benim arabamda güvenlik paketi yok (asr ) diger paketler var bak arabalara ve kesin ruhsat bilgilerini alıp servis ve sigorta şirketlerinden (tanıdık ) kaydına baktır her türlü hasar olayı orda yazar (aracın kaskosundan herhangi bir hasar yapıldıysa ) aracın az kilometrede olması tabiki artı ama bide oldugu kilometreye kadar kimiin nasıl kullanıldıgı ve servis kaydıda önemli Gerçi ben arabayı her zaman tanıdık özel servisse götürmekten yanayım o markaya özgü bir sorun deilse özel servise götürürüm mesela sky windowun perdesi toplanma yapıyordu yetkili servise götürdüm ama yag buji filtre balata gibi değşiimlerin cogunu ve aracı bilgisayara baglayıp ayarlarıyla oynama işini kendim özel serviste yapıyorum bu benim için hobi haftasonlarımın cogu sanayide geciyor bu yüzden :)) elemanlarda dalaga geciyo abi sen bizden cok calısıyon bide para veriyon diye ama dedgim gibi hobi
Bahadırhan merhaba
SKYWINDOW un perdesi bendede toplama yapıyor senin aracındaki sorun giderildimi? kaça mal oldu yazarsan sevinirim.
BEN CIKIYORUM STİLOCULAR...İYİ GECELER...
quote:
Orjinalden alıntı: cauchyhua BEN CIKIYORUM STİLOCULAR...İYİ GECELER...
iyi geceler... bende çıkıyorum....
zengin avcısı , fakir babası dostum benim
buralar sana emanet.....
arkadaşlar iyi akşamlar ama gerçektende 2. sağlıkçı vakası kimseye zorla stilo yu sevdirmek zorunda değiliz değerleri konusunda da fazla yorum a gerek yok arkadaş hem ucuz olsun hem kaliteli olsun hem ful u olsun hem uçsun hem yüzsün hem az km yapmıs olsun bir sürü şey istiyor ama bunları isterken hiç birşey vermek istemiyor arkadaş sen stlio alma zaten yaramaz araba çabuk dağalıyor parçası pahalı servisi pahalı servisi yaygın değil özellik yok bence sen pejo yada vos vos a bak onlar daha iyi daha ucuz :)))
HERKESE MERHABA DİYECEKTİM AMA CAUCHYHUA ÇOKTAN ÇIKIYOR BİLE... erbaş8634 hayırlı olsun yeni stilin Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Hadi Emre sıra sende artık. ( güvenlik paketinde sis farlarıda oluyor zaten)
oooo ben geldim diye mi kaçışıyorsunuz heyy
aceleniz ne böyle hayırdır erkenden
bu arada pardon erbaş8634 yeni stilin hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle arkadaşım
yarın sabah görüşürüz hepinize İYİ GECELER
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: erbaş8634
arkadaslar stiloma kavuştum nıhayet kar nıhayet erıdı gercekten anlattıgınız kadar warmış bu arac cok farklı ozellıkle clıo hb den sonra super konforlu geldi bana
Aracını aldığına göre fotolarıda eklersin artık... kısaltılmış sümbülden sonra süper gelmesi doğal... Sky-window var mı ?
Stilocu arkadaşlar merhaba, Ben de stiloları çok beğeniyorum ve kısa sümbülü (Beni çok güldürdü bu tabirin) istediğim fiyata elden çıkarabilirsem . Uzun zaman brava kullandım ve hala tadı damağımda, Şuan kullandığım clioda 1.4 rxt full ama ben bravadan sonra sevemedim bu arabayı tabi yakıtı dışında gerçekten çok az yakıyor . Ben 1.6 dinamik modelini alırım alırsam güvenlik paketide olursa süper olur tek açılır tavan istemiyorum . Clionunki beni biraz masrafa soktu şimdi açmaya korkar oldum .
quote:
Orjinalden alıntı: stilo17
arkadaşlar iyi akşamlar ama gerçektende 2. sağlıkçı vakası kimseye zorla stilo yu sevdirmek zorunda değiliz değerleri konusunda da fazla yorum a gerek yok arkadaş hem ucuz olsun hem kaliteli olsun hem ful u olsun hem uçsun hem yüzsün hem az km yapmıs olsun bir sürü şey istiyor ama bunları isterken hiç birşey vermek istemiyor arkadaş sen stlio alma zaten yaramaz araba çabuk dağalıyor parçası pahalı servisi pahalı servisi yaygın değil özellik yok bence sen pejo yada vos vos a bak onlar daha iyi daha ucuz :)))
Ben de bundan sonra bu şekilde davrananlara 1., 2., ... stilo17 vakası diyeyim o halde, çok etik bir hareket çünkü. Durumun ne olduğunu bilmeden direk birisinin 2. kopyası olduk, teşekkürler.
İsteklerimde herhangi bir anormallik yok, bir kez daha açıklayayım..
Öncelikle söz konusu para 20.000-23.000YTL. Oldukça iyi bir para ve seçenek çok. Daha alt sınıf ve daha az özelliklerde sıfır araçlar da var bu paraya, daha üst sınıf daha eski olanlar da. Haliyle ince eleyip sık dokumam gayet doğru bir hareket. Ben Stilo'yu beğendiğimi söyledim ve almak için çaba gösteriyorum. Yani sevdirmek gibi bir göreviniz yok hali hazırda ben seviyorum, haybeye dert etmişsiniz.
Sonrasına az Km yapmıştan benim kastımın 50.000-60.000 olduğunu yazmıştım, gayet normal bir değer. Ki çoğu kişiye göre 50.000 ve üzeri çok Km manasına gelir. Zaten ilanlarda da genelde araçlar bu kilometrelerde. Yeni ben az Km yapmış bir araba da aramıyorum, burda da yanılmışsınız.
Dedikleriniz ile benim düşüncelerimin kesiştiği iki nokta olabildiğince dolu olup bulabildiğim en ucuz arabayı almak. Bu da her ikinci el arayan kişinin amacıdır heralde. Hiç birşey vermek istemiyormuşum ama ben 20.000-23.000 YTL'yi hiç birşey olarak görmüyorum. Ki piyasa fiyatları da bu şekilde, 30.000 olan ilanlardaki araçları 20.000'ye almaya çalışmıyorum.
Yani kısaca ikinci el araba alacak herkesin aradığı şartları arıyorum, abarttığınız gibi bir durum yok. Acele etmiyorum, arabaları inceliyorum, sahipleri ile görüşüyorum, mümkün olanları gidip görüyorum. Hiç birşey yapmadan bilgisayar başından o nasıl bu nasıl demiyorum yani, dalga geçmiyorum.
Burada bilgi isteyen herkesin 3. gün arabayı almasını beklemeyin, almayınca da bu şekilde kabalaşmayın isterseniz.
İYİ AKŞAMLAR MİLLET YARIN ALLAHIN İZNİYLE KIZIM OLACAK ÇOOOOOOK HEYECANLIYIM.
hadi bakalım Allah analı babalı büyütsün,
quote:
Orjinalden alıntı: gurkaan
Stilocu arkadaşlar merhaba, Ben de stiloları çok beğeniyorum ve kısa sümbülü (Beni çok güldürdü bu tabirin) istediğim fiyata elden çıkarabilirsem . Uzun zaman brava kullandım ve hala tadı damağımda, Şuan kullandığım clioda 1.4 rxt full ama ben bravadan sonra sevemedim bu arabayı tabi yakıtı dışında gerçekten çok az yakıyor . Ben 1.6 dinamik modelini alırım alırsam güvenlik paketide olursa süper olur tek açılır tavan istemiyorum . Clionunki beni biraz masrafa soktu şimdi açmaya korkar oldum .
KISALTILMIŞ SÜMBÜL BENZETMESİ TELİF HAKLARI BANA AİTTİR... ESER SAHİBİNİ KARIŞTIRMAYIN RİCA EDERİM...
sanırım ilk.... Allah ikisini de bir çırpıda kurtarsın.... VATANA , MİLLETE BAĞLI AİLESİNE SAYGILI VE HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN İNŞALLAH... UZUN VE SAĞLIKLI REFAH İÇİNDE BİR HAYAT YAŞASIN...
Hayatta kalan son İstiklal gazisi 110 yaşındaki Yakup Satar bugün hastaneye kaldırılmış... kendisine acil şifalar diliyorum...
valla iyidir abi ya ne olsun stilomuzla gezip duruyoruz işte:) birde fakir bulmaya çalışıyorum RTE'ye göre yurtta fakir kalmamış bizimde işler kesat
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD oooo ben geldim diye mi kaçışıyorsunuz heyy