Şimdi Ara

sticker tasarımı yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese iyi akşamlar. Konuyu doğru yere açtım mı tam bilemiyorum, herneyse. Şimdi ben bisikletimi boyadım ve sticker bastırıp yapıştırmak istiyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Elimde bastırmak istediğim resimler jpeg formatında bulunuyor, fakat bunları nasıl cm hesabıyla ölçerim biçerim bilemiyorum. Birde bu işler için program önerirseniz sevinirim.

Not: pc bilgim var ve birazda ps biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps de yukandan sirasiyla
    file-new de. Sonra sayfa boyutlarini cm olarak sec yaz enterla

• hocam çok teşekkür ederim ordan yapmak hiç aklıma gelmemişti. Peki sticker tasarlamak içln ps yeterli mi yoksa corel draw falan yada senin önereceğin bir program var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askoman

hocam çok teşekkür ederim ordan yapmak hiç aklıma gelmemişti. Peki sticker tasarlamak içln ps yeterli mi yoksa corel draw falan yada senin önereceğin bir program var mı

Ps yeterlidir. Sonra git ozalitçiye orda söyle ne istediğini onlar yapar sticker şeklinde

• quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

quote:

Orijinalden alıntı: askoman

hocam çok teşekkür ederim ordan yapmak hiç aklıma gelmemişti. Peki sticker tasarlamak içln ps yeterli mi yoksa corel draw falan yada senin önereceğin bir program var mı

Ps yeterlidir. Sonra git ozalitçiye orda söyle ne istediğini onlar yapar sticker şeklinde

hocam çok teşekkür birde bu işlemin metrekare sine veya nasıl ölçüyorlarsa artık fiyatı nedir bilgin var mı

• ben hep proje bastırmaya gidiyorum çok para tutmuyor ama stickerlar ne kadardır bilmiyorum pek fazla olacağını sanmam maksimum 10-15 liraya falan halledersin diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

ben hep proje bastırmaya gidiyorum çok para tutmuyor ama stickerlar ne kadardır bilmiyorum pek fazla olacağını sanmam maksimum 10-15 liraya falan halledersin diye düşünüyorum

hocam bilgilendirdiğln için çok teşekkür ederim iyi akşamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PLEXİ KASA (YENİ TASARIM) FİNAL
    16 yıl önce açıldı
    Logo Tasarımı Yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30x5 boyutunda 15 adet sticker bastırdım. 12 TL gibi bir şey tutmuştu. Metrekare üzerinden hesaplıyorlar ve 0,35 kuruşdu yanlış hatırlamıyorsam. Arkası şeffaf bastıracaksan prosedürler bunlar. Zaten sen ne kadar uğraşsanda PS'de boyut falan onlar orda tekrar ayarlıyor AI'de. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_Mugen

30x5 boyutunda 15 adet sticker bastırdım. 12 TL gibi bir şey tutmuştu. Metrekare üzerinden hesaplıyorlar ve 0,35 kuruşdu yanlış hatırlamıyorsam. Arkası şeffaf bastıracaksan prosedürler bunlar. Zaten sen ne kadar uğraşsanda PS'de boyut falan onlar orda tekrar ayarlıyor AI'de. Kolay gelsin.

hocam çokk teşekkür ederim artık aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. Yakın zamanda gidip bastırıcam sticker ları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.