Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de şimdi olduğu gibi hep yazdıklarını okudum ama bazı arkadaşlar şehir dışında da o kadar yakmasını hayretle karşılayıp inanmadılar,( bazılarında stilo olmasına rağmen...)
    Artık Bravon geliyor Stilo boşa çıkar değil mi?

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme
    robinhood
    tüketimi daha önce de denedim ve her defasında yazdım...
    benzin kullanan herkesin ortak sitemi benimki gibi ş.içinde biraz fazla yakması...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

ben de şimdi olduğu gibi hep yazdıklarını okudum ama bazı arkadaşlar şehir dışında da o kadar yakmasını hayretle karşılayıp inanmadılar,( bazılarında stilo olmasına rağmen...)
    Artık Bravon geliyor Stilo boşa çıkar değil mi?

Bende o kadar para olsa şimdiden Bravo için ön ödeme yapmıştım...

Bunu Allah bir dert vermezse 5/6 yıl satmam...

YANİ BOŞUNA BEKLEME....

• Bekleyeceğiz yani neyse hep beklemekle geçiyor zaman,
    sens56 için fikirlerinizi alayım .

• Bu akşam erken çıkıyorum..
    izninizle....

(Xenonu bende çok istiyorum ama şu an uzak bir hayal...)
  • müsade sizin efendim,
    insan neler istemiyor ki...

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Bu akşam erken çıkıyorum..
    izninizle....

(Xenonu bende çok istiyorum ama şu an uzak bir hayal...)

• İyi akşamlar arkadaşlar..
    Dün başlayan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle gece elektrik hatlarında arıza olmuş sabahtan beri elektrik kesikti (Zonguldak) Daha biraz önce geldi
    Dün akşam araba rampada çıkmayınca (zincir takmayada üşendim o soğukta) arabayı müsait bir yere park edip ( Emniyetin karşısına ) eve kadar bir kaç yüz metre yürüdüm.. Bugün öğleden sonra kar daha çoktu ama yol açılınca rampayı çıkıp eve getirebildim arabayı..
    Arabada 160 tane at var (hp) ama yere basmayınca bi halta yaramıyo.. " Ah ulan" dedim, "Şöyle ASR'li , MSR,Hillholder,ESP'li bi Stilo olacaktı kedi gibi tırmanıp çıkacaktım şu rampayı.. "

İşlerimi ayarlar ayarlamaz alıcam bi tane yaa.. Karar veremiyorum diyenlere hayret ediyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: erbaş8634

hepınıze selamlar arkadaslar ... dün stilo ile ilgili bilgi ararken sizleri buldum dün kendime 2005 model bi stilo aldım arabayla ılgılı hıcbı bılgım yoktu yazdıklarınızı okudum bılgı almıs oldum tesekkurler

Hoş geldin arkadaşım Stilon hayırlı uğurlu kazasız belasız cezasız olsun..
    Güle güle kullan..
    Forumda aktif olman dileğiyle

• quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

İyi akşamlar arkadaşlar..
    Dün başlayan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle gece elektrik hatlarında arıza olmuş sabahtan beri elektrik kesikti (Zonguldak) Daha biraz önce geldi
    Dün akşam araba rampada çıkmayınca (zincir takmayada üşendim o soğukta) arabayı müsait bir yere park edip ( Emniyetin karşısına ) eve kadar bir kaç yüz metre yürüdüm.. Bugün öğleden sonra kar daha çoktu ama yol açılınca rampayı çıkıp eve getirebildim arabayı..
    Arabada 160 tane at var (hp) ama yere basmayınca bi halta yaramıyo.. " Ah ulan" dedim, "Şöyle ASR'li , MSR,Hillholder,ESP'li bi Stilo olacaktı kedi gibi tırmanıp çıkacaktım şu rampayı.. "

İşlerimi ayarlar ayarlamaz alıcam bi tane yaa.. Karar veremiyorum diyenlere hayret ediyorum..

Kış lastiği taktır.Ben Uludağ,Kartalkaya
    vs bütün dağlarda sorunsuz kullanıyorum.
    Kayak ve snovbord hobim var da

• iyi akşamlar arkadaşlar aracım 2005 1.6 actuel kırmızı stilo listeye eklemek için istemiştiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

İyi akşamlar arkadaşlar..

Hayret etme hocam çok uzun seneler birlikte olacağım hayat arkadaşımı seçiyorum ondan kolay değil

Aslında istediğim özelliklere sahip araçlar var ancak ya çok pahallı ya da sonradan modifiyelerle mahvedilmiş. Mesela linkteki araç süper bence ama üzerindeki baskı ve kapılar korkutuyor

• Arkadaşlar 2003-2004-2005 modeller arasında ne gibi farklar var motor ve kasa açısından

Bir de 100.000'e gelmiş bir araç sizce alınır mı uzun süre binmek için, yoksa daha az Km yapmış araçlara mı bakmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 17 Şubat 2008; 23:07:22 >
  • Aslında bulabilirsen az km yapmış olanı
    tercih sebebi.Ama Stilonun trigeri bile
    120 bin de değiştiğinden dolayı çok km
    yapmış olması problem değil. Önemli olan
    arabanın temiz olması bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserel

Aslında bulabilirsen az km yapmış olanı
    tercih sebebi.Ama Stilonun trigeri bile
    120 bin de değiştiğinden dolayı çok km
    yapmış olması problem değil. Önemli olan
    arabanın temiz olması bence.

Peki yıllara göre değişiklikleri hakkında bilginiz var mı?
  • 2005 den sonraki modellerde
    6 vites var, motor hacmi 1400cc
    ve donanım daha az.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserel

2005 den sonraki modellerde
    6 vites var, motor hacmi 1400cc
    ve donanım daha az.

Pek anlayamadım pardon..

2005 model baktım ben genelde, ve ilanlarda 1.6 genelde araçlar. 1.6 olanlarda da mı donanım düşük yoksa sadece 1.4 için mi geçerli..

Ben sanki 2005 1.6'ların motorunun iyileştirildiğini okumuştum. 2004-2005 1.6 motorlar aynı mı?
  • Benim söylediğim 2006 modelleri.Sonrası ise zaten ithal edilmedi.
  • Anladım yani 2003,2004 ve 2005 arasında bir fark yok motor ve şase olarak. 2005'ler makyajlı diye biliyordum, şimdi düşük Km 2004'leri bir daha inceleyeyim
  • Bu akşam topiğin nöbetçisi benim herhalde.
  • Ben de varım
  • TAMAM DOSTUM EKLENMİŞTİR.

quote:

Orjinalden alıntı: erbaş8634

iyi akşamlar arkadaşlar aracım 2005 1.6 actuel kırmızı stilo listeye eklemek için istemiştiniz
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.