öncelikle merhabalar yeni cıkan Nobody Wants to Die oyununun tr yamasını yaparmısınız lutfen ricadır=) |
Still Wakes The Deep Türkçe Yama (2. sayfa)

-
-
Teşekkürler ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkçe yama sorunsuz olarak çalışıyor. Rica ederiz, iyi oyunlar
-
-
Merhaba, kurulumu yanlış yere yapmışsınız. Gamepass platformu için content klasörünün içerisine kurmanız gerekiyor. Habitat klasörü ve StillWakes_GamePass_YamaKaldır.exe 'sini Content klasörünün içerisine atarsanız sorun kalmayacaktır.
-
Evet düzeldi. Teşekkür ederim emeğinize sağlık.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Çok teşekkürler.
-
ben yamayı kuramadım bilgisayarımda oynuyacam oyun klasörünün içine attım sonra yamayı çalıştırdım steam ile kurdum altyazıları united kingdom da yaptım dediğiniz gibi ama gene olmadı
-
Oyun Türkçe mi olmuyor yoksa hata verip kapanıyor mu ?
-
Oyunu yamanızla bitirdim. Teşekkür ederim. Hatalı olduğunu düşündüğüm bazı yerler var. Onları yazayım. ''O haklı değil'' , ''Bu kanlı'' , ''Bu Teçhizat'' , ''Büstart''
-
Rica ederiz, geri dönüşünüz içinde teşekkürler. İyi oyunlar dileriz
-
Çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
sevgili admin Still Wakes the Deep Sirens Rest diye bir dlc cıktı bunun tr yamasını yapabilirmisin ricadır=)
adresi ise budur.
store.steampowered.com
Save 15% on Still Wakes the Deep: Siren’s Rest on Steamhttps://store.steampowered.com/app/3465690/Still_Wakes_the_Deep_Sirens_Rest -
Müsait zamanda bakmaya çalışırım.
-
tamamdır beklemedeyiz dostum=)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X