dostum, aslında özgün bir isim ama virtüözlüğünden dolayı kulağında teknik birşeyler dinleme açlığı oluştuysa satriani petrucci m. friedman (türkiye ye geliyor) p. gilbert (geldi bu sene)
dinle. marty ve beckerin çaldığı ileri teknik şarkılar var ki her insan kaldıramaz o kadar müzikal yoğunluğu
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.M
dostum, aslında özgün bir isim ama virtüözlüğünden dolayı kulağında teknik birşeyler dinleme açlığı oluştuysa satriani petrucci m. friedman (türkiye ye geliyor) p. gilbert (geldi bu sene)
dinle. marty ve beckerin çaldığı ileri teknik şarkılar var ki her insan kaldıramaz o kadar müzikal yoğunluğu
Hocam tam isim yazabilir misin m.firedman'ı bulamadım mesala
quote:
Orijinalden alıntı: Kürşat.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.M
Hocam tam isim yazabilir misin m.firedman'ı bulamadım mesala
joe satriani john petrucci marty friedman paul gilbert
ve tabi jason becker
Benzer artistler olarak şöyle bir liste var internette: * Beck, Bogert & Appice * Jeff Beck * Extreme * Stuart Hamm * Yngwie Malmsteen * Eric Johnson * John 5 * Tak Matsumoto * Adrian Belew * Vinnie Moore * Stevie Salas