede aldım zaten parçaları ne zamanda bir değiştirirki insan,bence bir kullan ondan sonra karar ver hem para senin kimsenin zoruyla olmaz böyle şeyler . Benim bacanağımda günlerce baktı benim stiloyu kullandı beğendi aradı aradı sonra bi baktık 2004 bora almış ot. vites deri koltuk full değil 24.750 verdi şimdi arka koltuklara battaniye seriyor çocuklar üşümesin diye deri koltuk buz gibi anlıyacağın araba çok ama stilonun konforu ve artıları çok. Belki 2. eli ağırdır ama ticaretini yapmıyacaksan ne farkeder Birde mutlaka servise göstermeden alma.
  • bende senden alıp fakirlere dağıtacaktım neyseki yanlış hedefmişsin
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

valla iyidir abi ya ne olsun stilomuzla gezip duruyoruz işte:)
    birde fakir bulmaya çalışıyorum RTE'ye göre yurtta fakir kalmamış bizimde işler kesat

bırak onu... anma adını ...

fakir burada duruyor haberin yok...
    daha dolmadı ama 20.000km bakım yaptıracağım ..para yok..
    yap bi robinhood'luk...

• quote:

Orjinalden alıntı: armağan

Bak Emre dünde dediğim gibi ben de stiloyu almadan önce bana alma parçası zor ,pahalı bulamazsın, tofaş yaramaz diye söylediler .Ama ben yinede aldım zaten parçaları ne zamanda bir değiştirirki insan,bence bir kullan ondan sonra karar ver hem para senin kimsenin zoruyla olmaz böyle şeyler . Benim bacanağımda günlerce baktı benim stiloyu kullandı beğendi aradı aradı sonra bi baktık 2004 bora almış ot. vites deri koltuk full değil 24.750 verdi şimdi arka koltuklara battaniye seriyor çocuklar üşümesin diye deri koltuk buz gibi anlıyacağın araba çok ama stilonun konforu ve artıları çok. Belki 2. eli ağırdır ama ticaretini yapmıyacaksan ne farkeder Birde mutlaka servise göstermeden alma.

Zaten ben belirttim, bunları bana diyorlar ancak gerçeklik payı yok. Yani gerçeklik payı varsa da diğer markalardan farklı değil. İkinci eldeki durumunu da ciddiye almıyorum, yani buna bakarak araç seçmek bana mantıklı gelmiyor. Ki dediğim gibi çok giden modellerin alıcısı çok olduğu gibi satıcısı da çok, dakikasında satılmıyor hiçbiri. Stilo belki daha fazla bekler ama o aradaki süreyi bu fiyata bu kalitede bir araca binebilmek için göze almak lazım.

• quote:

Gazimiz, Türkiye'nin son durumlarını kaldırmadı galiba tabi nasıl kaldırsın bu yiğit ?
    Zamanında bu yurt için gözlerini kırpmadan canlarını feda etmiş insanlar nasıl kaldırsınlar bu yükü!
    O zamanlarda saltanatı,halifeliği kaldırdılar ama başımızdaki şu yobazlar bu çağda bunları geri getirmeye çalışıyorlar,
    sene 1934 şapka ve kıyafet yönetmeliği, sene 2008 türban meselesi nerde kaldı bu kadar çaba ???

ülke derin bir krize sürükleniyor ama onların derdi başka...
    Cumhuriyet tarihi boyunca(kendi iktidarlarına kadar) 7 kez değişen
    M.e.b. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığına kendi iktidarları döneminde 4.kez atama
    yapacaklar..
    çünkü kendi göreve getirdikleri 3.başkanda p.tesi günü önceki 2 başkan gibi istifa etti..
    neden acaba??

6 ay önce marketten 60 ykrş'a alınan bir paket
    makarna bugün 1.10 ytl..ama onlara sorarsan -Cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti-
    boşver hiç girmeyelim o konulara...

benden bu gecelik bu kadar ...iyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 20 Şubat 2008; 0:11:48 >

• valla bizim toplumumuza göre iş yapılmaz.
    yıllarca kia yı kötülediler hala da almak istesen kimse al demez ama 2007 rio yu kullandıktan sonra tüm fikrim değişti,
    Araç dizeldi,115 Hp ama o kadar sessiz ki benzinliden bile desem yanlış konuşmuş olmam harbiden kaliteli.bacanak da önce rio,cerato ve son olarak da sorento kullanıyor ve çok memnun.Adamlar sorentoya ömür boyu garanti veriyor hangi şirket bunu yapıyor?
    En güzeli insanın kendi edindiği fikri yoksa ağzı olan konuşuyor...
  • sen daha yatmadın mı gendarme !

quote:

quote:

oooo ben geldim diye mi kaçışıyorsunuz heyy

yatıyordum - dur dedim..2.deli gelmiştir...bir bakayım...

ne haber fakir babası ??

• iyi geceler arkadaşlar bende koptum.
    yarın mesai var malum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stilo-R01

quote:

Orjinalden alıntı: bahadirhan

benim arabamda güvenlik paketi yok (asr ) diger paketler var
    bak arabalara ve kesin ruhsat bilgilerini alıp servis ve sigorta şirketlerinden (tanıdık ) kaydına baktır her türlü hasar olayı orda yazar (aracın kaskosundan herhangi bir hasar yapıldıysa ) aracın az kilometrede olması tabiki artı ama bide oldugu kilometreye kadar kimiin nasıl kullanıldıgı ve servis kaydıda önemli Gerçi ben arabayı her zaman tanıdık özel servisse götürmekten yanayım o markaya özgü bir sorun deilse özel servise götürürüm mesela sky windowun perdesi toplanma yapıyordu yetkili servise götürdüm ama yag buji filtre balata gibi değşiimlerin cogunu ve aracı bilgisayara baglayıp ayarlarıyla oynama işini kendim özel serviste yapıyorum bu benim için hobi haftasonlarımın cogu sanayide geciyor bu yüzden :)) elemanlarda dalaga geciyo abi sen bizden cok calısıyon bide para veriyon diye ama dedgim gibi hobi

Bahadırhan merhaba

SKYWINDOW un perdesi bendede toplama yapıyor senin aracındaki sorun giderildimi? kaça mal oldu yazarsan sevinirim.

150 ytl sadece işçilik var parça değişmesine erek yok ama zahmetli bir iş tüm tavan sökülüp perde sistemi tekrar kuruluyor ve gerdiriliyor adanada fiata götürmüştüm ceyhan yolundakine onlarda 1 günümüzü alır 170 civarı olur demişti o kadar vaktim yoktu istanbula dönünce burdaki serviste yaptırdım

• günaydın bu arada herkese 5 gün sonra stiloma kavuştum bu süre zarfında pejo kullanmak zorunda kaldım ayagım gaz pedalına sonuna kadar basıp hiç çekmeden ankaraya gittim pejoyla çılgınca dimi :)) pek deil araba 170 geçmiyo nasıl bişe anlamadım zaten pejoyla aram hiç olmadı sonunda döndün ve stilomu aldım bakımıda yapılmıs oldu :))
  • www.araba.com.tr
    404 Not Found
    http://www.araba.com.tr/1065101.html
    almayı düşünüyorum arkadaşlar sizce nasıl??
  • Emre arkadaşım
    en başta şunu söylemek isterim ki kabalaşmak gibi bir isteğim olmadı hiç bir zaman ama seni üzdüysem yinede özür dilerim
    arkadaşım söylediğin tüm bahanelere isteklere öngörülere katılıyorum ama sende bir kararsızlık hissediyorum ve bunun derecesi günden güne artıyor vede bu şüpheciliğe sevk ediyor seni farketmeden eğer bu durumda ve piskolojide bir araba alırsan (hangi marka olursa olsun ) seni tatminsizliğe vede pişmanlığa itebilir ben birazda kendine gelmen açısından sert çıktım kusura bakma yani şimdi stilo alırsın ufak bi,r şey yaşarsın vay efendim alma diyenleri dinleseydim dersin yada başka alırsın onda birşey hosuna gitmez arıza olur vay bunu almasaydımda stilo alsaydım dersin bilmeme anlatabildimmi

yani işin özü ne istediğine karar ver
    dediğin gibi alt sınıfta sıfır mı yoksa üst sınıfta 2. el mi baştan buna karar ver
    birde ikinci elde 1 lira fazla ver benim mantığıma göre modeli ust km az temiz olsun

şimdi neden böyle diyorum sana söyleyim (kararlılık konusunda )
    benim bu 2. stilom ve buda sıfırdan sana çok çok kısa anlatayım ilk aldığım stilo bana hayatı burnumdan fitil fitil getirdi kronik bir arızalar zinciri çıkarttı ve nerdeyse mahkemelesecektik biz firmayla yani tofaşla neyse sonra bir şekilde anlaştık ben yine hiç düşünmeden değişik secenekler olmasına rağmen yine STİLO dedim ve şimdi hiç mi hiç PİŞMAN DEĞİLİM sky windovu donanımı fonksiyonelliği ve diğer sınıfındaki hiçbirinde olmayan iç genişliği ve ferahlığıyla SORUNSUZLUĞUYLA (şimdiye kadar 2 kere servise gitti periyodik bakımlar için )

daha ne anlatalım bu araç için
    son karar senin
    seni kırdıysam tekrar özür dilerim

• @stilo17

Evet kararsızlık konusunda haklısınız, malesef huyum bu. Ancak Stilo konusunda kararsız değilim, bu araca karar verdim ve arabaları gidip görmeye başladım.

Stilo alıp da sorun yaşarsam alma diyenlerleri dinleseydim keşke demem merak etmeyin Yukarıda yazdığım gibi daha önce çok güvendiğim bir tanıdıktan son derece sorunsuz bir araç alıp sorun yaşamışlığım var, şans işi artık.

Akşam 5 gibi şu aracı görmeye gideceğim, şans dileyin

http://motosikletim.milliyet.com.tr/detail.aspx?sid=1276759

• bu aracı eger sürekli servis bakımlıysa 18-19 alırsan iyi olur yoksa pahalı keske 21 etse bende kendi aracıma 35 isterdim ama piyasa ortada nasılsa sen arabanı satarken bu galerici milleti sana ölüü fiyat teklif edecek sende ölü fiyat teklif et
  • merhaba arkadaslar asagıda verecegim özelliklerdeki arac sizce en fazla ne kadar eder

lutfen degerli düşüncelerinizi alabilir miyiz arac 20.500 ytl isteniliyor.

arac 3k siyah 65000 km Aracım Bu Modelin En Donanımlı Versiyonudur. Kesinlikle Boyanan Ve Değişen Parçası Yoktur Sıralı Sistem Lpg Vardır Ve 5 Ay Önce Takdırdım. İhtiyaçtan Acilen Satılıktır.
    CD
    Elektrikli Cam
    Dijital Klima
    Sis Lambası
    Park Sensörü
    Cam Tavan
    Hidrolik Direksiyon
    Sabit Hız Kontrolü
    Merkezi Kilit
    Elektrikli Ayna
    Katalysator
    ABS
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Alarm
    Hava Yastiği (Yolcu)
    Yan Hava Yastığı
    Sunroof
    Alaşım Jant
    Rezistans Yan Aynalar
    Yol Bilgisayarı
    Metalik Boya
    Direksiyon Ayarı
    Far Sensörü
  • BİR GÖRÜNÜP KAÇIYORUM...

MİSAFİRİM VAR...

HERKESE İYİ AKŞAMLAR...

AdemTR fiyatı sıkı bir pazarlıkla biraz daha düşürebilirsen alınası bir araç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 20 Şubat 2008; 19:21:24 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Dün Stiloma TRIDENT 8700 marka (2 YIL GARANTİ) DOUBLE DASH görüntülü cd çalar aldım.(690 YTL) Stiloya çok yakışacağına eminim özellikleri;

BLUETOOTH
    DVD-VCD-DVIX-MP4 MEDYALARINI OYNATIYOR
    DAHİLİ TV TUNER
    GERİ VİTES KAMERA BAĞLANTISI
    2 ADET VİDEO ÇIKIŞI
    2 ADET VİDEO GİRİŞİ
    SD-MMC KART SLOTU
    USB GİRİŞİ
    DOKUNMATİK EKRAN
    UZAKTAN KUMANDA

VE ENNNNN ÖNEMLİSİ ARACIN DİREKSİYONUNDAKİ ORJİNAL SES TUŞLARINA TANITIM YAPILABİLİYOR OLMASI

FIRSAT BULUP STİLO ÇERÇEVESİ VE TV ANTENİ (TOPLAM 80 YTL)ALMAK İÇİN ÇARŞIYA İNEMEDİM KISMETSE YARIN HALLEDİP HAFTASONU TAKACAĞIM DİREKSİYONDAKİ ORJİNAL SİSTEME BAĞLANTI OLAYI DİĞER MARKALARDA ANCAK APARAT YARDIMIYLA YAPILABİLİYOR BU CİHAZIN DAHİLİ OLARAK KENDİNDE VAR

• hayırlı olsun stilock sonunda aradığını buldun
    güle güle kullan (dinle)
  • Bugün bende öyleyim...

quote:

BİR GÖRÜNÜP KAÇIYORUM...
    MİSAFİRİM VAR...
    HERKESE İYİ AKŞAMLAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadirhan

bu aracı eger sürekli servis bakımlıysa 18-19 alırsan iyi olur yoksa pahalı keske 21 etse bende kendi aracıma 35 isterdim ama piyasa ortada nasılsa sen arabanı satarken bu galerici milleti sana ölüü fiyat teklif edecek sende ölü fiyat teklif et

Akşam üzeri aracı görmeye gittim (Şişli'den). Tabi hata bende aramadan gidilir mi

4. Levent'den Seyrantepe'ye yürüdüm, yanımda 2 arkadaşım vardı. Artık onlar pes etmek üzereyken galeriyi buldum, ama kapalıydı. Neyse Cep telefonundan aradım, adam oğlunun numarasını verdi. Oğlunu aradım, araba Şişli'de dedi O trafikte otobüse binmek gibi bir hata da yaptık, 1 saatte eve gelebildik. Çamur içinde 1 saat dolaşacağıma evden çıkmadan telefon etsem hiç uğraşmadan görecektim arabayı ama ettik bir hata.

Ama saat geç olduğu için yarın gösterebilirim dedi, arkadaşının arabasıymış.

Ben de 18.000 gibi bir fiyat düşünüyorum. Tabi biraz daha çıkabilirim arabanın durumuna göre.

@AdemTR

Temizse fiyat iyi bence, sıralı sistem var sonuçta. Ama o ilanda resim yok ben de bakmıştım. Ankara'daysan bence gidip bak.

www.araba.com.tr
    404 Not Found
    http://www.araba.com.tr/1062615.html

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.