Sonerrrr geçemiyoooruuumyokmu ps2 hilesikırıcam valla dün gece senin tariflerinle sabah 04 e kadar oynadım belki bir şeyler atladım diye bir önceki bölümden tekrar başladım ama GEÇEMİYORUM kıs kıs gülme gülme diyorum bak gülme
quote:
Orijinalden alıntı: halil2202
ahmetdedeoglu arkadaşım stil doğru bir tercih normalde bu özelliklerde bir stilo için 20bin çok fazla değil. Yürüyeninde sorun olmayan bir araç ise gönlüne yatıyorsa al. Ama skysız dynamic olarak daha uygun fiyatlara bulabilirsin buda bir gerçek. Ama dediğin araçta en dolusundan sadece sky yok. Skyda olsa bu fiyatı hakediyor düşünmeden al derdim. Bu arada msn ekleyebilirsin istersen halil_2202@hotmail.com orda daha ayrıntılı bilgi verebilirim. stiilloo kardeşim ellerine sağlık. Senin zaten araçta klima ve cd çalar kısmında hazır kaplama varmış en zor olan yerlerini yapmaktan kurtuldun yani. Fakat klima ızgaralarında bazı hatalar var sanırım kendini salmışlar. İkinci resimlerin yeniden yapılmış halimi anlamadım. Acemilikte ilkinde basit hatalar yapılıyor ikincisinde çok daha tecrübeli olursun inan. Bu arada ızgaraları plastikten ayırırıken falçatayı ısıtarak ayırdın sanrım tekrar yapıştırma için ne kullandın peki kardeşim.
eyvallah hocam bilgiler ve msn muhabbeti için teşekkür ederim
Bende de geçen bi ses çıktı böle kayış sesi gibi değişik bişi. Bakıyorum bakıyorum nerden bu ses diye sonra kaynağını buldum plakadan. Çok enteresandı normalde hiç alakası yok ordan nasıl çıkıyor bu ses diye plakaya dokundum tesadüf ses yok bırakıyorum ses var. arkasına kağıt sıkıştırdım geçti...
Soner senin duyduğun ses büyük bir ihtimal ile triger rulmanlarının birinden geliyor ben 40 000 deduyduğum sese benzettim senin mesajını okuduktan sonra servis şart değil ama iyi ve güvendiğin bir ustaya dinletiver ben rulmanı değiştirmştim ( triger setini komple değiştirmiştim )
Arkadaşlar bugün moguz ben ve paradiyas mini bir stilo ankara buluşması yaptık. börek yedik fanta içtik. ustalık yaptık kendi çapımızda :)
bu da biz
resimlerdeki fıstık rüveyda moguzun fıstığı. kapşonlu olan benim. paradiyası nasıl tarif edeyim ben şimdi :p
Resimler ne güzel kıskandım Vallahi...
hehehe :p
Yeni gördüm biraz önce görünmüyordu mesajın stiilloo kardeşim... BU arada eklemek isteyenler halil_2202@hotmail.com adresimi ekleyebilirler.
VAYYYY Ankara buluşması Hadi daha büyük buluşmalara diye temnnide bulunayım ne iyi etmişsiniz bende bunu diyorum tamam sanal alem iyide artık ekranların başından kalkıp gezmeli konuşmalı seslerimiz duyulmalı gölgelerimiz görülmeli nick lerimiz yerine yaz geliyor hiç değilse forumdaki arkadaşlar kendilerine yakın olan illerle buluşmalı, en ama en azından aynı ilde yaşayan forum üyeleri bir araya gelmeli Tekrar tebrik ederim çok iyi etmişsiniz buluşmakla
Sinan sen hangisisin Kızımız pek tatlı maşallah Allah bağışlasın...
Mehmet abi hafıza kartını kargoyla yolla bana. Ben geçeyim... Bu arada Mehmet abi komple sökülmeden rulman değişemez değil mi? Ben zaten değişirse serviste değiştireceğim. Çünkü 1 yıl mı ne parça garantisi varmış ya...
fahoge hocam Ses ne zman çıktı? Ne zaman, ne kadar süre yapıyor? Hala ses var mı? Ustaya gittin mi? Ayrıntı verir misin?
Birde isteyenler msn adresini koyarsa ulaşmak daha rahat olur... smesref@hotmail.com
Halil PM cevaplandı.
Kırmızı daire içinde görünen yerlere (ısıtarak ayırdığım yerler) ile alt tarafı ayrıca yan tarafın iç kısmından pattex uyguladım.
İlk mini buluşma İstanbul'da Art Car'da olmuştu.
İkincisi Ankara'da olmuş.
Çok iyi etmişsiniz.
D a r ı s ı b ü y ü k b u l u ş m a y a.
stiilloo teklifin çok cazip
Mehmet abi yaşlanıyorsun. Reflekslerin zayıflamış
quote:
Orijinalden alıntı: stüdyocan
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetdedeoglu
quote:
Orijinalden alıntı: stüdyocan
stüdyocan hocam bi sorum sordum pek ilgilenilmedi siz baya ilgili gördüm de sizede danışayım dedim. stilo almayı düşünüyorum 2006 model 90.000 km de. güvenlikpaketi var , hifi müzik seti var araçta. keyless go yada esay go olarak geçen sistem var bide. anahtar veya kart sistemi yok arabaya yaklaşınca kapılar açılıyor içine binince start stop tuşuyla çalıştırılıyor. araçta 3 parça lokal boya var ön sağ sol çamurluklar ve şöför kapısında çizikten dolayı imiş. araca 20.000 tl fiyat verdiler. skywindow yok araçta. otomatik klima var ısıtmalı koltuklar var. aracın piyasası nedir ve belirli sorunları varmıdır. her gün araba almadığım için bi danışayım dedim sizlere. aldığım zaman bütcem dahilinde en iyisini almak istiyorum bende.
Merhaba eğer bu araçta sky window da olsaydı ve dediğiniz kadar temiz ise 19 000-21 000 arası ederdi bu hali ile bence 17 500-18 500 arası pazarlık yapmalısınız almak istediğiniz araç halen brezilyada üretilmekte ve fiyatı (1.8 motor) full + full olanı sky dahil 65 000 real=60 000 TL.Eder(yaklaşık) almayı düşündüğünüz araç Fiat ürün gamında en üst seviyede olan araçtır. eğer daha üst sınıf bir İtalyan almak isterseniz alfa öneririm stilo'yu tanımayanlar ortak görüş olarak artık üretilmediğini,parçaları pahalı,vs.vs........anlatır dururlar kafanızı kurcalarlar ben bir stilo kullanıcısı olarak çok memnunum konfor,servis,güvenlik açısından tavsiye ederim almanızı Peki kronik arızası varmı sorunuza sky sorun çıkarabilir ve çok dikkatli olun alırken derdim ama sizde yok kronik arıza sayılırmı bilmem ama LPG takılıktan sonra bazı sorunlar yaşayabilirsiniz (Takacak usta ile alakalı ) bana kalırsa taktırmayın derim(benim şahsi görüşümdür.) almak istediğiniz araç 2006 size en yakın masraf 2011 'de tiger seti ve bakımları olur sonrasında 5 sene rahatlarsınız araç 20 000 de bir periyodik bakma girer gerisi sizin kullnama tarzınız ile alakalı masraflar olur 0 km.araç sizin için ne kadar masraflıysa o kadar masrafl olur saygılarımla
çok sağolasın hocam ilgi alaka için. halil arkadaşımla da konuştuk salı günü bakacağız arabaya hayılrlıs neyse o olsun hakkımızda nasipse salı günü benimde bir stilom oldu diye gelebilrim
fahoge msn var mı? Yoksa pm...
ankara büyük buluşmasını nisan ayı içinde organize edicem. ankaralı stilocular hazır olsun
quote:
Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS
Sinan sen hangisisin Kızımız pek tatlı maşallah Allah bağışlasın...
Mehmet abi hafıza kartını kargoyla yolla bana. Ben geçeyim... Bu arada Mehmet abi komple sökülmeden rulman değişemez değil mi? Ben zaten değişirse serviste değiştireceğim. Çünkü 1 yıl mı ne parça garantisi varmış ya...
fahoge hocam Ses ne zman çıktı? Ne zaman, ne kadar süre yapıyor? Hala ses var mı? Ustaya gittin mi? Ayrıntı verir misin?
Birde isteyenler msn adresini koyarsa ulaşmak daha rahat olur... smesref@hotmail.com
Hay aklınla bin yaşa yollarım sana bir hafıza kartı sen geç sonra ben devam ederimen ala hile bu olur herhalde ps2 aleminde
Soner triger rulmanları iki tane sadece birini değişitirmek hata olur zaten üç parça (kayış+iki rulman) ve aynı işçilik aracı motorunun sol tarafı komple açılacak . Yetkili servis sen istesende tek değişirmez set olarak değiştirir.sanayide bir ustayada gitsen set olarak değiştirmeyi şiddetle önerir.Doğrusuda budur. servis seni yakalamışken sana diğer kayışlarıda değiştirmek gerektiğini söyler (para para para tamamen duygusal))(devirdaim-sarjdinamon-klima kayışı)gibi aldırma kazıklanma tabi kayışlar kopmak üzere ise iş değişir
O sesler triger setiyle ilgili değilse soğuk havalarda sertleşen kayışlardan geliyor olabilir. Trigerle ilgili bir ses motor ısınınca da gelmeye devam eder.