Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım sizde bir Stilo sahibi olursunuzda
    bu topikte sizi devamlı görürüz
  • BENDE GELDİM AMA GEÇ KALDIM SANIRIM ARKADAŞIN BİLGİSAYARINDA PROBLEM VARDI ONA YARDIMA GİTMİŞTİM AMA GELDİM.
  • aserel döndün mü? yoksa Ankara'da mısın hala?
    Birde şu zor kış şartlarında bile stilonun süzülüşünü anlat arkadaşlara
  • hoşgeldin stilock !
    yakında kolçak pazarlamaya başlıyacaksın sanırım benimde hoşuma gitti.
  • Yok @robinhood daha Ankaradayım.
    Yarın yola çıkacağım inşallah.Ama
    burası felaket.Hala kar yağıyor.
  • Evet sonunda tüm seçenekleri eledim ve linkleri toparladım. Araçta ESP'den vazgeçiyorum çünkü çoğu modelde yok. 2003-2004-2005 ayrımı yapmadım çünkü fark yokmuş, Km daha önemli. Spor Paket'li Dynamic olması gerektiğine karar verdim, Hi-Fi'li sistem olsa güzel olur ama o da sanırım çoğunda yok. Neyse belirlediğim modeller şimdilik bunlar

Eksik olmuş, şimdi düzelttim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 18 Şubat 2008; 0:27:18 >

• Hayırlı yolculuklar sana aman dikkatli ol yolda stilosu olmayıpta kayan çok kişi var.
  • @emre bu ilandaki araba esp li
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserel

@emre bu ilandaki araba esp li

Evet oldukça iyi ancak beni korkutan tarafı İstanbul'da o tesisatı çalabilmek için arabaya yapacakları Ki orjinalliğin bozulmasını da hiç sevmem, bundan listeme aldım ancak sonlarda

• Ben kaçtım.Herkese iyi geceler.
  • quote:

Ben kaçtım.Herkese iyi geceler.

İyi geceler, var mı sorularıma dayanabilecek
  • sizlere de iyi geceler bende çıkıyorum yarın malum mesai var. gidecek çok zengin var yarın işim uzun yani, fakirler yolumu gözler...
    her zaman cevaplar için buradayız emre sen sor ben cevaplayayım, yarın nöbetteyim sonraki gün görüşmek üzre.

quote:

Orjinalden alıntı: Emre

quote:

Ben kaçtım.Herkese iyi geceler.

İyi geceler, var mı sorularıma dayanabilecek
  • Kolay gelsin, iyi geceler.

Ayrıca bu iki araç aynı, ilanlar arasında 10 gün var ve fiyatlar 21.000YTL ve 27.000YTL. 10 günde de 10.000Km yapmış ilana göre..

Acaba hangi fiyat doğru diye araştırayım dedim ve araba.com'da aynı aracın ilanı var, 21.000'e

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1017938.html

Bu arada araç modeli 2004, ancak trafik sorgusunda sahip belgesi 19.12.2005 olarak gözüküyor. Bu aracın 3.el olduğunu mu gösterir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 18 Şubat 2008; 1:10:01 >

• Emre kaçıncı el bilmiyorum ama
    19/12/2005 tarihinde aracın sahibi
    resmi olarak değişmiş..

aynı aracı farklı sitelerde farklı fiyatla pazarlamaya çalışıyorlar...
    bu ilk defa olan bir şey değil... ciddi alıcı olduktan sonra fiyatlar
    zaten ortada...o kadar yüksekten uçmaları boşuna ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 18 Şubat 2008; 18:17:41 >
  • DOKTOR
    SEN O 160 BGLİK AZMANI ÇOK ARAYACAKSIN SONRA...
    BENDEN SÖYLEMESİ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Emre kaçıncı el bilmiyorum ama
    19/12/2005 tarihinde aracın sahibi
    resmi olarak değişmiş..

aynı aracı farklı sitelerde farklı fiyatla pazarlamaya çalışıyorlar...
    bu ilk defa olan bir şey değil... ciddi alıcı olduktan sonra fiyatlar
    zaten ortada...o kadar yüksekten uçmaları boşuna ....

Evet, ev bakarken aynı ev için aynı sitede farklı fiyatlarda 10 tane ilana alışmıştım ama araba konusunda ilk defa rastladım..

Bugün 2 ilan sahibini aradım. O farklı fiyatta olanı sona bıraktım çünkü favorim o, gerçi biraz şaibeli ve de 3. el olacak ama plakası gözüken araçların neredeyse tamamı 3. el, baktım hepsine..

21.000YTL tüplü ve güvenlik pakedi hariç herşey var, tam istediğim gibi ve düşündüğüm fiyatta. Özelliklerine ve tipine bakınca hakikatten çok iyi bir seçim. İzmir'deki akrabalardan rica edeceğim bakmalarını, eğer sorun yoksa 87000Km ve sahip değiştirmiş olması benim için çok problem değil. Ne donanım ne tip olarak beni yarısı kadar etkilemeyen araçların 20.000 civarına satıldığını görünce bu kusurlar normal.

Bu arada bu işi bilinçsiz olarak yapan o kadar çok insan varmış ki bunu anladım. Galeri'den olan iki ilanı da aradım ve sonuç sıfır. Adam araçta Esp var mı diye sorunca klima dijital diyor. Abahtarsız çalıştırma, spor paket, hi-fi ses gibi donanımlarının olup olmadığını soruyorum Abs'yi övüyor.. Haliylen daha arabanın ne olduğunu bilmeyen kişinin kazası yok, motor yürüyen süper durumda demesi de güven vermiyor. Belki elindeki araçta yok yok, belki de bomboş hiç belli değil.

Artık seçenekler iyice azaldı ve İstanbul'da olan 1-2 aracı görmeye gideceğim. İnternet ve telefon yardımı ile yapabileceğim tüm araştırmayı yaptığıma inanıyorum.

İyi bir usta ya da servis sıkı bir kontrolden sonra mevcut sorunları anlar mı, anlarsa nereye baktırmak lazım? Usta sorunsuz dediği halde sorun çıkabilir biliyorum, sonuçta şans işi. Ama en azından sağlam aldığımdan emin olmak istiyorum herşeyiyle. Ben Ankara'dan geldiğim için burada bu konuda bilgili tanıdığım yok, İstanbul'un bu konuda yabancısı sayılırım.

Ben 2003 senesinde 1997 model bir Opel Corsa aldım. Araba sıfır kokuyordu, satan kişi çok yakın bir tanıdıktı. Koltuk kılıfları tertemiz duruyordu ve 8 adet orjinal Opel çelik jant ile verdi. 4'ünde mevsimlik, 4'ünde kar lastiği takılı. O kadar temizdi ki sıfır gibi. Ankara'da ustamıza götürdük o bile hayran kaldı, her tarafı kusursuz. Ama arabayı aldıktan 1 hafta sonra valflerde sorun oldu ve 11.000YTL'ye aldığımız araca 2000YTL'ye yakın masraf ettik.

Yani daha önce de başıma geldiği için iyi biliyorum. Usta süper sorunsuz dese bile sonradan sorun çıkabilir, şans işi. Dediğim gibi, sadece alırken sağlam aldığımı bilmek benim için yeterli, gerisi kısmet.

• Ben ilk zamanlar -eyvah - dedim...
    2. sessiz sağlıkçı vakası....
    neyseki öyle değilmiş...
    bilinçli bir tüketici ve alıcı profiline sahip Emre....
  • Erbaş8234

Dostum stilon hayırlı olsun en doğru seçimi bence yaptın Allah kaza bela göstermesin.Çevreden milletin lafına çok kulak asma stiloyu bilenden çok bilmeyen konuşuyor Fiat ın üretmiş olduğu en sorunsuz araç diyebiliriz kronik bir problemi yok çekici olması dışında :)

STILO FOREVER :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stilo-R01
    Erbaş8234
    Dostum stilon hayırlı olsun en doğru seçimi bence yaptın Allah kaza bela göstermesin.Çevreden milletin lafına çok kulak asma stiloyu bilenden çok bilmeyen konuşuyor Fiat ın üretmiş olduğu en sorunsuz araç diyebiliriz kronik bir problemi yok çekici olması dışında :)

Stilo-R01
    YOKSUN UZUN ZAMANDIR ??
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.