Şimdi Ara

Steve Jobs anlatıyor: 'Ölüm hayatın en güzel icatlarından birisidir' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
39.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şirket politikasından hazetmesemde, gerek teknoloji a çısından devrimci bakışı, gerek azmiyle yarattığı imparatorluğuyla, kesinlilkle örnek alınması gereken bir insandı. her ne kadar kendisine söven çok olsada, diğer teknoloji firmalarına, farklı bir persfektif verdiği için cenneti hak ettiğine inanıyorum. rip mr jobs
  • sonuç itibariyle neymiş
    ayfon android mandroid bunlar yalanmış
    efendim tek gerçek neymiş;ÖLÜM
  • Rest in Peace ve Allah rahmet eylesin!
  • konuşmasını izledim güzel konuşmuş steve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GusFring
    sonuç itibariyle neymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

iyi ki de ölmüş bir android fanı olarak çok sevindim
    yaptığı şaçma sapan aletlerden bıktım
    ayfonmuş o ne oğlum

Yazık...Ne denirki simdi bu adama.

adam veya insan olmadığı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

muhtemelen uzakdoğudaki fabrikalarda karın tokluğuna çalıştırılan çekik gözlü işçilerin steve jobs'un para hırsı yüzünden çektiği çileleri bilmediği için üzülen türktür.

evet, steve jobs başarılıydı, evet yaratıcıydı, evet ilham vericiydi.

ama vicdansız olduğuna dair pek çok emare var. ekşisözlükten....

ölmeden önce bu şekilde itham yapılsa, eleştiri o da kendini düzeltme adına bir nevi yerine getirilen vazife olarak değerlendirilebilir ama ölümden sonrası için bu tarz bir değerlendirme yapmamak gerekir. bence eksik bir konuşma olmuş böyle dedim çünkü bana bir veda konuşması gibi. aç kalın budala kalın sözünü de mecazi anlamda güzel demiş. ölümle hergün yüzleşmek adına atıfta bulunması da güzeldi. üstü kapalı bir ifade olmuş. daha açık beyan edebilirdi. Allah rahmet eylesin.

• ulan ne adamdı cidden Allah rahmet eylesin
  • Ölümünü duyunca şok oldum.Teknolojiye katkıları hiç unutulmayacak.Arkasında Apple ,pixar,NeXT gibi Buyuk şirketler bırakarak gitti.yüzyıllar geçse bile steve jobs unutulmaz. Stay foolish,stay hungry
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

iyi ki de ölmüş bir android fanı olarak çok sevindim
    yaptığı şaçma sapan aletlerden bıktım
    ayfonmuş o ne oğlum

Arkadaşım Android android dediniz senin gibi gazcıların lafıyla gittik milyar döktük aldık şimdi satamıyoruz bile elimizde patladı. Bırakın insanları kandırmayı yalanlarınızla. ANDROID FİYASKO VE KANDIRMACA. Kurban olun siz Steve Jobs`a.
  • şu konuda bile marka yarışına girenler varya cidden içimden çok güzel şeyler geçiriyorum sizler için..

çok güzel bir konuşma olmuş.. etkiledi..
  • çok etkileyiciydi..büyük başarılara imza attı,belki daha nicelerine atacaktı ama buraya kadarmış
  • steve jops bize kazandırdıkların için teşekkur ediyoruz...büyük bir insandı.
  • O sıradan bir patron değil o bir bilim adamıydı. Bizzat kendi yaptığı icatlarla şirketini bugünlere getirdi ve yaptığı icatlar bulunduğu sektöre yeniden yön verdi. Onu aple ın patronu değil bir bilim adamı olarak görüyoruz. Çağımızdada zaten dünyayının seyirini değiştirecek buluş yapan insanlar illaki şirketlerini kurup başlarında duruyorlar. Herkes Thomas Edison herkes Alexander Graham Bell olamaz. O yıllarda şartlar bugün kü dünya şartları ile bir değildi. Bugün bir icat yapıyorsanız bunu pazarlamak için şirket kurmanızda gayet doğal

Steve Jobs bir bilim adamıdır ve bilim adamı olarak hayata gözlerini yummuştur. Bu adam saygıyı hakediyor. Mekanın cennet olsun Steve Jobs

Not: 1 tane aplee ürünüm yok. Ama biliyorum ki Steve Jobs bir patrondan bir ceo dan çok bir mucit di. İnsanlık için hizmet etti. Nur içinde yat

---
  • akıllı bi adamdı herşeyden önce hayalperest di hayal aleminde mutlu kalması dileğimle...
  • Videoyu sonuna kadar izledim, teknoloji büyük bir ismi kaybetti hem zeka hem insan olarak. Toprağı bol olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GusFring

sonuç itibariyle neymiş

Edebiyat yapmaya çalışmayalım. İlle ölecez diye herkes sadece dinle ilgilenip sıradan bir hayat mı sürsün ? Nasılsa ölecez diye oturup ölmeyi mi bekleyelim ? Lütfen biraz daha mantıklı konuşun şu başlıkta.
  • Birileri gelir yaşar ve ölür. Birileri gelir dünyayı değiştirir.
  • İmrenilesi herif. "Ölümle yüzleşmek nedir?" diyerek konuşma yapmak nedir ya! Böyle kaygılarla harmanlanmış bir beynin rahatlaması ve ardından ölümle yüzleşmesi olağanüstü bir dramı ortaya çıkarıyor ve maalesef bizlere yapacağımız hiçbir şey bırakmayarak sadece izleme iznini bizlere veriyor. Konuşmasındaki her kelime dikkatle dinlenmeli. Zira bir yaratıcının, 20. yüzyılda dünyayı değiştiren bir buluş sahibinin beyninde oluşan öğüt niteliğindeki düşüncelerini dinliyoruz biz. Mükemmel bir enginlik, farkındalık ve perspektifi var gerçekten, bahusus "Stay hungry, stay foolish" kalbimizi ve düşüncelerimizi dinlememiz için çok güzel bir yol gösteren yüce bir tavsiyedir. Çoğu şeyi aşmış ve kusursuz insana dönüşmüş. Ben O'na sanatçı diyorum, Modern Sanat Ustası diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legion -- 6 Ekim 2011; 18:11:49 >
  • Adamin verdigi ornege bak thomas edison bilim adami degildiki uckagitci is adaminin tekiydi Nikola Tesla gibi bir adamin çalismalarini çalıp sonrada labaratuvarini yakti (teslanin kablosuz elektirik iletme teorisi bile yandi) Lütfen kahramanlari karistirmayalim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.