Şimdi Ara

stero ses sistemine mono giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben evdeki stero ses sistemine televizyondan gelen sesi bağlamak istiyorum. bunun için televizyon içindeki hoperlorden dışarıya bir çıkış aldım ancak televizyonun tek hoperlorğü olduğıundan çıkış mono. ses sisteminin sterosunu bozmadan -çünkü bilgisayarıma da bağlı- mono girişi bağlayabilirmiyim. ben diyotlu bi bağlantı düşündüm (ekte şelki var) ama işe yararmı bilmiyorum. sizlerin tavsiyesini almayı uygun gördüm.

cevaplarınız için şimdiden teşekkurler.

stero ses sistemine mono giriş

• diyot seste bozulma yapıyo diye duymuştum.sen diyotsuz gir.ama ikisin aynı anda açma.hatta mümkünse röle bağla.TV açıkken sesi kessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoboy -- 23 Mart 2007; 15:13:54 >
  • televizyonunda scart soketi varsa hiç tv içinden almayı deneme scart üzerinde stereo çıkış olmalı.tam emin değil stereo giriş var ama çıkışta olmalı.ayrıca tv ye bağlı uydun varsa onun ses çıkışlarınıda kullanabilirsin
  • diyot üzerinden ses bozulur. televizyonun line out ve ya skart çıkışı olması lazım. hoparlordan aldıgın sinyalden keliteli ses alamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.