Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12381239124012411242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afiLi_01
    quote:

Orijinalden alıntı: valo

demekkı senden ıyı usta yok

sizlerin arabalarda da bu tip sorunlar warsa halledebilirim

quote:

fıyat yuksek ama son derece temız gozukuyor

http://www.araba.com/2741483/Fiat%20Stilo

çok temiz duruyor.. km falanda gayet iyi.. ama dediğin gibi fiyat yüksek...
    buarada ben 5K'da bu rengi pek tutmuyorum ya...boğmuş gibi duruyor

renk tamamiyle zevk işi. o yüzden geriye kalan özellikleri gayet iyi. güvenlik paketi vs.. de varsa bence alınabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

yeaahhhh. NİHAYET SAYFA BAŞIYIM

YERİMİDE SAĞLAMA ALAYIM.....

Mesaj silen Fatihe havale olur. Karışmam...

abi bak senin sayfa başını ben göremeden birileri mesjlarını silmiş bile yahu... şiike var kardeşimm.. kimse çıksın ortaya

• Arkadaşlar, forumun ikinci el kısmından, 1 haftalık kutusunda duran, http://www.hepsiburada.com/sony-ericsson-c510-2-gb-kart-hediye/ProductDetails.aspx?productId=telceperickc510&categoryId=16001 bu telefonu 290 tl ye aldım biraz önce, bakın bakalım...
    acil telefon ihtiyacım vardı, daha once de gorup begenmiştim ama araştırma forsatım olmadı, fiyat uygun görünce aldım bende, belki aramızda kullanan vardır...
  • mrb hocam ..özelden msj atamıyorum malesef.....sahibinden de ilan numarası...21333863 nolu ilan ...2005 model sky lı dynamic...diğer özellikleri de orada yazıyor...aracın işhtiyaclarını ben sana yazayım....
    araç 92 000 de su an ..ben triger değiştirmedim ,ustaya da henüz göstermedim çünkü aracım antalyada ailemin garajında 3 haftadır..ben il dışında çalıştığım için ,satarsam antalyaya git gel yapmayayım diye bırakmıştım...triger bakımı olabilirde olmayabilirde..sanırım 250 tl civarı serviste triger bakımı...aracın üzerinde su an kar lastikleri takılı,4 tane 4 mevsim lastik alman gerekebilir...4 adet michelin 540 tl alırsan ..iki adaet torsiyon burcu taktırırsan ,arka amasörleri daha yeni değiştirsim ,arkalar süper olur...2 adet torsiyon burcu sanırım 50-60 tl...birde sol arka kapı arkasında hafif bir göcük var resimlerde görürsün zaten ...ben aldığımda öyleydi ancak ben orjinalliği gitmesin diye yaptırmamıştım..kasko yaptırırsan orayıda serviste yaparız demişlerdi..baska sormak istediğin bir şey olursa cvplamaya calısırım..haftaya antalyadayım ,ev kredisi cekmiştim ,kredi cıkmıs,galerici 18 000 e ok demişti...bende galericiye gitmesin diye fiyatını 21 000 isterken bir haftalığına 18 000 e çektim...

• Boşver Fatih, yapan utansın. Ne diyeyim. Ben kimin yaptığını biliyorum sanki...
  • şüpheli ben değilimdir umarım ama şöyle bi baktım da sanırım 411den silinmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afiLi_01 -- 25 Mart 2010; 13:39:33 >
  • quote:

Boşver Fatih, yapan utansın. Ne diyeyim. Ben kimin yaptığını biliyorum sanki...

şüpheli kimdir soyle abi de, baskın yapalım.. ama bende tahmin ediyorum...
  • selamlar,

yardımcı olur, paylaşımlarda bulunursanız çok sevinirim arkadaşlar.

2004 stilo
    kazasız, temiz servisinde görüldü.
    full+full herşeyiyle dört dörtlük bir araba
    60.000KM benzinli
    17.000TL

2.el piyasasını biliyorum ama ben bu arabaya bayıldım, görünüşü, duruşu herşeyiyle çok beğendim.

en az 4 yıl bineceğimi biliyorum tek endişem ağır bakımları ve bir arıza çıktığında karşılaşacağım faturalar ne olur anlayamadım, ustasına da sordum ilk zamanlar sorunları halletmekte zorlanıyorduk ama şimdi tamiri mümkün dedi.
    fakat şuan üretimi türkiyede olmayan bir arabanın her hangi mekanik veya elektrik tamiri faturası ne olur?????

bu konuda bilgisi veye tecrübesi olan arkadaşlardan fikir konusunda yardım bekliyorum.

bu arada ilk arabam olacak illaki stilo olacak ama başıma gelecekleri öğrenmek istiyorum:))

teşekkür ederim şimdiden...

• quote:

Orijinalden alıntı: özdeşim

selamlar,

yardımcı olur, paylaşımlarda bulunursanız çok sevinirim arkadaşlar.

2004 stilo
    kazasız, temiz servisinde görüldü.
    full+full herşeyiyle dört dörtlük bir araba
    60.000KM benzinli
    17.000TL

2.el piyasasını biliyorum ama ben bu arabaya bayıldım, görünüşü, duruşu herşeyiyle çok beğendim.

en az 4 yıl bineceğimi biliyorum tek endişem ağır bakımları ve bir arıza çıktığında karşılaşacağım faturalar ne olur anlayamadım, ustasına da sordum ilk zamanlar sorunları halletmekte zorlanıyorduk ama şimdi tamiri mümkün dedi.
    fakat şuan üretimi türkiyede olmayan bir arabanın her hangi mekanik veya elektrik tamiri faturası ne olur?????

bu konuda bilgisi veye tecrübesi olan arkadaşlardan fikir konusunda yardım bekliyorum.

bu arada ilk arabam olacak illaki stilo olacak ama başıma gelecekleri öğrenmek istiyorum:))

teşekkür ederim şimdiden...

herkese selamlar

benim stilo ile ilgili henüz 4 aylık bir tecrübem var.onun için stilo hakkında söylecegim tek olumsuz konu yolun sesini diğer araclara göre içeri fazla vermesi.zevkler tartısılmaz ama 3k gercek bir göz mıknatısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

quote:

yeaahhhh. NİHAYET SAYFA BAŞIYIM

YERİMİDE SAĞLAMA ALAYIM.....

Mesaj silen Fatihe havale olur. Karışmam...

abi bak senin sayfa başını ben göremeden birileri mesjlarını silmiş bile yahu... şiike var kardeşimm.. kimse çıksın ortaya

ayiptir kim siliyor bu mesajlari,casus kim???

• YAZEL 5353 civciv benim apartmanin onunepark etmissin cizecem ha haberin olsun sonunda cok gozume batiyor
  • özdeşim arkaaşım ne yaptın sen ya? Alınır mı bu araba?
    Neyse olan olmuş. Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. Parça sıkıntımız yok.
    Serkan diye bir arkadaş saol sun daha ucuza parçaları kargoyla yolluyor.
    Arıza olduğu zman önce buraya danışırsan daha iyi olur. Buradakilerin çoğu bu aracın kurdu olmuşlar. Hayırlı sürüşler..
  • tesekkurler arkadaslar herpinize verdiginiz b,lgiler ve sıcak karsılamalar icin umarım bi sıkıntı cıkmazda su aracı alırım ve aranıza katılırım
  • quote:

YAZEL 5353 civciv benim apartmanin onunepark etmissin cizecem ha haberin olsun sonunda cok gozume batiyor

çiz abi senden kıymetli mi ayıpsın zaten boyaya vermeyi düşünüyorum sağında solunda eski sahibinden kalma bişeyler var kaputda kuş .oku var boyayı yakmış çocukda fırçayla boyamış sırıtıyo...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asistpro

quote:

Kronik olarak da stilonun göze batan bir arızası yok, sadece genelde olan bir problem var oda torsiyon burçları, arka dingile bağlı burçlar, bunlar problem çıkarıyor eğer onlarda da problem varsa çukurlara girince küt küt ses yapar arka tarafta sanki amortisor yokmuş gibi, buna dikkat et eger sorun varsa sadece onları değişceksin, forumda önceki sayfalarda da gayet acıklamalı ve ayrıntılı bir şekilde defalarca işlendi.. birde sağ ön koltuk airbag sensörü arızası oalbiliyor bunlara dikkat başkada benim aklıma gelen bir durum yok..

anladım dostum yardımların icin cok tesekkurler
    Gecenlerde biyerde okumustum tam olarak nerde okudugumu hatırlamıorm ama stilonun bi kac modelinde surekli stop etme problemi var demişler.Bu ne kadar doğru ve çözümü nedir ?
    Ayrıca benim alacagım aracta 15" orjinal fiat jantları var ama ben bunları deiştirip orjinal 17"lerden almak istiyorum bu jantları servis haricinde nerden bulabilirim yada burda satan arkadaslar varmı?

tam üstüne bastın arkadaşım jantlarını satan bir arkadaş var, yazel5303 nick li, onun pm den iritibata gecebilirsin, gerçi ben vazgeçirmeye uğraşıyorum ama bakalım bu arada stop etme problemi, LPG olan stilolarda olabiliyor oda, yanlış LPG bağlantılarından, LPG takacaksan, iyice araştırıp iyi bir ustaya taktırman gerekli... O zaman bir sorun olmaz... Bazen devir dengesizliği oluyoor aracta, onun nedeni de gaz kelebeği temizliği belli aralıklarla onuda temizletirsen sorun olmaz, son olarakta devir gezmesi benim tecrübemi anlatayım, BP ve OPET dışında benzin alırsam hatta bazen bazı yerlerde OPET te de oluyor, o zaman oluyor, bu işi deneyerek gördüm. UZun süre BP den aldım e hic devir gezmesi olmadı olmuyorda, benzini hep aynı yerden almaya dikkat et..

kardeş resim olayını pm den attım sana ama gelmedi demekki neyse arabayı yarın sabah sanayiiye bırakıyorum altını üstüne getirecekler ondan sonra son haliyle fotoğraflarını koyarım sanada yandan çekilmiş güzelbir resim yollarım bilgisayarım yok bu aralar hanım şehir dışında iş dolayısıyle pc yi getirsin yollayacam vites topuzunuda çekip yollarım inşallah beğenirsiniz bıraz kısa olacak ama idare eder artık bizim kide çok uzundu kısa olması iyidir ...

jant ları satıyorum abi dediğim gibi 700 e viricem herhangi bir sorunu yok sadece kaldırım çiziği eğri kırık çıkık çatlak yok ALLAH a şükür alacvak olan arkadaş bana ulaşırsa yardımcı olurum...inşALLAH bu arada ben satana kadar akrepler satılmaz .gerçi satılsada dayımın yedek jantları takarım momo corse black ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazel5353 -- 25 Mart 2010; 17:28:48 >

• quote:

quote:

Kronik olarak da stilonun göze batan bir arızası yok, sadece genelde olan bir problem var oda torsiyon burçları, arka dingile bağlı burçlar, bunlar problem çıkarıyor eğer onlarda da problem varsa çukurlara girince küt küt ses yapar arka tarafta sanki amortisor yokmuş gibi, buna dikkat et eger sorun varsa sadece onları değişceksin, forumda önceki sayfalarda da gayet acıklamalı ve ayrıntılı bir şekilde defalarca işlendi.. birde sağ ön koltuk airbag sensörü arızası oalbiliyor bunlara dikkat başkada benim aklıma gelen bir durum yok..

Gecenlerde biyerde okumustum tam olarak nerde okudugumu hatırlamıorm ama stilonun bi kac modelinde surekli stop etme problemi var demişler.Bu ne kadar doğru ve çözümü nedir ?
    Ayrıca benim alacagım aracta 15" orjinal fiat jantları var ama ben bunları deiştirip orjinal 17"lerden almak istiyorum bu jantları servis haricinde nerden bulabilirim yada burda satan arkadaslar varmı?

Yunus kardeş hoşgeldin,
    Stili al 17" jantlarım için pazarlık edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

quote:

Yunus kardeş hoşgeldin,
    Stili al 17" jantlarım için pazarlık edelim

stile cok az kaldı gelecek hafta bi aksilişk cıkmazs alıcam jantlarıda bi şekilde anlasırıız die dusnmekdeyim ama tek sorun adanadan anakaraya kargo ücreti :D

• arkadaşlar bugun aracımı BOSCH CAR SERVICE e gönderdim şu LAMBDA SENSORU için. adamlar gayet iyi ilgilenmişler sağolsunlar ve sensorleri tek tek kontrol etmişler ve dediğimiz gibi sensorlerden birisi arızalı imiş sipariş verdik pazartesi günü gelecek 147 TL. serviste 450 TL yedek parçacılarda en uygun ben 300 tl ye buldum.

kısaca LAMBDA SENSORU'nden bahsedeyim. hani bu bizim stilo'larda devir saatindeki oynamanın başlıca sebeplerinden birisi araçta tekleme gaz yememe gibi problemleri ortaya çıkaran parça. bence bu tip problemleri olan arkadaşlar sizde kontrol ettirin sensorlerinizi.
  • unutmuşum yazmayı özellikle araçtaki TİTREMENİN ( özellikle LPG'li araçlarda ) 1 numaralı sebebi bu sensor.
  • geçen hafta burda arkadaş gümüşhaneden çoruma ptt kargoyla çamaşır makinası getirtti. 35 tl sadece.
  • 
Sayfa: önceki 12381239124012411242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.